Kedves Susi!

Azzal a kérdéssel fordulnék hozzád,hogy a varázsló csomagok tartalmát csak másnak csinálhatom meg,vagy magamnak is „felszentelhetek” esetleg egy PL: tigrisszem nyakláncot.Mindig el kell ajándékoznom vagy megtarthatom őket?
azért is kérdezem mert én bika jegyű ember vagyok és a tigrisszem az egyik szerencse kövem,ha emlékeim nem csalnak és nekem is jól jönne egy gazdagságvarázsló tigrisszem nyaklánc,mivel pillanatnyilag nincs állásom:((.Mit tanácsolsz?Megtehetem magamért?

Szeretettel üdvözöl:

Kedves …!

Mióta elmúlt a karácsony, egyre többen teszik fel nekem ugyanezt a kérdést. Ezért most nyílt levélben válaszolok neked.

Ezek az ajándéktárgy felszentelő varázslatok kifejezetten arra készültek, hogy valaki másnak adjunk valami jót. Amikor ajándékot adunk valakinek, akkor azt általában szeretetből tesszük. Ha pedig valami olyan ajándékot adunk, ami valami jót hoz a másik életébe, akkor azt egészen biztosan szeretetből, jó-akarásból tesszük. Ennek köszönhető az, hogy egy egyszerű varázslat is elég ahhoz, hogy az a tárgy jól működjön.

Ha viszont saját magunknak szeretnénk felszentelni egy tárgyat például arra, hogy a pénz vonzásában segítsen, ahhoz bizony sokkal komolyabb varázslatra van szükség. Ennek az a fő oka, hogy a legtöbb ember nem hisz eléggé önmagában ahhoz, hogy egy ilyen egyszerű kis rituáléval létre tudna hozni a saját maga számára egy gazdagság-vonzó talizmánt, mert ha hinne, akkor talizmán nélkül is bevonzaná azt a jólétet, amire vágyik.

Hamarosan lesz a bosziplaza.hu-n gazdagságvonzó varázslatcsomag is, vezetett varázslattal. Egyenlőre csak azért nincsen, mert ahhoz, hogy egy ilyen komoly varázslatot megcsináljon valaki, kellenek az előkészületek is. Ezért most ingyenesen közzétettem egy Erőkör létrehozó vezetett varázslatot, és a webshopban megvásárolható a Tértisztítás és az Önbizalom erősítés. Azért ezek az elsők, mert mielőtt egy komoly varázslatba fogna valaki, szükséges, hogy az önbizalma erős legyen, fel legyen töltődve pozitív energiákkal, és energetikailag is tiszta területet hozzon létre, ahol a varázslatát végrehajtja. Ez után következik a sima felszentelés, s majd csak utána az olyan komolyabb varázslatok, mint az egészség, a siker, a gazdagság, vagy a szerelemi mágia. Tudom, mindenki csak az utóbbiakra vágyik, de csak egymás után lépkedve a fokokon, lehet feljutni a lépcsőn!

Ezért neked is csak azt tudom javasolni, hogy gyürkőzz neki, s indulj el lépésről lépésre, hogy eljuthass oda, ahová szeretnél. Ehhez máris hozzáfoghatsz ingyenes anyagaimmal, mint a Varázslatkészítő tanfolyam, ahol megtanulod a célkitűzés mikéntjét. Aztán az említett Erőkör varázslattal.

Mindemellett pedig segíts barátaidnak és szeretteidnek, hogy elérjék, amire vágynak, hiszen ezzel a cselekedettel jót teszel velük, s bizony mondom igaz a mondás: „azt tedd másokkal, amit magadnak szeretnél„. Arról nem is beszélve, hogy már azért is jobb adni, mint kapni„, mert mindig az a „gazdagabb”, aki ad.

Sok szeretettel kívánok neked minden jót!

Légy áldott!alairas

.

.