Üdvözletem!

Szeretnék a mágikus dolgokkal foglalkozni és bebizonyítani magam részére a létezésüket (efelé már jó úton haladok), de a tudást mellyel magam is használhatnám nem tudom, hogy honnan szerezhetem meg. Mindenki könyvekröl beszél amik azomban nem olcsók és nem áll módomban megvenni őket.

Hogyan indulhatnék el az úton, a mágia alkalmazásának milyen ágazatai vannak? (a wiccát és a rúnamágiát hallomásból ismerem)

Röviden szeretnék mágussá válni!

(nem hatalmi vágyból!

Nem is tudom, hogy miért, de egyszerűen vonz ez a fajta tudás)

Kedves …!

Máris elindultál az úton, azzal, hogy felébredt benned az érdeklődés. A következő lépés az lenne, hogy légy figyelmes! Pl. vedd észre, hogy a fenti menüsorban a „Mágia” címszó alatt találsz olyan címet, hogy Mágikus módszerek és rendszerek , és olyat is, hogy Mágikus tudományok. Aztán sok jó választ találsz a Te kérdésedre is, itt a „Kérdezd Susi-t!” rovatban, ha átböngészed. Ha ezeket elolvasod, máris megtudtál valamit. Aztán megvan a lehetőséged arra is, hogy belépj a fórumunkra, s ott máris találsz egy „rakás” információt, de kérdezhetsz is, s valószínűleg többféle választ is kapsz.

Aztán, ha mindez kevés, szörfözhetsz a neten, ahol további információkhoz juthatsz a mágiáról, s így kicsemegézheted azt, ami számodra érdekes és használható.

Mindezekkel szerzel némi tudást, s kezdheted a gyakorlást, ami egy életre szóló program lehet!

Sok sikert kívánok:

.

.

Sajnos az oldal megújításakor a „Kérdezd Susi-t!” írások hozzászólásait nem tudtam átmenteni. Ezért átmásoltam őket ide. Ha Te is szeretnél hozzászólni, lejjebb tekerve megteheted.

július 5, 2012 8:02 du.Posted 2 years ago
Nagy Barbara

Jó napot kívánok önöknek 17 éves vagyok és mágiát szeretnék tanulni.

július 6, 2012 7:08 de.Posted 2 years ago
Susi (Author)

Kedves Barbara!

Kövesd a főoldalon leírt tanmenetet itt a bosziplaza oldalon, és ha tudsz jönni, jelentkezz a tanfolyamokra.

Szeretettel: Susi

július 12, 2012 9:57 du.Posted 2 years ago
kingraj

jo napot kivánok szeretnék megtanulni varázsigéket.

február 10, 2013 12:56 du.Posted 2 years ago
Schmidt

Jó napot kívánok!Nagyon sokat gyakoroltam mágiáról és meditáltam is.Azt szeretném kérdezni, hogy most fiúknak is szabad e jelentkezni 11 éves vagyok és nagyon szeretem a varázslást és még, hogy mit jelenthet az amikor meditálok és olyan érzés mintha repülnék és olyan furcsa meg még olyan mágiákat/varázsigét szeretnék találni ami igaz is mert sok helyen böngésztem de vagy nem találtam varázsigét/mágiát vagy nem sikerült akármennyit gyakoroltam és még, hogy valami alapfokú varázslat jól jönne mert 2 éve foglalkozom ilyenekkel előre is köszönöm.

február 10, 2013 4:41 du.Posted 2 years ago
Susi (Author)

Nem tudom, hogy mire akarsz jelentkezni, ezért nem válaszolhatok erre a kérdésedre. Ha varázslatokat akarsz, akkor javaslom, látogass el a varazslatfaktor.hu weboldalra.
Sok sikert!

augusztus 18, 2014 11:31 de.Posted 9 months ago
kiss vanessza

mágiát akarok tanulni

február 4, 2015 2:32 de.Posted 4 months ago
ben

Üdv.:

Őszintén nem is tudom hogy kihez forduljak mert még sose kértem segítséget ezzel kapcsolatba.. kicsit nevetséges lehet de megérzek dolgokat, előre tudom hogy ki mit fog mondani vagy tenni, szellemeket is kiskorom óta látom,azt érzem hogy nekem nem ezt az életet kéne éljem mint amit most élek, édesanyám szerint örököltem a testvérétől a hatodik érzéket és ezt szeretném igazából fejleszteni valahogy :) beszéltem már a barátaimnak erről de nem hittek nekem csak egyszer mikor tényleg történt egy olyan eset aminek ők is szemtanúi voltak, azóta nem csesztetnek :D U.i : 21 éves vagyok.

március 2, 2015 7:26 de.Posted 3 months ago
Susi (Author)

Semmi sem nevetséges! Figyelj a tapasztalásaidra, abból tanulhatsz a legtöbbet. Igyekezz tudatos lenni!
Minden jót: Susi