Kedves Susi!

Csak azt szeretném megkérdezni, hogy ha elvégeztem egy sikeres szerelmi kötést és azelőtt valamint utána csináltam ilyen otthoni mágiákat is, akkor ütközhetnek e ezek mágikus energiák, amik befolyásolják a szerelmi kötés létrejöttét? 

Kedves Alex!

Örülök, hogy sikeresen elvégezted az általad választott szerelmi kötés. Nem világos azonban számomra az, hogy ha sikeres volt a szerelmi kötésed, akkor miért csináltál még utána „ilyen-olyan mágiákat is”? Ezzel csak azt bizonyítottad, hogy nem hittél a kötésed sikerében. Az pedig alapszabály, hogy csakis az tud működni, amiről tudod, hogy működik.

Ha nem hiszel benne, azzal megsemmisíted.

Nem a különböző mágikus energiák befolyásolják a szerelmi kötésed létrejöttét, hanem a saját hited benne!

Sokan rám csodálkoznak, amikor ilyeneket mondok, ezért azt a példát szoktam felhozni:

– Ha van a kezedben egy toll, kétségbe vonod-e vagy megkérdezed-e, hogy le fog esni, ha elengeded?
– Nem, mert tudod, hogy működik a gravitáció!

Nos ez a helyzet a mágiáddal is. Ha hiszel benne, akkor kétséged sincs a működéséről. Nem kérdezel rá, nem csinálsz újabb szertartásokat az érdekében, nem lesed az eredményét, mert tudod, hogy meg fog jelenni az eredménye. Amikor elvégezted a varázslatot, tudnod kellett, hogy működik, mert csak így kaphattad meg a várt eredményt.

Amikor valaki mással végeztetsz el valamilyen mágiát, az is csak akkor működhet, ha te 100%-ig biztos vagy benne, hogy az a személy olyan nagy tudású – és persze el is végzi a varázslatot -, hogy létrehozza számodra azt, amit szeretnél. Akiben megvan ez a bizonyosság és készen áll az eredmény elfogadására, annak hatásos lesz a fizetett mágiája, függetlenül attól, hogy a megbízott személy csinált-e egyáltalában valamit. Abban a percben viszont, amikor kétségeid támadnak a szertartás működésében illetve a megbízott személy hitelességével, tudásával kapcsolatban, elveszted az esélyt a megvalósulásban is. (Ez persze egy kötés esetében nem feltétlenül azt jelenti, hogy nem lesztek együtt a kedveseddel! Csak annyit, hogy ez a kapcsolat nem a kötés miatt erősödik meg, hiszen nem hittél benne.)

A hited teremti a valóságodat!

Csak figyelj rá, hogy valójában miben hiszel, mert nem mindig vesszük észre, hogy csak azt hisszük, hogy hisszük.

Remélem kielégítő volt a válaszom!

Csodás napot!