Áldás!

Szeretném megkérdezni hogy miért jó ha 2 kristály van egy pálca 2 végén!??

Én úgy tudtam hogy a pálca a varázsló karjának meghosszabbítása…arra való hogy kifelé koncentrálja a kristály a pálca végén kiáramló energiákat a pontba ahova mutatunk vele.

De akkor ezek miért kell hogy legyenek koncentrálva visszafele is a pálca másik végén? Milyen szerepet tölt be a 2 kristály?

Kaphatnék bővebb infót a pálca szerepéről és a 2 vég 2 kristály közti különbségről és feladatról!?

Ha igen előre is köszönöm!

Ui. Nagyon tetszik az üzlet:)

Tisztelettel: …

Kedves …!

Jól gondoltad! A pálca valóban a kezünkből jövő energiák irányítására, ha úgy tetszik meghosszabbítására való.

Az emberi elme hajlamos arra koncentrálni, amire éppen rámutatnak vagy mi magunk rámutatunk. Tehát a figyelmünk egyértelműen arra a pontra koncentrálódik, amelyre valamivel (vagy akár az ujjunkkal) rámutattunk. Ebben rejlik a bűvészek első számú trükkje is, hogy megtanulják mutogatással az emberek figyelmét elterelni arról, amit egyébként csinálnak. Természetünkből adódóan, ez nem könnyű feladat, hiszen a végrehajtónak (bűvésznek) sok gyakorlással el kell jutnia oda, hogy képes legyen a figyelmét úgy megosztani, hogy másról beszél és másra mutogat, mint amit valójában csinál. Ha már Te is próbáltál ilyesmit, akkor tudod miről beszélek, ha nem akkor próbáld ki, hogy átérezd a nehézségét.

Na de a kérdésedre hol is a válasz?

Egy varázspálca kinézete elsősorban a használójának fontos. Lehet egy egyszerű fa pálca, de agyondíszített is lehet. Nekem például kedvesek a kövek, ezért szívesen használom őket a saját energiájuk miatt. Van tisztán kőből faragott pálcám is.

Mindezzel azt akarom mondani, hogy a tárgyak szerepe mindig az, amire használjuk őket. A jelentésük pedig pontosan annyi, amennyit tulajdonítunk nekik.

Az mondjuk más dolog, hogy már előkészített varázstárgyaknál, mint pl. a Wanga babáknál megvan, hogy melyik mire jó, mert az egyik például siker a másik meg a szeretet vonzására van felszentelve. De ezek is eléggé nagy kategóriák, így a tulajdonosuknak kell a végső vonzási irányukat meghatározniuk: például azt, hogy miben akarnak sikeresek lenni, mert úgy fog jól működni a Wanga, ha van konkrét cél.

A varázspálcákkal is ez a helyzet. Kiválasztja mindenki azt, ami a szívének kedves, és utána a saját tudásával használja.

Tehát a pálca két végén lévő kristályok használójuk hitéből fakadó jelentéssel bírnak. Ha valaki úgy gondolja például, hogy a hegyikristály csúcs remek energiavezető, s a rózsakvarc a szeretet köve, akkor egy olyan pálca, amely „fogó” végén rózsakvarc, s a csúcsán egy hegyikristály van, az a számára egy remek pálca lesz ahhoz, hogy szeretettel közvetítse ki akaratát. Akinek viszont más jelentéssel bírnak e kövek, a pálca „képességeit” is másként fogja elképzelni.

Jól belegondolva, még akár azt is mondhatjuk, hogy

„a pálca választja a varázslót!”

hiszen az a pálca fogja „vonzani” a használóját, amelyik valami olyasmit „ígér” neki, ami a hitével, gondolkodásmódjával, s céljaival összhangban áll.

Remélem, kielégítően sikerült megválaszolnom leveledet, de ha akadnak még kérdéseid ezzel kapcsolatban, akkor szívesen válaszolok a hozzászólásokban.

Szeretettel kívánok minden jót:

.

.

Az oldal megújításakor sajnos a hozzászólásokat nem tudtam áthozni. Ezért idemásolom Neked, hogy ne maradj le semmiről. Ha Neked is van mondanivalód, akkor a bejegyzés alatt, Te is hozzászólhatsz.

február 14, 2011 9:44 du.Posted 4 years ago
Roxána

Üdv.!
azt szeretném tudni hogy hallott-e már őrszellemekről?
mert,nekem van egy és mindenre választ tud adni.
Ahol lakom szinte minden napos egy két kérdés természetesen ingyen csinálom.Mindenkinek megmondta hogy mi a baja, gondolatban beszélünk egymással amit lehet hogy nem hisz el de,még a tanulásban, mágiákban emberek kiismerésében is segít.
Megmondja kifoglalkozik fehérrel és ki feketével és nagyon jó társ mert úgy jelenik meg mint egy ember mivel így kértem tőle. Megmondta hogy maga tényleg tud.
Nekem ennyi elég mivel minden napos hogy védekező mágiát kell alkalmazni mivel sok itt az “energia vámpír”.Aki kinevet az kinevet de, nem igazán érdekel. Nem hirdetem mert még azt hinnék hogy nem vagyok normális. Csak az érdekelne hogy tud-e valamit az őrszellemekről és a familiárisokról?!
Előre is köszönöm válaszát!!!
Köszönettel : Roxána

február 17, 2011 9:50 de.Posted 4 years ago
admin (Author)

Kedves Roxána!

Meglehetősen sokféle szellemi lény, segítő létezik, bár a végső valóságban, mind ugyanazok. A lényegük, hogy segítsenek, amikor nem bízunk saját erőnkben. Ez kicsit olyan, mint amikor az ember bekap például egy fájdalomcsillapítót, pedig valójában a teste képes elengedni a fájdalmat anélkül is. Különböző “mankókat” alkotunk hát magunknak, mert nem merjük elhinni, hogy egyedül is bármire képesek vagyunk. De nincs ezzel semmi baj egészen odáig, amíg valaki el nem kezdi tanítani ezeknek a szellemi lényeknek a hierarchiáját, képességeit, s ragaszkodik a saját meglátásaihoz, (vagy épp másét szajkózza) holott ezek csak az ő számára léteznek úgy.

Mindannyiunknak megvan a saját világa, ezért neked őrszellemed van, másnak meg őrangyala, a harmadiknak meg kitudja mi.

Használd tehát a “barátaidat” mindaddig, amíg úgy érzed, hogy neked jó, hogy veled vannak. Aztán ahogy fejlődsz, lehet, hogy egyszer csak elhagynak, mert már nem lesz rájuk szükséged. És akkor pedig úgy lesz jó.

További minden jót Neked: Susi

augusztus 20, 2013 8:55 du.Posted 1 year ago
Jónás Károly

Honnan tudok pálcát vagy mágusköny vet szerezni légyszi segits

Egyik kedves tanulód: Karcsi

augusztus 21, 2013 7:14 de.Posted 1 year ago
Susi (Author)

Hogy szerezni honnan tudsz, erre nem adhatok választ. De vásárolni itt lehet: http://okkultbolt.hu
Minden jót: Susi