Sziia:)

Bocsi a zavarásé de nekem irtóra sürgősen segítég kéne.:S Nem tudsz valami emlékezetkisős vagy idővisszaforgatós vagy emlékezet törlős varázsigét vagy vmit amit még a napokba megtudok csinálniii lehetőleg holnap-holnaután vagy ma?:
S mert pénteken beégtem de annyira hogy lehet a suliból is kirúgnak.:S Persze anyáék nem voltak annyira meglepve de megkaptam a bűntetésem:S

Kösszööm:)

Kedves …!

Úgy tűnik téged is rabul ejtett a Bűbájos boszorkák világa, s ezért nem is hibáztatlak, hiszen igen szórakoztató sorozat volt. De ne feledd, amit a tévében vagy a moziban látsz, csak film, s nem a való élet! Az időt senki sem tudja visszaforgatni, s nem létezik olyan bűbáj sem, amivel el lehetne törölni mások emlékezetét. Olyan varázsige, amely bárki számára működőképes lenne, csak a mesékben van.

De mielőtt teljesen elkeserednél, elárulom, hogy azért varázsigék léteznek, de ezek csak formai gesztusok csupán, a komoly koncentrációt igénylő mágikus gyakorlatban. A “személyes varázsigék” olyan szavak, melyeket a kimondója mintegy „horgonyként” használ, hasonlóan pl. az agykontroll „3 ujj” technikájához. Elsősorban ahhoz használjuk őket, hogy kimondásukkal (hangosan vagy önmagunkban) egy bizonyos lelki/tudati állapotba hozzuk magunkat. Ezért egy gyakorló boszorkány, vagy mágus gyakorta használ varázsigét, hogy a „munkáját” leegyszerűsítse. Ahhoz viszont, hogy ez a varázsige működjön is, (még egy mágusnak vagy boszorkánynak is) igencsak sokat kell „gyakorolni” vele.

Sok siker a gyakorláshoz:alairas

.

.

Sajnos az oldal megújításakor a „Kérdezd Susi-t!” írások hozzászólásait nem tudtam átmenteni. Ezért átmásoltam őket ide. Ha Te is szeretnél hozzászólni, lejjebb tekerve megteheted.

május 29, 2011 7:57 de.Posted 4 years ago
Antók Csenge

Hali!
Van egy kívánságom ami nagyon jó lenne ha beteljesülne, és kutatgattam egy kicsit hogy milyen időpontban kéne a beteljesülését kérnem. Arra jutottam hogy augusztus 3-án az egyik tízmilliószoros napon, mert akkor ugye jobban teljesül, ráadásul akkor növő hold van ami valaminek a kezdetét jelenti, és mindez az oroszlán jegyében történik, ami szintén vmilyen kezdetet jelent. Viszont ennél tovább nem jutottam és nem tudom hogy milyen varázsige kéne ahhoz hogy biztosan beteljesüljön. Tudnál segíteni?

május 29, 2011 5:54 du.Posted 4 years ago
Susi (Author)

Az időpont kiválasztásánál az is nagyon fontos, hogy a vágyad milyen irányú. Hiszen nem mindegy, hogy szerelmi, spirituális, anyagi vagy egyéb témáról van szó.Írj pontosabb meghatározást a kívánságodról (akár levélben, ha nem akarod közzé tenni itt), s akkor segítek.
Szeretettel: Susi

január 11, 2012 9:02 du.Posted 3 years ago
Alexandra

Szia !
A tunderekrol szeretnek megtudni tobbet , pontosabban : Leteznek-e ? Lehetnek normalis emberek is csak van ,, erejuk ” ? Tudnak-e varazsolni? es hogy milyen varazsigekkel ? Koszonom a segitseget !

Alexandra

január 12, 2012 5:50 du.Posted 3 years ago
Susi (Author)

Kedves Alexandra!

Természetesen léteznek tündérek, ha máshol nem, hát a mesékben. De ha Te hiszel bennük, akkor elő is tudod teremteni őket a világodba. Normális embereknek is szokták mondani, hogy “Te egy tündér vagy!”, persze ettől még nem lesz szárnyuk és nem fognak varázslatosan repkedni a virágok között.
Tündéri varázsigéket nem ismerek, a sajátjaimat használom, s én nem vagyok tündér. De ha ismerném is őket, nem hinném, hogy hasznunkra lehetnének, hiszen mint már többször is írtam, mindenki számára működő varázsige nem létezik, csak ha a mögöttes tudati munkát is elvégezzük közben.
Remélem tudtam segíteni!
Minden jót: Susi

július 15, 2012 8:58 du.Posted 2 years ago
pisti

szia. megszeretném tudni mi anak az oka hogy ez a 4 ik hete hogy ugy érzem mitn ha elül esténként állat irányítana de minden nap erősebb és érzem hogy az a vad érzés ki akar belöllem törni. mitöl van ez?? nem vic! köszönöm előre is.

március 2, 2013 2:04 du.Posted 2 years ago
szasza

szia szeretnék érdeklődni hogy létezik e valamien varázslat vagy bűbáj vagy valamien ital ami működik bármire előre is köszönöm a választ!!!!

május 25, 2014 11:33 de.Posted 1 year ago
Répás Szabolcs

Kedves Suzi ! Szeretnék olyan varázserőt mint a Jégvarázsból Elzának kérlek köszönöm ♥♥ !

május 25, 2014 5:46 du.Posted 1 year ago
Susi (Author)

Sajnálom, de a “varázserő piac” bezárt.:-)