Kedves Susi!

Nem olyan régen találtam rá a Boszipláza weboldalára, de már most az egyik kedvenc oldalammá vált. Én egy kezdő mágus vagyok, és az oldalán nagyon sok hasznos információt találtam. De a Holdállások és varázslatok című bejegyzésben viszont nem biztos hogy jól értem-e a dolgokat. Jól értem-e hogy teliholdkor a legnagyobb energiákat igénylő mágiákat érdemes elvégezni ? Pl szellemidézés, lottó mágiák stb.
A másik pedig a gyertyamágiával kapcsolatos. Az oldalán nem találtam semmit a gyertyák színeinek a jelentéséről. Az interneten mindenhol mást írnak, sok az ellentmondás.  Szeretném tudni a valódi jelentéseket.
Előre is köszönöm segítségét.
Üdv: …

Kedves …!

Örülök, hogy hasznosnak találod a bosziplaza.hu oldalt.
Jól érted, hogy a telihold a legjobb segítő a varázslatokban, ekkorra időzítjük a legfontosabb mágiákat. Ezekhez azonban nem tartozik holmi lottómágia, ami egy haszontalan dolog, hiszen semmilyen eredményt nem hoz. Hiába varázsolsz azért, hogy nyerj a lottón, ettől az esélyeid nem fognak megnőni, hiszen túl sok ember kívánságával kell szembeszállnod. :-)
A szellemidézés pedig nem mágia, hacsak nem már olyan magas szintű rituáléra gondolsz, amikor egy szellemi lényt veszel igénybe, hogy szolgálljon. Itt pedig még biztosan nem tartasz.
A halottak szellemeit megidézni szintén nem játék. Mindenképpen tanuld meg inkább a tértisztítást, ami nélkül bele se kezdj ilyesmibe.
A gyertyamágiához azért találsz sokféle megoldást, mert mindenki úgy csinálja, ahogy az a saját hitéből fakad. Nem vagyunk egyformák! Nekem például a rózsaszín a szerelem színe, de van akinek a piros és akad olyan is, akinek a zöld, mivel ez utóbbi Vénusz színe. Tehát válaszd azt, ami neked jó, ami a te hitvilágodba beleillik.
És tegyél így más dolgokkal kapcsolatban is!
Először tehát ismerd meg önmagad, és a saját világodat, majd olyan dolgokat tegyél csak bele ebbe az Univerzumba, ami beleillik. Azért mert valaki valamit állít, még nem biztos, hogy neked is jónak bizonyul, ami persze nem azt jelenti, hogy az illető hülyeségeket beszél.
Sokan, sokféleképpen közelítjük meg a dolgokat, mint ahogy a hegytetőre is több úton lehet feljutni, és senki sem mondhatja azt, hogy általánosságban és mindenkinek az ő útja a legjobb. A hegymászó szívesebben megy toronyiránt, míg a nyugdíjas nénike valószínűleg inkább a lankás szerpentint válaszja. :-)
Szóval, kedves Attila! Ismerkedj, tanulj a mágiáról, de közben figyeld önmagadat is, mert a legjobb mestert ott találod. Hallgass rá!
Minden jót!
alairas