2024. május 23.-án, csütörtökön este 19:30-kor közös gazdagságvarázslattal segítünk önmagunk és egymás anyagi helyzetén.

Szeretnél több pénzt?

Szeretnél kényelmesebb életet?

Szeretnél elérni bármilyen anyagi célt?

Akkor köztünk a helyed!

4 év után most újra belevágunk, hogy a közösen, egy időben kimondott igézeteink segítségével teremtsünk többet, jobbat ezzel a 2020-as gazdagságvarázslat remake-kel.

Május 23.-án lesz az idei év második Tízmilliószoros napja és persze telihold is. Csütörtök ráadásul Jupiter uralma alatt áll, így a legjobb nap arra, hogy kihasználjuk és nagyobb gazdagságot teremtsünk az életünkbe.

Hogyan tesszük meg mindezt?

Még 2020-ban készítettem egy közel 40 perces hanganyagot, amit minden résztvevő emailben kap meg május 23.-án délben. Így leszünk képesek arra, hogy mindannyian 19:30-kor bekapcsolva ezt a hanganyagot, egyszerre csináljuk végig a varázslatot. (Az időpont fontos, és nem megváltoztatható, mert csak így adódhatnak össze mágikus energiáink.)

Nem lesz hozzá szükséged semmire! Csakis a figyelmedre.

Csinálhatod otthon, vagy akár séta közben.

Az persze hasznos lehet, ha egyedül tudsz lenni – vagy olyanokkal, akikkel közösen hallgatjátok és csináljátok a varázslatot -, hogy igazán át tudd adni magad, netán hangosan ki is mondani az igézeteket.

Hogy döntesz hát?

Velünk varázsolsz?

Itt tudsz feliratkozni a nagy közös gazdagságvarázslatunkra:

A részvétel ingyenes!

További „jótéteményed” lehet, ha minél több emberhez eljuttatod ezt a bejegyzést, hátha az ismerőseid is szívesen csatlakoznának hozzánk!

Minél többen vagyunk, annál erősebbek leszünk!

U.i.: Ha netán régebben már részt vettél valamelyik ilyen közös varázslatunkon, örömmel veszem, ha megosztod tapasztalataidat a hozzászólásokban. Esetleges kérdéseidre is ott kaphatsz választ.