• Takaríts meg 15%-ot!

  Ha egyszerre vásárolod meg az Árnyak könyve oldalak 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., és 16. csomagját, akkor megtakarítasz 2032.-Ft-ot. Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS! Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg tőlem e-mail-ben.
 • Takaríts meg 15%-ot!

  Ha egyszerre vásárolod meg az Árnyak könyve oldalak 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., és 11. csomagját, akkor egyrészt megkapod az első csomagot ingyen a megrendeléskor, másrészt megtakarítasz 1750.-Ft-ot. Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS! Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.
 • Takaríts meg 15%-ot!

  Ha egyszerre vásárolod meg az Árnyak könyve oldalak 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., és 16. csomagját, akkor egyrészt megkapod az első csomagot ingyen a megrendeléskor, másrészt megtakarítasz 3830.-Ft-ot. Az összes csomag részletes leírását itt találodKATTINTS! Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg tőlem e-mail-ben.
 • Takaríts meg 10%-ot!

  Ha egyszerre vásárolod meg az Árnyak könyve oldalak 2., 3., 4., 5., és 6. csomagját, akkor egyrészt megkapod az első csomagot ingyen a megrendeléskor, másrészt megtakarítasz 560.-Ft-ot. Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS! Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.
 • Takaríts meg 10%-ot!

  Ha egyszerre vásárolod meg az Árnyak könyve oldalak 12., 13., 14., 15., és 16. csomagját, akkor egyrészt megkapod az első csomagot ingyen a megrendeléskor, másrészt megtakarítasz 757.-Ft-ot. Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS! Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.
 • A 2. csomag tartalma:

  Varázskör - 4 oldal a kör felvetéséről Jupiter talizmán - ismeretanyag Hét fő bűn - tudásbázis Nimfák - mitológia Érzelmi figyelem - tananyag A 2. csomag a boszorkány-mágia legalapvetőbb szertartását a Varázskört mutatja be 4 oldalban, és megtanít saját érzelmeid megfigyelésére, mely kulcsfontosságú abban, hogy valóban elérd céljaidat. Megismerkedhetsz a Jupiter talizmánnal, amely szerencsét és sikert hoz, valamint a Hét fő bűnnel, amit érdemes elkerülni. Ezeken kívül még a Nimfák lényegét és neveit tartalmazó oldal is a könyved része lesz ezután. Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS! Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.
 • A 10. csomag tartalma:

  Boszorkány nevek - 2 oldalas ismeretanyag Mágikus hazudságvizsgáló - varázslat Aposto - szellem leírás Wendigó - mitológia Athéné - 2 oldalas A 10. csomag a boszorkányokkal ismertet meg 2 oldalon, és egy olyan varázslatot ad, mely alkalmas arra, hogy leleplezd a hazugokat. Aposto megidézéséhez szükséges tudnivalókkal lát el, a róla szóló oldal, amihez nem árt segítségül hívni Athéné bölcsességét. Valamint megismerhetsz egy különleges lényt, a Wendigót. Utóbbi kettőt szintén 2-2 oldalas leírással. Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS! Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.
 • A 11. csomag tartalma:

  13 életelv - 11 oldalas fontos tudnivaló Fortuna talizmán - ismeretanyag Szerelmi bájital - recept Szkülla - mitológia Baldr - istenek tudásbázis A 11. csomag tartalmazza a legnagyobb tudást, melyhez 11 oldalnyi magyarázatot is kapsz, valamint egy szerelmi bájital leírását. Ezen kívül megismerheted a Fortuna talizmánt, s elolvashatod Baldr és Szkülla, képekkel illusztrált leírásait. Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS! Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.
 • A 12. csomag tartalma:

  Kívánság igézet - varázslat Felszentelő olaj - recept Bodza - 3 oldal tudásanyag Hétágú csillag - ismeretanyag Vámpír - mitológia A 12. csomagban megtanulod elkészíteni a Felszentelő olajat, s kapsz egy Kívánság igézetet,hogy könnyebb legyen vágyaid valóra váltása. 3 oldalas leírást kapsz az egyik mágikus fáról, a Bodzáról, megismerkedhetsz a Hétágú csillag jelentéstartalmával és olvashatsz a Vámpírokról. Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS! Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.
 • A 13. csomag tartalma:

  Gyógynövények - 7 oldalas tudásbázis Szerelmi kötés - igézet Üzleti siker olaj - recept Freya - istenek tudásbázis Germán sárkányok - mitológia A 13. csomag tananyaga a Gyógynövények mágikus megfelelései. Ezen kívül olvasmány a Germán sárkányokról és Freyáról a boszorkányok kedvelt istennőjéről. Ebben a csomagban kapod meg még az Üzleti siker olaj leírását, valamint egy szerelmi kötéseknél használatos igézetet. Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS! Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.
 • A 14. csomag tartalma:

  Brigid - 4 oldalas istenek tudásbázis Fák - 9 oldalas ismeretanyag Szerelem olaj - recept Bezoár - tudásbázis Hosszú élet talizmán - ismeretanyag A 14. csomag tartalmazza a Fák mágikus tulajdonságairól szóló 9 oldalas tananyagot, valamint a Bezoár kő és a Hosszú élet talizmán leírását. Megkapod a Szerelem olaj receptjét és egy 4 oldalas olvasmányt Brigidről. Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS! Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.
 • A 15. csomag tartalma:

  Rúnatan - 24 oldalas tudásanyag Rontáslevétel - varázslat Hesztia - 2 oldalas istenek tudásbázis Kelta kereszt - ismeretanyag Védelem olaj - recept A 15. csomagot a 24 oldalas Rúnatan uralja. De itt kapsz használható varázslatot Rontáslevételhez, és a Védelem olaj receptjét is. Ezeken kívül a Kelta kereszt talizmánról, valamint 2 oldalban Hesztia és Veszta Istennőkről is olvashatsz. Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS! Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.

Go to Top