Szia!

Véletlenül akadtam az oldaladra,és elolvastam néhány topicot,ami érdeklődésre invitált.
Sajnos vidéken élek,elég messze Pesttől,de ígérem ha Pesten járok,befogok nézni a boltba,mert mint látom,érdemes. Mindemellett valószínűleg igénybe fogom venni a postai úton történő rendelést is,de egyelőre csak szemlélődöm a választék közt.

Olvastam viszont egy olyan bejegyzést,ami a szerelmi kötéssel kapcsolatban volt leírva. azt írtad az egyik segítségkérő emberkének,hogy általában akiknek te segítessz,azoknak beválik az a módszer,amit tanácsolsz ilyen esetre. Személy szerint a problémámat nem szeretném részletezni,amihez a segítségedre lenne szükségem,mert elég bonyolult.A lényege annyi,hogy megismertem 2 évvel ezelőtt egy fiút,akivel össze is jöttünk,de más emberek bekavarása miatt eltávolodott tőlem,és azóta is próbálom őt megbeszélésre bíztatni,de mint minden férfi,elég makacs,önfejű és büszkeséggel telített,és szeretném ha újra össze jönne velem. Természetesen tudom,hogy ezt az utat nekem kell megtennem,és eddig is mindent megtettem ez érdekben,nem adtam fel,küzdöttem,csak voltak idők mikor nem tudtam elérni,mert elkerült a környezetemből munka miatt,aztán volt,hogy a telefonját lopták el,így szinte teljesen megszakadt az a kevés esélyem is,hogy rendezni tudjam vele a dolgokat.Most viszont ismét megtaláltam,és valószínűleg találkozni is fogok vele,de biztosra kell mennem,ezért szeretném a segítségedet kérni a szerelmi kötéssel kapcsolatosan. Tudom ,hisz 2 év alatt eleget gondolkoztam ezen,hogy nem fogom ezt megbánni,mert lehetett volna mód rá,hogy új kapcsolat felé nyissak,de egyszerűen képtelen vagyok mással foglalkozni..mással törődni és adni..szóval én tudom és érzem,nekem az az ember kell,akit elvesztettem 2 évvel ezelőtt,és ezt azzal is bizonyítom,hogy a mai napig kitartok és a legreménytelenebb helyzetekben sem tántorodtam meg attól,hogy rendezzem vele a múltat és ismét vele lehessek. Nagy akaraterő és kitartás kell ehhez,de megtanultam,hogy nem létezik lehetetlen és minden elérhet az ember,ha igazán akarja és küzd érte! Ezt már 2 éve bizonyítom ,és szeretném ha a segítséged által(amit leírnál nekem ejárást )sikerülne vele ismét párkapcsolat szintjén élnem. Tudom,hogy ő is boldogtalan és szeretett engem,ezért szeretném újra elkezdi vele a kapcsolatot. Kérlek,írj le nekem egy eljárást,amivel biztosra mehetek! Előre is hálásan köszönöm!

Kedves …!

Úgy tűnik, hogy Te is, mint annyi sokan mások, beleestél abba a csapdába, amelyet az egód vont köréd, hogy megakadályozzon a boldogságban. Ráadásul még egy délibábot is eléd vetített, miszerint: „mindent elérhet az ember, ha igazán akarja és küzd érte!“.

Nem irigyellek, s mivel a segítségemet kérted, fel kell, hogy nyissam a szemedet: amit hiszel, nem teljesen igaz, sőt, nagyobb mértékben nem igaz. Hogy miért?

A./ Akarattal és küzdelemmel, csak nagyon nagy nehézségek árán érheted el azt, amit szeretnél. Az akarat ugyanis többnyire csak magát az „akarást” nagyobbítja, de nem hozza el neked a várva várt célt. Ha az ember vágyik valamire, s a mély vágyából fakadó sugallatoknak megfelelően cselekszik, jóval nagyobb eséllyel indul a „díjért”.

B./ Leveled alapján már jó ideje fejedbe vetted, hogy csakis ez a fiú lehet az, aki boldoggá tehet téged, s ezért visszautasítottál minden egyéb lehetőséget. Ez ékes példája a ragaszkodásnak, mellyel „jó kis szenvedésbe” taszítod magadat, mint oly sokan mások. Az emberi egó ugyanis fél a boldogságtól, mert ha boldog vagy, akkor nem tud rajtad uralkodni. Ha boldog vagy, akkor szabad vagy és szárnyalsz, és te használod az egódat arra, amire való, s nem hagyod, hogy ő irányítson téged.

Tehát döntened kell! Boldog akarsz lenni, vagy továbbra is ragaszkodsz valakihez, aki a leírásod alapján nem igazán ragaszkodna hozzád?

Persze sejtem, hogy a válaszod erre az, hogy „vele akarsz boldog lenni”. Ezért kértél segítséget tőlem, s szeretnél egy szerelmi varázslatot. Csakhogy:

1./ Egy ilyen varázslat nálam mindig személyre, s az adott helyzetre szabott, ezért egy beszélgetés előzi meg.

2./Ha én itt elküldenék neked mégis egy „varázslatot”, nem tudnád, hogyan kell végigcsinálnod, mire kell ügyelned közben, mert azt csakis szóban szoktam elmondani, hogy visszajelzést kapjak a megértéséről. (Amúgy meg akár könyvnyi hosszúságú lenne!)

3./ Mindezt nem ingyen teszem.

Úgy gondolom, eme válaszommal eleget tettem kérésednek, hogy segítsek ügyedben. Már csak Jézus szavait kellene figyelembe venned hozzá, hogy valóban érjen valamit a számodra:

„Akinek van füle a hallásra, hallja.”

Ha mindezt kevésnek ítéled, akkor gyere el személyesen, s megbeszéljük!

Addig is kívánok minden jót.

Szeretetteljes üdvözlettel:

.

.

Egy ilyen problémára is remek megoldás lehet:
reklam_600