Kedves Susi!

Ennél a varázslatnál csak azokat a kérdéseket lehet megválaszolni amelyek az oldalon szerepelnek (https://bosziplaza.hu/szerelmi-varazslat/) vagy hozzáìrhatok még szempontokat amelyek fontosak nekem egy partnerben? Hány szempontot lehet max összeírni? Ha a varázslat elött nem szeretnék jóslást az megoldható? A felsorolt szempontok mindegyike fontos számomra, ugye ez a varázslat nem úgy működik, hogy csak egy-egy teljesűl? Mennyi ideig hat a varázslat? Lehet kívánni olyat hogy évekig, esetleg örökké együtt legyünk? Mégegy kérdés: :) A varázslat elvégzése után mennyi idővel számìthatok az eredmênyre, vagy ezt is meg lehet határozni?

Köszönöm:

Kedves …!

Nagyon örülök, hogy ilyen magabiztosan fogsz hozzá, és pontosan tudod, hogy mi az, amire vágysz, csak tudd, hogy az igazán fontos dolgokra érdemes koncentrálni.

„Ennél a varázslatnál csak azokat a kérdéseket lehet megválaszolni amelyek az oldalon szerepelnek vagy hozzáìrhatok még szempontokat amelyek fontosak nekem egy partnerben? Hány szempontot lehet max összeírni?”

Természetesen nem csak az általam leírt kérdésekre válaszolhatsz, hanem bármit hozzáírhatsz, ami csak az eszedbe jut. Nincs maximált szempont, de azért javaslom, hagyj egy kis teret az életnek is, hogy tényleg a legjobbat kaphasd. Ezért fontosabb az, hogy Te milyen ember akarsz lenni, és hogyan akarod érezni magad a leendő párod mellett, mint az, hogy neki mennyire kék a szeme, milyen a munkája és rajong-e a keresztrejtvények iránt, stb.

„Ha a varázslat elött nem szeretnék jóslást az megoldható?”

Természetesen. Egy szerelemvonzó varázslat előtt nem kell feltétlenül megnézni kártyában azt, hogy megérett-e az idő, hogy megcsináld ezt a varázslatot, vagy, hogy min lenne hasznos változtatnod magadban, hogy sikeres legyen. Ez szabadon választott. Jóslást elsősorban a szerelmi kötéseknél fontos megcsinálni, mert ott egy konkrét személyről van szó, és látni kell, hogy valóban ez e a legjobb megoldás, vagy milyenek az esélyek.

” A felsorolt szempontok mindegyike fontos számomra, ugye ez a varázslat nem úgy működik, hogy csak egy-egy teljesűl?”

A szerelmet vonzó varázslat arról szól, hogy a számodra legjobb partnert behívd az életedbe. A kérdések elsősorban azért vannak, hogy képes legyél elképzelni a leendő kapcsolatotokat. Ezért írtam az előbb, hogy érdemesebb arra koncentrálni, hogy milyen legyen a kapcsolat köztetek, hogyan érezd magad benne, mintsem arra, hogy a párodnak pontosan hány szál haj legyen a fején. Nem egy autót akarsz vásárolni! Bár még szerintem annál sem határozod meg, hogy hány öltéssel legyen megvarrva az üléshuzat.

Mindezzel azt szeretném mondani, hogy a vonzani kívánt szerelemnek a lényegi része fog teljesülni. Olyat kapsz, ami a legjobb a kívánságod alapján. Ha csak annyit írsz le, hogy „azt a partnert hívom az életembe, aki hozzám való, és akivel szeretjük egymást és boldogan élhetünk együtt, akár életünk végéig„, akkor azt fogod megkapni. Persze így lehet, hogy nehezebben ismered majd fel, hogy ki az, mert nem magas barna lesz, mint amire vágynál, hanem alacsony szőke.

Ha viszont leírod, hogy „kérek egy 185 magas, izmos, fekete hajú, barna szemű,szép kezű, kreol bőrű, kockás hasú,…. férfit„, akkor ezt is megkaphatod, csak nem biztos, hogy boldoggá fog tenni a vele való kapcsolat.

Ha pedig ezt a két tételt összekapcsolod, és még megszabod azt is, hogy mennyire legyen tanult, mit dolgozzon, mennyi pénze legyen, akkor könnyen lehet, hogy igen soká kell várnod.

Tudod, ha házat veszel, és pontosan megszabod, hogy mekkora legyen, milyen beosztással, milyen minőségben, melyik utcában, milyen kilátással máris elég kicsi az esélyed, hogy legyen egy ilyen, de ha még azt is megszabod, hogy pontosan mennyibe kerüljön ez a ház, akkor nagyjából annyi lesz az esélyed rá, mint az ötös lottó főnyereményre.

„Mennyi ideig hat a varázslat? Lehet kívánni olyat hogy évekig, esetleg örökké együtt legyünk?”

A varázslat addig hat, míg behozza az életedbe a kívánt partnert. Aztán már a Te dolgod, hogy mit kezdesz vele. A legfontosabb persze, hogy felismerd Őt, aztán pedig légy olyan, amilyen lenni akarsz vele, mellette.

Szerintem nem is lenne jó, ha most egycsapásra elintéznéd magadnak, hogy mondjuk:

  • Október 15.-én belépjen az életedbe a leendő párod.
  • Minden szempontból olyan legyen amilyennek kívántad.
  • Márciusban esküvő, majd életetek végéig szerelemben éljetek együtt.

Ez így rém unalmas lenne, hidd el. A legjobb romantikus történetekben is mindig van némi probléma, ami akadályozza a szerelmet, ami persze a végére megoldódik, de nélküle senkit nem érdekelne a sztori. :-)

” A varázslat elvégzése után mennyi idővel számìthatok az eredmênyre, vagy ezt is meg lehet határozni?”

Általában 1-2 hold-hónap, de a beteljesülés végső soron függ tőled:

  1. Olyat kívántál-e, amilyen „van a kínálatban”?
  2. Hiszel-e abban, hogy megérkezik hozzád az igaz szerelem?
  3. Készen vagy-e befogadni a boldogságot?
  4. A varázslat elvégzése után képes vagy-e elengedni a kívánságodat, és nem lesed-e rendszeresen, hogy mikor válik végre valóra?
  5. Felismered-e, amikor megérkezik?

Mindez most talán kicsit nehéznek és bonyolultnak tűnik, pedig egyáltalában nem az. Ami fontos, hogy kezeld lazán, könnyedén és örömtelien a vágyaidat.

Kétségbeesésből, akaratból semmi jó nem születik.

Minden jót Neked!
Szeretettel:

.

.

.

Ha tetszett az írásom, kérlek oszd meg barátaiddal, azokkal, akiknek szintén hasznos lehet!