Kedves Susi!

Engem nagyon érdekelne a szerelem bontás!

Egyszer már jártam nálad nem is olyan régen, május környékén, talán már nem emlékeznél rám…

Nos a problémám az hogy nem érzem jól magam ebben a kapcsolatban, kiszeretnék szállni de a másik fél nem enged, ami nagyon rossz.

Külömböző eszközökkel és módon próbál maga mellett tartani de én már nem akarom, leszeretném zárni! Pokol lett már az életem tőle, egy nagyon nagy nyomást érzek már a szívemben mert nem vagyok boldog vele, de ő akaratos, és nyomást gyakorol rám. Megmondtam neki szépen hogy már nem szeretem és kiábrándultam, hagyjuk és felejtsük el végre egymást, de ő nem.. minden nap hív, keres és folyton bizonygatni akarja hogy mennyire szeret és hogy ez még lehet szép és jó… Ha megmondom neki őszintén hogy nem mert nem szeretem, akkor nagyon agresszív lesz velem és még ezek után azt hiszi, hogy adok még ennek esélyt! Már a közérzetem is rossz tőle..

Ennek szeretnék véget vetni! Kérlek segíts! mondj nekem valami mágiát, amivel eltávolítom magamtól nagyon gyorsan, mert úgyérzem nagyon feszül a húr és bármire képes… :’-(

Várom mielöbbi válaszod!

Köszönöm!

Kedves …!

Bontást akkor lehet csinálni, ha kötés történt. Azt is elsősorban akkor, ha Te magad csináltad. De a szavaidból ítélve itt nem ez a helyzet. Sőt, a leírásod alapján már-már pszichiátriai esetnek tűnik a fiú, amivel nagyon nehéz eredményt elérni.

Tehát csakis azt tudom tanácsolni, hogy magadon dolgozz: A legfontosabb teendőd, hogy önmagadba nézve rájöjj, hogy miért is “jó” neked ez a helyzet? Tudom, most legszívesebben rám szólnál, hogy “NEM JÓ!”, de hidd el nekem, ha igazad lenne, akkor nem történne meg. Minden veled történő esemény a Te érdekedben van, a jónak és a rossznak ítélt is a Te fejlődésedet szolgálja, s minél gyorsabban megérted a miértjét, és a tanulságát, annál hamarabb túl leszel rajta, s jöhet a következő esemény az életedbe. A másik dolog, amit megtehetsz az ügy érdekében, hogy védelmet építesz magad köré, mondjuk egy “odköpeny” formájában, mert elég nagy az esély rá, hogy azért csüng rajtad a fiú, mert a Te energiáidat lopkodva ő jobban érzi magát, s azt hiszi ezt csak általad érheti el.

Ezen kívül már csak egy drasztikus lépést tudok tanácsolni, mégpedig, hogy tedd magad visszataszítóvá a számára, s akkor magától eltűnik. :-)

Remélem sikerül elérned a célodat!

Szeretettel:

.

.

Sajnos az oldal megújításakor a „Kérdezd Susi-t!” írások hozzászólásait nem tudtam átmenteni. Ezért átmásoltam őket ide. Ha Te is szeretnél hozzászólni, lejjebb tekerve megteheted.

február 3, 2013 8:08 de.Posted 2 years ago
Horváth Gábor

Kedves Susi!
Szeretnék kérni tőled egy szerelmi kötést
A kedvesem ingadozik köztem és a volt barátja között, szeretném, hogy örökre hozzám tartozzon, viszont az, ex is nagyon akarja, és úgy néz ki a dolog vesztésre, állok
Kérlek segíts!!!

Köszönettel : Horváth Gábor
Ui: lehetne egy olyan máigiát készíteni mivel elhidegülnének egymástól???