Szia Susi!

A segítségedre van szükségem.

Bármit kezdek el minden rosszul sül el. Teljesen kimerültem. Nap mint nap a sírás fojtogat. Akit szeretek több 100 km-re van tőlem de mivel mozgássérült vagyok és neki meg nincs pénze igy nem láthatom

Üdvözlettel …

Kedves …!

Úgy tűnik az elkeseredéseddel és az ebből származó negatív gondolataiddal egy kis ördögi kört teremtettél magadnak. Kellemetlen helyzet, de mindenből van kiút, ha tudatosan figyelünk önmagunkra, és a kényelmi zónánkat hátrahagyva, a céljaink érdekében cselekszünk.

Azaz…

  • Ha valamit szeretnél az életedben elérni, akkor először is fogadd el, hogy ami eddig volt és ami jelenleg van, az nem ok nélküli, kellett neked a létezése.
  • Ha ezt megtetted, akkor nekiláthatsz annak, hogy kitaláld, mit akarsz és hogyan tudnál változtatni a kívánt holnapod érdekében.
  • Amikor kitűzöd a célodat, meg fogod találni a jó irányt is, és elindulhatsz a hozzá vezető úton, hogy az meg is valósulhasson.

Az önsajnálat és a kesergés nem segít!

Bízz magadban, hogy egy klassz csaj vagy, aki el is éri, amit szeretne. Ha ehhez segítség kell, akkor kérd, mint ahogy most is tetted, azzal a különbséggel, hogy nem csak leírod, hogy segítségre van szükséged, hanem azt is megfogalmazod, hogy miben.

Jelenleg csak a problémádat közölted, mint aki azt várja, hogy majd valaki – jelen helyzetben én – egy varázsütéssel megváltoztatja azt. De milyenre?

Ha lehetséges lenne, hogy egy pálcasuhintással segítsek, akkor sem tudnám, hogy

  • milyen életre vágysz?
  • Milyenre szeretnéd változtatni a jelenlegi problémás helyzetedet?
  • Most rossz neked, de milyen lenne, amikor jó lenne?

Gondolkozz el ezeken!

Álmodd meg a holnapodat!

Akkor könnyebb lesz elképzelni azt is, hogy mit lehet tenni az érdekében.

Csodákkal teli szép napokat Neked!

Szeretettel:

.

.

.

Kérlek, “Ajánld” a barátaidnak ezt a blogbejegyzést, és segíts terjeszteni ezt a tudást!