Szia, érdekelne, hogy vállalsz-e szerelmi kötést, és ha igen mennyi? Valamint úgy is lehet-e hogy nem vagyok ott? 

Üdvözlettel, …

Kedves …!
Nem az a mágus / varázsló / boszorkány vagyok, aki bármikor, bárkinek felvállalna egy szerelmi kötést, és azt akár nélküle is elvégezné.
Nem az a mágus / varázsló / boszorkány vagyok, aki elhiteti veled, hogy bármikor, bárkit elvarázsol úgy, hogy imádjon téged, visszatérjen hozzád, olyan legyen veled, mint ahogyan azt Te szeretnéd.
Nem az a mágus / varázsló / boszorkány vagyok, aki úgy csinál, mintha természetfeletti képességekkel bírna, és mindenki fölött állna.
Nem az a mágus / varázsló / boszorkány vagyok, aki bűbájos, kedves mindaddig, amíg fizetnek, aztán fenyegetőzik, átkozódik, amikor számon kérik az eredményt.
Nem az a mágus / varázsló / boszorkány vagyok, aki azt állítja, hogy a pénzedért cserébe megkaphatod amit akarsz, anélkül, hogy utánanézne a lehetőségeidnek egy jóslásban.

Ha ilyen ígéretekre vágysz, akkor számtalan személyt találsz rá a neten, akitől megkaphatod.

Tőlem azonban ne várj ilyesmit!

Én az vagyok, aki nem állítja azt magáról, hogy mint  mágus / varázsló / boszorkány több vagy jobb lenne nálad.
Én az  vagyok, aki – bár képes lenne varázslattal létrehozni azt, amit szeretnél, de mivel ez kívülállóként hatalmas munka lenne – nem varázsol helyetted, „csak” segít neked.
Én az  vagyok, aki megmutatja neked, hogy Te is létre tudod hozni azt amit szeretnél, hiszen benned is ott van erre a képesség, a teremtő erő.
Én az vagyok, aki abban támogat téged, hogy a lehető legjobb megoldást válaszd, és a legkellemesebb úton haladj a célod felé.
Én az vagyok, akit ugyan meg kell fizetned az elvégzett munkájáért, de semmi olyasmiért, ami csak egy ígéret.
Én az vagyok, aki az igazat mondja meg neked, és nem hiteget vagy kecsegtet semmivel a pénzedért. Ez olykor talán nem olyan kellemes, hiszen szembesít a valósággal, de minden esetben hasznosabb, mint az ámítás, majd a csalódás.
Én az vagyok, aki élni, jobban lenni, vágyaidat elérni segít neked, ahelyett, hogy mesékkel traktálna.
Ezért hozzám csak okos, intelligens emberek járnak. :-)
Ha Te még keresed az „emberedet”, aki segíthet neked, ajánlom figyelmedbe ezt az írásomat: