Kedves susi! Milyen varázserők vannak?

Jó lenne tudni.

Köszi:

Kedves …!

Gyanítom olyasmikre gondolsz itt, mint például a Bűbájos boszorkákban a telekinézis, az asztrál-kivetítés, lebegni tudás, netán fagyasztás vagy teleportálás.

Nos, ezek nem működnek úgy a való világban, mint a filmekben. A fizika törvényeit ugyanis nem lehet felülírni. A tárgyak mozgatása még nagyon gyenge szinten belefér, azaz tudunk annyi energiát kilökni magunkból, hogy pl. egy tollat megmozdítsunk, de ez is leginkább csak forgatásról szól, és nem hosszas lebegtetésről, mint ahogyan azt például Harry Potter és barátai a „vingardium leviosa” varázslattal csinálták.

Az asztrál-kivetítés szintén egy gyenguska szinten elérhető. Össze tudunk kapcsolódni telepatikusan és így, akár láthatjuk is egymást. De ez nem jelenti azt, hogy mindenki által láthatóan testet öltünk egy másik helyen.

Lebegni – minden külső behatás nélkül – nem tudunk még akkor sem, ha állítólag akadnak olyan szerzetesek, akik a föld felett levitálnak. Látni ilyen átverős videókat, mint pl. ez is:

de ezek csak átverések.

Mint mondtam: A FIZIKA TÖRVÉNYEIT, MINT pl. A GRAVITÁCIÓ NEM TUDOD SEMMISSÉ TENNI. Ha kimész az űrbe, no, ott levitálhatsz. De a Földön ez nem fog működni.

És a fagyasztás… Egy vicc. Gondolj csak bele! Aki lefagyasztja a környezetét – mint a bűbájos boszikban Piper – többek között például igen gyorsan megfulladna, hiszen nem tudna levegőt venni.  És még sok más problémát is felvetne ez a kis trükk.

Álomban, testetlenül kiválóan működhet bármi, még a teleportálás vagy a démonok „hunyorítása” is, de nem a fizikai világban. Ilyen képességekkel nem csak a boszikat vagy a varázslókat szokták felruházni, hanem a szuperhősöket is. Kedvenc youtuberem: Attis, a Tanulom magam csatornán készített is egy videót erről. Érdemes megnézni:

Akkor milyen varázserőnk van?

Közel sem olyan látványos, mint a fentiek.

A mi varázserőnk az, hogy megteremtjük a saját valóságunkat, és ez bizony nem semmi. Hatalmas, mondhatni Isteni erőt feltételez a részünkről!  Talán ennek is köszönhető az, hogy oly kevesen hiszik, hogy 100%-ban maguk hozzák létre az életükben létrejövő eseményeket. Persze nem akarattal. Amit remélem, már minden kedves olvasóm tud, hisz mindig mondom: AKARATTAL NEM LEHET TEREMTENI!

A teremtés sokkal finomabb szinten működik, és nem elfelejtendő, hogy mindig betartja a fizikai törvényszerűségeket. Hiszen az is a teremtés része, nem kikerülhető.

A teremtés elindítója a szándék és nem az akarás. Aki sok-sok megfigyeléssel megtanulja a mikéntjét és hogyanját, számtalan csodában részesítheti önmagát. Gazdagságban, szeretetben és örömben élhet.

No, persze feltéve, hogy ezt kívánja saját magának.

Csodás napokat!