Szia Susi,

Előre is bocs a véleményemért, de nagyon felbosszantott, mert nem értem, hogy miből gondoltad, hogy a mágikus mozdulatok olyan komoly érdeklődést vált ki az emberekből, hogy érdemes ilyen drága e-bookként árulni? Szerintem mindenkit az érdekel, hogy hogyan lesz sikeres a varázslata, nem az, holmi mozgásformák. Ráadásul még ebből tartasz tanfolyamot is!

Mikor fogsz végre olyasmit tanítani, amire kíváncsiak vagyunk? Kezdem azt hinni, hogy nem is értesz a boszorkánysághoz!

Kedves …!

Köszönöm Neked, hogy őszintén megírtad a véleményedet, ezért ki is teszem a „Kérdezd Susi-t!” rovatba, ha megengeded.

Nagyon jó, hogy megírtad nekem, hogy nem érthető, hogy miről is szól a „Mágikus mozdulatok” tanfolyam, illetve az e-könyv. Mert biztosan nem érthető, ha ilyen levelet írtál.

A „Mágikus mozdulatok” valóban lehet, hogy nem fejezik ki a legjobban céljukat, s ezért megpróbálom itt jobban elmagyarázni.

Amikor egy varázsszertartást csinálunk – mint ahogyan az a nevében is benne van, – szertartási, azaz rituális cselekménysort viszünk véghez. A rituálénak pedig szerves része a mozgás.

.
Mint ahogyan azt a mellékelt videóban is láthatod a mágiában vannak olyan rövid szertartások, amelyek látszólag szinte csak a megfelelő mozdulatok végrehajtásáról szólnak. Természetesen a mozdulatok közben a megfelelő gondolatoknak és érzéseknek is ott kell lenni, épp csak az kívülről nem látszik.

Mi többnyire ugyan nem ilyen típusú szertartást végzünk, hanem oltár előtt varázsolunk, de ott is megvannak a hagyományos mozdulatok, melyek segítenek abban, hogy a megfelelő érzéseket hozzuk elő magunkból, hogy az energiákat a kellő irányba mozgassuk a testünkben és onnan kifelé a szükséges helyre.

Tudom, hogy mindenki csak a szerelemért vagy az anyagiakért akar varázsolni, de ahhoz, hogy ezek a varázslatok sikeresek legyenek épp úgy szükség van a mágikus mozdulatok megismerésére, mint ahogyan a tértisztításra vagy a megfelelő önbizalomra, amikhez vezetett varázslatokat készítettem az érdeklődőknek.

Szeretettel: