Tisztelt Susi,

Beírtam, hogy ráhatás…sok reklámot találtam, de a … az első helyen szerepelt. Aki nagyon hirdeti magát…Ahogy másik is, de mindenki másképp, és mást ígér, vagy épp nem.

Mi a véleménye a konkurenciáról, akiket belinkeltem – beleértve …-ot.

Kérem kicsit tájékoztasson, hogy miért éppen Susi, és nem mások… Miben más a többiektől?
Ki másnak tehetném fel a kérdésem, mint a legnépszerűbb hirdetőnek, Susinak…

Köszönet.

Kedves …!

Azzal kezdeném, hogy soha, azaz SOHA nem hirdettem még a Google-ban. Az, hogy „szerelmi kötésre” általában első oldalon jön ki a bosziplaza.hu csakis annak köszönhető, hogy 2004 óta van jelen az interneten, és a Google szerint ez egy autentikus oldal, ebben a témában.

A többiekről – akiknek a linkjét elküldte nekem -, nem szeretnék véleményt nyilvánítani. Már azért sem, mert nem is ismerem a többségüket. Konkrétan a kiemelt  …  nevét most hallottam először. Igaz, nem is töltöm azzal az időmet, hogy az úgynevezett „konkurenciát” lessem.

Úgy gondolom – ha körülnéz az interneten -, mindenki megtalálja azt, aki számára a legmegfelelőbb.

A lényeg, amit megfontolásra javaslok, hogy tényleg alaposan nézzen körül, mint ahogyan azt ebben az ingyenes anyagomban le is írtam: „Mit érdemes tudnod jós vagy mágus választásánál?

Aki gondolkodás nélkül lecsap az első szembejövő lehetőségre, kockáztat. Persze lehet mázlija így is, de sokan jártak már nálam, akik egy ilyen választásnak köszönhetően pórul-jártak. De ebből is lehet okulni.

A bosziplaza.hu mindig is a gondolkodó embereknek szólt.

Sosem állítottam magamról, hogy boszorkány vagy mágus vagy ilyen-olyan „hatalmasság” lennék, aki bármit megvarázsol. Mágia-teoretikus vagyok, aki élni és megoldani segít. Mind-ezidáig általában hatásosan és sikeresen.

Csodás napot!