Kedves Susi!

Szeretném a tanácsodat kérni.

Volt egy esemény melyet szerettem volna bevonzani magamhoz,és rákérdeztem az ingától,hogy ez jó hatással lenne e rám.Azt mutatta,hogy igen kifejezetten jó lenne számomra,már máskor is adott tanácsot,választ melyek bejöttek.
Viszont kíváncsíságból egy netes tarotkártya kivetőn is rákérdeztem,mely öt kártya alapján mondott választ,és a szöges ellentétét vetítette előre.Valójában mind az öt kártya negatív tartalommal bírt,vagyis a lényege,hogy rosszul döntök,mely nem pozitív történéseket von maga után ,s a vége sem lesz kedvezőbb.Úgy tűnik szerencsére vagy sajnos a dolgok kimenetele nem fog kiderülni,mert nem jött össze amit akartam.

Viszont érdekelne,hogy ilyen esetben melyik eszközben bízhatok jobban?Neked volt e valamikor hasoló kétséged?

Várom válaszod,további szép mosolygós napot kívánok neked : …

Kedves …!

Az eszközök, csak eszközök, és egyik sem megbízhatóbb a másiknál. Minden dolog/tárgy energiáját, minőségét és tudását, a használójának az energiája, minősége és tudása adja.

ingajoslasAz  inga  pl. egy olyan eszköz, amit rettentően könnyen befolyásolhat az egonk is, mivel az izmok mozgatása, melyek az ingát lendítik, nem kizárólagosan a lelkünk, szellemünk, vagy ha úgy tetszik a magasabb szintű tudatunk irányítása alatt áll. Sőt! Sokkal inkább az a megszokott, hogy akaratunk szerint mozgatjuk az izmainkat (kivéve persze néhány olyat, mely a vegetatív idegrendszer irányítása alatt áll, mint pl. a szív). Ezért az inga használójának nagyon jól le kell tudni csendesítenie az elméjét, s át kell tudnia adni az irányítást a belső, okosabb énjének. Ez könnyebben megy akkor, ha egy idegen ember kérdését kell megválaszolnunk, de ha a saját ügyünkben kérdezünk, akkor nagyon nehéz függetleníteni magunkat az akaratunk szerinti választástól.

Ezért az ingától kapott válaszod lehet kétséges. Még akkor is, ha most úgy gondolod, hogy te az elméddel úgy gondoltad, hogy nem lenne jó hatással rád, amit bevonzani készültél, mivel ez nem igaz. Hiszen minek is akarnál valamit bevonzani, amiről úgy gondolod, hogy az nem jó neked?

kartyavetes_gepenA netes kártyavető programok biztosan nincsenek az elméd befolyása alatt. Ha tudod értelmezni a kártyákat, akkor adhatnak jó választ épp úgy, mintha kézzel húznál egy pakliból. Ám jelen esetben ezzel is van egy kis bibi. Már másodszor tetted fel ugyanazt a kérdést, ami egyértelműen azt jelzi, hogy nem hiszel a válaszban!

Sohasem szabad egymás után kétszer (netán többször) feltenni ugyanazt a kérdést, még úgy sem, hogy kicsit másképp fogalmazol!

Az ilyesmi mindig a bizonytalanságot és a hitetlenséget jelez a lelked számára, s ha többször is teszel ilyesmit, előbb-utóbb, még ha egy kérdést is tettél fel, akkor is csak gagyi választ kapsz.

josnoIsmerek jó néhány olyan embert, akik egyik jóstól a másikig járnak, mert valójában nem bíznak a kapott válaszokban vagy iránymutatásban, illetve valami egészen mást akarnak hallani. Tudom, te nem tennél ilyet, de azzal, hogy kétféle jósmódot alkalmaztál ugyanarra kérdésre, hasonlóan jártál el.

Tehát, vagy dönts az elméddel egy hagyományos ellene-mellette lista segítségével, vagy döntsd el, hogy milyen módszernek vagy melyik jósnak hiszel, s fogadd el a választ, amit kapsz.

Mosolygós, szép napot neked is!