Szia!!Szeretném megkérdezni hogy milyen lehetőségeim vannak.Van egy párkapcsolatom ami sajnos véget ért 3 hete ,de a jó hír az hogy sikerült kibékülnünk!A probléma azon volt és úgy gondolom fennt is fog állni amíg nincs változás aníg nincs valami csoda A lényeg hogy vízöntő “aki  nem akarja kimutatni az érzéseit és tökjól elvan egyedül is,de szeret azt mondja és tudom is de amit nyújt az sokszor kevés,szomjazok az érintésére,ölelésére és srra jogy akarjon sokat velem lenni!Igazából vannak olyan pillanatai amikor ki tudja mutatni máskor meg hűvös,ezért nehéz nekem!

Kedves …!

Úgy gondolom, hogy a párunkat csak úgy érdemes szeretni, ahogy van. Megértem, hogy te több érzékiségre vágysz, mint ő, de neked is el kéne fogadnod, hogy nála ennyi a szeretet kifejezése. Döntened kell arról, hogy jó így neked, vagy inkább mást keresel, mert ez annyira fontos a számodra. (Szerintem elsősorban ebben a két lehetőségben érdemes gondolkodnod.)

Javaslom, hogy ne akard megváltoztatni őt!

Csakis magadat érdemes formálnod. Azzal, ha kedves vagy és bújós, talán tőle is több kedvességet, ölelést kaphatsz. Szépen, lassan…

Radikális változtatást azonban ne akarj csak akkor, ha elfogadod, hogy azzal a változással más is együtt járhat. Azaz lehetnek nem kívánt következményei! Például előfordulhat az, hogy sikerül felébreszteni benne a vágyat a több ölelésre, de ezzel együtt esetleg az a kívánság is megnövekszik benne, hogy ne csak téged ölelgessen.

El tudnád fogadni azt, hogy a változtatásoddal olyan dolgok is megváltozzanak, amelyek eddig jól működtek?
Gyanítom: ebben már nem vagy annyira biztos.

Ha szeretnéd, egy jóslásban megnézhetjük, hogy milyen lehetőségeid vannak, s ha ez után is úgy látod jónak, akkor persze belefoghatsz valamilyen mágiába is. De fontos, hogy tudd mit csinálsz! 

Csodás napot!