Kedves Susi

… Már régóta vannak megérzéseim amik be is teljesülnek, meg ha nagyon koncentrálok erő mezőt is tudok látni,bár a szellemektől félek de szeretnék varázsolni.Hogyan tudnám ezt fejleszteni? Meg én másokon szeretnék segíteni varázslattal de, hogy tudnám elkezdeni a varázslást?
Például úgy segítenék, hogy mondjuk látom hogy egy gyerek megbotlana de én valahogy a tudatába irányítsam hogy kerülje ki azt a követ amibe megbotlana. Vagy úgy szeretnék még varázsolni hogy irányítom a körüöttem lévő tárgyakat. De ezt hogy tudnám megtanulni?

Remélem válaszol, Köszönöm.

Kedves …!

Nagyon szép tőled, hogy másokon akarsz segíteni, de az általad említett formában, ez nem a Te dolgod. Gondolj csak bele… Az a kisgyerek megbotlik és elesne, de Te kivéded. Így nem üti meg magát, nem telik időbe, hogy feltápászkodjon, s ezáltal hamarabb lép le a járdáról, amikor Te már nem nézel oda, s elüti egy autó!

Ez persze egy elég kemény példa, de azt akartam vele szimbolizálni, hogy a mi kis emberi elménk, nem tudja igazából eldönteni, hogy mikor minek van itt az ideje, hogy mi miért történik. Ezért nem feltétlenül jó a kis „katasztrófákat” elkerülni, mert lehetséges, hogy egy nagyobbat véd ki. A saját édesanyámmal a szemem előtt történt meg egyszer, hogy mikor kiment a kertbe, a lépcsőről lelépve kibicsaklott a bokája és ettől oldalra billent. Fájt neki, de ennek köszönhette, hogy a tetőről épp akkor lezuhanó cserép csak a vállát ütötte meg, s nem a fejére esett, ami akár a halálát is okozhatta volna! Én akkor tanultam meg, hogy nem szabad beleszólni! Az élet sokkal jobban tudja, hogy mi miért történik!

Ha varázsolni akarsz mások érdekében, az egyetlen, ami valóban hasznos, ha a számukra lehető legjobbat kívánod nekik, függetlenül attól, hogy az szerinted jó-e vagy rossz! Küldj szeretetet az emberek felé, s légy hálás, amiért minden a lehető legcsodálatosabban történik!

Ismerd meg és fejleszd önmagad! Segíts magadon, akár varázslattal, ha úgy tetszik. Segíts másnak, de csak abban és úgy, ahogyan azt kéri tőled! Egyébként nincs jogod beleszólni más életébe!

A tárgyak mozgatása 2 dolgon múlik: 1./ hinned kell, hogy a gravitáció legyőzhető; 2./ ha az 1. már megy, akkor nagyon-nagyon sokat kell gyakorolnod.

A szellemektől pedig nem kell félni. Nem árthatnak neked, s bármikor el is küldheted őket, ha netán „beléjük botlasz”! :-)

Minden jót kívánok Neked!

Szeretettel: