Szia Susi!

Hogy vagy? Hogy bírod ezt a nagy hideget? Azért írok egyébként, hogy adjak egy kis visszajelzést.

Karácsony előtt vettem nálad egy pénz-vonzó ajándék-csomagot.
Már az elején nagy sikere volt a fa alatt, pedig először nem is mondtam el, mire való, csak egy egyszerű ékszernek hitte aki kapta.

Aztán amikor úgy ítéltem meg, beavattam a titokba, és ettől csak még jobban örült. Azóta eltelt időben három esemény hozható ezzel összefüggésbe.

Az egyik, hogy az illetőnek sok tartozása van/volt, és a kamat egyre emelkedett, a tőke rész pedig alig csökkent, és kilátástalannak tűnt a helyzet. Viszont nyílt egy remek lehetőség, amivel az összes eddigi hitelét ki tudja váltani, és kamatmentesen :) Igaz, hogy a törlesztőrészlet fél évig most több, mint ami eddig volt, de most már nem kell kamatemeléstől tartani, plusz fél év múlva az összes évek óta fennálló tartozás meg fog szűnni. És ezt mind a felszentelt láncnak tudja be az illető, szóval hisz benne, és működik.

Egyetlen dolog van, amit nem egészen értek: volt a munkahelyén jutalomosztás, és ő nagyon jól dolgozik, elégedettek vele, több mint 30 éve van a cégnél, mégse kapott. Ha arról van szó, hogy csak a nagyon magas rangú főnökök kapnak, akkor érthető is, de ebben az esetben nagyon sok ember kapott jutalmat, csak ő pont nem. Szerencsére az ő kedvét ez nem vette el, és továbbra is hordja a láncot, de én elgondolkoztam, vajon nem lett volna egyszerűbb az „univerzumnak”, ha kapott volna ő is pénzt, és így vonzza be magához?

Szóval a mágia miért ennyire furi/kiszámíthatatlan? :)

De azért az is igaz, hogy csütörtökön az illetővel voltam a Tescoban, egyszercsak (miközben beszélek hozzá) odalép a földön egy helyre, mintha valami béka után ugrott volna, ami elszökik, és azonnal el kell kapni. Nézek nagyot, hogy mi van, kiderült, hogy a kijáratnál (ami elég forgalmas) ott hevert 2000 forint csak úgy. Ő meg észrevette, és tovább erősödött a hite a láncban.

Szóval ez az egyik visszajelzés, amit akartam írni. Azt nem tudom, hogy itt most én varázsoltam el jól a láncot, és ez nekem saját képességem? Mert ha igen, akkor ugye a jövőben is számíthatok rá. De az is eszembe jutott, hogy az ő hite vonzza be ezeket, és amit én csináltam nem sokban befolyásol. Szerinted ez hogy van?

A másik visszajelzés az erőkörrel kapcsolatban: szerintem érthető a pdf is, és a letölthető hanganyag is, meg is hallgattam, és nagyon jó ötletnek tartom, hogy végigvezeted az embereket a varázslás menetén.

További szép napot kívánok neked, mielőbbi kellemes időjárással párosítva :)

[divider style=”solid” top=”20″ bottom=”20″]

Kedves …!

Köszönöm kérdésed, jól vagyok. Imádom a telet! Most különösen, hogy van hó is. Még a hósöprést is szeretem. :-)

Köszönöm szépen a visszajelzést is, az mindig jó és hasznos a számomra.

Kérdéseidre pedig a következő válaszokat adom:

„vajon nem lett volna egyszerűbb az „univerzumnak”, ha kapott volna ő is pénzt, és így vonzza be magához?
Szóval a mágia miért ennyire furi/kiszámíthatatlan? :)”

Az „Univerzumnak” sosem volt célja az egyszerűség. Mindig az egyénre szabott legjobb megoldás következik be, s ezt elménk nem mindig tudja előre, ezért érzed úgy, hogy „kiszámíthatatlan”. Amikor varázsolunk a célt tűzzük ki, de azt nem szabhatjuk meg, hogy az pontosan milyen úton-módon fog bekövetkezni, mert számtalan dolgot nem tudunk, mert túl mélyen rejtőzik a bensőnkben, ha úgy tetszik a tudattalanunkban. (Erre mondták régen, hogy „Isten útjai kifürkészhetetlenek”)

A lényeg az, hogy teljes mértékben bízzunk abban, hogy a lehető legjobb megoldást kapjuk, tudva azt, hogy az élet nem ad számunkra mást, csakis csodákat. Hinnünk kell abban, hogy minden a mi érdekünkben történik, még olyankor is, amikor ezt egyáltalában nem így látjuk.

A teremtés csodái vagyunk, gondolkodó lények, akiknek legfőbb célja az lenne, hogy felfedezze saját teremtő képességét. Ehhez viszont rá kell jönnünk, kik is vagyunk valójában, s hogyan működik ez a világ.

„Azt nem tudom, hogy itt most én varázsoltam el jól a láncot, és ez nekem saját képességem? Mert ha igen, akkor ugye a jövőben is számíthatok rá. De az is eszembe jutott, hogy az ő hite vonzza be ezeket, és amit én csináltam nem sokban befolyásol. Szerinted ez hogy van?”

Igen, Te varázsoltad el azt a láncot a saját képességeddel. Bár ez nem azt jelenti, hogy több, vagy jobb, vagy különlegesebb erőkkel bírsz, mint bárki más. Az egyetlen dolog amit ez jelent, hogy „tudatosan használtad a teremtő képességedet”. Nem csak számíthatsz, de számítanod is kell rá, ha továbbra is tudatosan akarsz létrehozni eseményeket az életedben.

Mindemellett az is igaz, hogy a barátod hite volt az, ami bevonzotta az anyagi javakat. Te „csak” segítettél neki ebben azzal, hogy adtál egy elvarázsolt láncot, és ezt tudattad is vele. Ezzel a tetteddel segítetted őt abban, hogy „jobban” teremtsen.

Ez pontosan olyan dolog, mint az orvosság és a beteg kapcsolata: a gyógyszerek ugyanis nem gyógyítanak meg, csak elősegítik az öngyógyulás folyamatát. A testünk ugyanis önmagát gyógyítja meg, csak segítjük, olykor felgyorsítjuk a folyamatot azzal, hogy gyógyítóhoz fordulunk, s követjük a tanácsait.

Mindez igazából nem annak köszönhető, hogy kevesek vagyunk ahhoz, hogy meggyógyítsuk magunkat, hanem annak, hogy félünk elfogadni nagyságunkat és teremtő erőnket. Ez ugyanis olyan roppant nagy felelősség vállalását jelentené, amire teljes mértékben csak néhány kivételes ember hajlandó.

Ha Te szeretnéd, hogy a jövőben is – akár varázslattal – elérj célokat, amikre vágysz, akkor meg kell értened, hogy ennek útja az, hogy felelősséget vállalj életed irányításáért. A boszorkányság és a mágia alapja az, hogy tudjuk, mi teremtünk.

Sok szeretettel kívánok neked minden jót!alairas

.

.

[box type=”success” align=”” class=”” width=””]

Ha tetszett ez az írásom… Ha úgy érzed segített neked valamiben… Ha szeretnél még több ilyet olvasni, akkor kérlek segíts nekem, hogy továbbra is fenn tudjam tartani ezt az oldalt. Az alábbi „Donate” gombra kattintva, – ha módodban áll, bármilyen csekély összeggel is, – kérlek, segítsd a további munkámat és ennek az oldalnak a fenntartását.

.

Köszönöm

[/box]

[divider style=”solid” top=”20″ bottom=”20″]

Az oldal megújításakor sajnos a hozzászólásokat nem tudtam áthozni. Ezért ide másolom őket, hogy ne maradj le semmiről:

[divider style=”solid” top=”20″ bottom=”20″]

február 16, 2012 10:04 du.Posted 3 years ago
ildiko

Kedves Susi! szerintem te is sokat segittetél a pozitiv energiád fel töltésével! Hite és hogy bizik a láncban meg benned. Remény Hit Szeretet az ami nem hal meg soha! Még élünk reményünk hitünk szeretetünk bennünk él. Ölelö Szeretettel;Ildiko. Kedves Susi! kérdésem magán kérdésre is válaszólsz? Nekem negativ energiával van problémám!! Évek óta rajtam van,érzem tudom nem be beszélem magamnak.Sokszor úgy érzem magam,mintha Vámpir szívná erömet! Kérlek ha lehet ilyen ,irjál rólla,vagy adjál tanácsot? Hálás Üdvözletem;Ildiko. (kettö lehet -e eggyüt).Kérdezzél ???

február 17, 2012 12:05 du.Posted 3 years ago
Susi (Author)

Kedves Ildikó!

Valójában nincsen negatív és pozitív energia, csak energia van. Persze ezt érezhetjük jónak vagy rossznak, de a döntés belőlünk fakad. Ha úgy érzed, ez kevés a megoldáshoz, akkor tisztítsd meg az otthonod és magadat mágikusan. Előbbit tértisztító varázslattal (lásd: http://www.bosziplaza.hu/varazslatok_77/tertisztitas_419 ), utóbbit pedig mágikus fürdővel. Ezután pedig védd az energiáidat például egy hegyikristály medállal (lásd: http://www.bosziplaza.hu/ekszerek_42/medalok_30/hegyikristaly_medal_362 )

Az írásod végén a zárójeles és három kérdőjeles dolgot nem értem, részletezd légy szíves, ha fontos.

Minden jót: Susi

február 17, 2012 9:31 de.Posted 3 years ago
Angela

Szia Susi!

Egy elvarázsolt lánc, úgy is segit az illetőn, hogy nem is tudja, hogy mit hord, vagy kell hozzá az ismeret is, hogy mit hord? Vagy ez úgy működik, hogy ha tudja erőteljesebb a vonzás?

Megkaptam az e-mailedet, elgondolkodtató és csodálkoztam is, mert egy és fél hete mondogatják ezt nekem. Én félve állok sok mindenhez,nem is ez a legjobb szó rá, inkább leereszkedve, majdnem alárendelt a másik embernek és nem teljes erőbedobással, holott tudom, ha kiadnám és használnám a bennem rejlő fényt felnéznének rám, ami megijesztene sok embert. A héten sokat mondogadta egy nő nekem, hogy kicsinyhitű vagyok. Ha ez nem lenne bennem, már ki tudja hol tartanák.

Volt idő mikor szó szerint benne éltem a fényben és egy leirhatatlan szeretetgömb vett körül, mely nem tőlem eredt és a kezemből áradt a forróság, szinte égetet. És olyan érzésem volt, mint ha nem lennék egyedül a testemben A magabiztosság csúcsán voltam és tisztában voltam ki vagyok. A gonoszság semilyen formája se rosszindulat halvány jelét nem érzékelheted bennem. Mint ha a jing jang jel hirtelen fehérré változna. Susi szerinted mit élhetem át akkor? Azóta érdekel a misztika és azóta keresem azt a tiszta állapotot.

Üdvözlettel

február 17, 2012 12:09 du.Posted 3 years ago
Susi (Author)

Kedves Angela!

Az elvarázsolt lánc úgy is segít, ha nem tudják mire való, de hatásosabb, ha tudják, mert mint ahogyan írod, akkor erősebb a vonzás.

A leírt élményt Te magad is érted, és biztosan nagyon jó volt. Igyekezz visszatérni abba az állapotba, hogy újra remekül érezd magad, és így másoknak is többet adhass.

Mosolygós szép napokat: Susi