„… Ki tudja mi var ram? Meddig fogok ott dolgozni? Mikor fogom elvesziteni ezt is mint a tobbit? Mi gond az eletemmel?Valaki elatkozott? A ferjemmel kuzdunk anyagilag nap mint nap a megelhetesert . Sokszor vettem lotto-t, kaparos sorsjegyet de soha nem nyerek.  Miert?Mi a gond? Nem nyerhetek? De jo lenne nyerni! Ki tudnam fizetni a tartozasimat, a ferjem adossagait,  stb…szeretnek egg kutyat,  egyszeru kertes hazat,  nyugdijba menni, megnyugodni…..nem kellene felnem a munkaadoimtol.  Gyerekem nincsen. Lesz-e egyaltalan? A fizetesembol is gyanusan sok ado-t fizetek, nem jar vissza ado visszaterites sem. Mi ez? Hol vagyok? Uramisten!!!!!

Varom mielobbi valaszat,  joslasat ha tud.”

Kedves …!

Ha utolsó mondatodat úgy értetted, hogy tudok-e jövendölni, akkor a válaszom NEM, mint ahogyan azt a bosziplaza.hu oldalon már számtalanszor leírtam, elmondtam.
Nem hiszek a sorsban, szerintem nincsen meghatározva a jövőnk, hanem mi magunk teremtjük azt percről percre.
Tehát nem tudom megmondani, hogy meddig lesz vagy nem lesz munkahelyed, mi vár rád pontosan. Sajnos azt sem tudom megmondani, hogyan nyerheted meg a főnyereményt a lottón, hiszen ha tudnám, akkor már én magam is megnyertem volna.
DE meg tudom mondani, hogy mi a gond, mit tehetsz azért, hogy kikerülj ebből az „ördögi körből”.
Egy választ a kérdéseidre már Te magad is nagyon jól megválaszoltál: „nem kellene félned...” De hogy ezt hogyan teheted meg, az sem egyszerű, viszont van rá megoldás.
A problémád eléggé összetett, így a megjavításának módja is több lehet, mint amit remélsz. De csak rajtad áll, hogy eléggé eleged van-e már jelenlegi problémáidból ahhoz, hogy továbblépj egy jobb, kellemesebb életbe? Hajlandó vagy-e változni, változtatni annak érdekében, amit elérni vágysz?
Egy jóslás keretében megtalálhatjuk a számodra legjobb válaszokat. Hívj, és megbeszéljük a részleteket!
Csodás napot!