Ne fogd vissza magad!

Képzeld, még ezekre a kérdésekre is válaszoltam:

pe szeretnék íratkozni a varázsl iskoláan sőtét varázslok kivédésére és meg tudná mondani hogy hogyan kell pe íratkozni

Olvastam z egyik hozzászólást, miszerint, aki varázsló az meghívót kap, egyébként az iskolák elérhetetlenek. Igazábl csak renykedem, hogy kapok meghívó !: )

Egyszarvú szőrt szeretnék vásárolni. Van neked, vagy megmondod hol kapok? Nagyon fontos lenne, mert azt mondta egy mágus, hogy csak azzal szerezhetem meg, amit akarok.

Úgy gondolom, a sors keze, hogy rátaláltam a honlapodra. Régóta érdekelnek az úgynevezett – és az átlagember szemében – természet feletti dolgok.
Igy például boszorkányok hatalma, tudása, repülési képessége. Szeretnék ezzel közelebbről is megismerkedni, mert nagyon akarok néha állattá alakulni.
Kérlek, segíts nekem ebben.

Mit lehetne beirni a google-be ami hasznos infót dob ki.Pl:mágikus tolvajfogás,tolvajfogás mágiával semmi hasznosat nem dob ki.Ötleteket
javaslatokat,várok vagy konkrét rimeket,varázslatokat.

Imádom a vámpír lányokat, s nagyon szeretnék közelebbről is megismerni egyet. Tudna nekem segíteni abbon, hogyan találhatnék rá az igazira? Nincs valami igézet erre?

Szia! … vagyok, magasszintű spiritiszta. Kérlek küldd el nekem az ingyenes csomagot, mert szeretném látni,h. milyen szinten művelitek a mágiát.Mivel sajnos manapság rendkívül sok az un. ”műboszi”, ezért kérlek írjj pár sort,h. mivel foglalkoztok még(!) , s a tapasztalataimat, megosztom az O.B.Sz.-el(országos boszorkány szövetség), megértésedet előrre is köszönjük és mihamarabb várjuk a kért dolgokat! üdv: …, az O.B.Sz. boszorkányszint biztosa ui:ez a levél NEM vicc!!!

Rontás van rajtam, és azt szeretném levetetni, illetve levenni. Azt hallottam, ha fehér gyertyát tartok a kezemben, és kérem az égieket, hogy a rontást vigyék el és semmisítsék meg, majd azután a gyertyát elégetem sikerül. Igaz-e ez vagy milyen tanácsot tudna adni. Továbbá ha kérhetném anyagi helyzetünk hogy alakul.

Szia!
Olvastam a fórumot és segítséget szeretnék kérni. Egy nő sms-ben wuduzik minden este.
Tudnál segíteni?
Fekete mágia. Rosszat akar nekem. Azt írta, hogy wuduzok megdöglessz. Utána a testrészeimre küldi a wudut. Ez a nő a férjem szeretője. A wudu létező dolog.

ja és amúgy meg az egész varázslás egy nagy kamu vettem tőled egy kristálygömböt én hülye,, és szart sem ér. a te boltod is egy nagy kamu. ennyi mágia nincs ez itt a való világ ahogy te is mondanád a világon sehol nincs mágus suli! -.-” ez egy kamu

Szia Wicca!
Nagykérésem volna hozzád, mégpedig az hogy nagyonszeretnék énekeslenni!!!
Mágiával ha tudnál javitani a halásomon és a hangomon, kiválo halást és kiválo hangot szeretnék az énekléshez cd minöségüt!!!!!!!
Ebbe kérném a segitségedet ha ezt megtenéd nekem

Szeretném tőled megkérdezni ami már rég foglalkoztat csak nem tudom biztosan rá a választ.
Hallottál-e arról hogy aki előző életében boszorkány volt, az a mostani életében a templomba nem tud bemenni, vagy ha bemegy rosszul van?
Hát ez lenne a kérdésem.
Köszönöm előre is megtisztelő válaszodat.

kedves susi azal a kérésel fordulok ön höz hogy sajnos idéz tam a boszorkánytáblán és azott itt maratt velem egy gonosz lélek vagy démon kérem segitsen valahogy el üzni melölem eloöre is köszönöm

Az lenne a kerdesem, hogy ezt igy valoban lehet hasznalni, veszelytelenul? Mondjuk, ha stressz, vagy barmi van, hogy megtisztuljak toluk? Nem akarom kiprobalni, mig ament nem mondasz ra :D
Tok jo dolgokat talaltam nalad, ezert toled kerdem.

Szeretnek valahogyan szerezni valamifele holdnaptart, mivel meg ez a gyertyamagia is irja, hogy erdemes figyelembe venni a hold eppeni allasat, ha varazslatot szeretnenk vegrehajtani.
Tudsz nekem ajanlani oldalt, ahonnan letolthetnek, vagy egyaltalan, ahol figyelhetnem?
Eleg kezdo vagyok, es nagyon koszonom az osszes segitsegedet.
Bizonyara lesz majd meg kerdesem.

Léteznek különböző lények?: démonok (amiket varázslói képesség nélkül is lehet látni)? unikornis? dzsin? farkasember? vámpír? . Sajnos nagyon tapasztalatlan vagyok és már az összes internetes oldalt végig böngésztem. Ezekről te biztosan többet tudsz mondani.

Szeretném tőled megkérdezni azt,hogy a vudu babával árthatunk e másoknak és ha igen akkor milyen következményei lehetnek ill.mik szükségesek hozzá ??? Szeretném megtudni tőled azt,hogy a vudu babával fájdalmat okozni,vagy mit lehet csinálni ??? Mi a véleményed erről ???
Tudom ,hogy elítéled ezt !! Olvastam egy cikket a neten és abban találtam egy olyan szövegrészt amiben azt írja hogy a vudu babákkal még ölni is lehet ill,olyan fájdalmakat okozni hogy az illető belehaljon !!!!
Ez igaz ???? Viszont azt nem írták le hogy mik szükségesek hozzá !!!! Ha tudod légyszíves írd már le nekem mert nagyon kíváncsi vagyok rá !!!! Nem akarom használni csak nagyon kíváncsi vagyok arra hogy mik szükségesek hozzá !!!
Igaz hogy kell hozzá annak az illetőnek a körömdarabja,hajszála vagy valamilyen más tárgya vagy ruhadarabja hogy meg lehessen csinálni a vudu babát ?????

Ugye most már Te is felmered tenni azt a kérdést, amit eddig nem mertél megkérdezni senkitől?

A lap alján vár rád a lehetőség, de ha titkos a kérdésed, akkor küld email-ben: susi.diamond @ bosziplaza.hu

Az oldal megújításakor sajnos a hozzászólásokat nem tudtam áthozni. Ezért ide másolom őket, hogy ne maradj le semmiről:

október 30, 2011 3:10 du.Posted 3 years ago

CarinaCinó

Az én kérdésem az lenne, hogy léteznek-e rögtönzött varázslatok (olyankora gondolok, mint pl. a Harry Potterben). És persze engem is érdekelne a vámpír-lét. :) KÖszi:)

november 10, 2011 5:03 du.Posted 3 years ago
Susi (Author)

Kedves CarinaCinó!
Rögtönzött varázslatok léteznek, de nem úgy mint a Harry Potterben. :-) Attól, hogy egy varázsigét kiáltasz, még nem fog történni semmi, hacsak nem készültél megfelelően fel rá. (Lásd: http://boszi21.blogolj.net/2009/09/11/varazsigek/#more-7 )

október 30, 2011 3:15 du.Posted 3 years ago
CarinaCinó

Ja, és mégegy kérdés: szeretnék venni egy már “kitöltött” Árnyak könyvét. Ha valakinek volna ilyen, amiben sok-sok varázslat stb. írt meg, és elszeretné adni, én érdeklődnék iránta.

november 10, 2011 5:06 du.Posted 3 years ago
Susi (Author)

Ilyen varázskönyvet nem szoktak árulni, de ha mégis akadna, nem hiszem, hogy hajlandó volnál annyit fizetni érte, amibe kerülne.
Itt a BosziPlázában kaphatók Árnyak könyve oldalak: http://bosziplaza.com/39-2/ , de neked kell kinyomtatni és beköttetni.
Üdv: Susi

november 1, 2011 5:59 du.Posted 3 years ago
Papa Halfnite

Kedves leendő varázslók, és boszorkányok úgy tűnik a legnagyobb kihívás a szeretett anyanyelvünk használata. A mágiában a szavaknak ereje van, ezért nem mindegy, mit hogyan mondunk, írunk:-)

december 9, 2011 8:02 du.Posted 3 years ago
Gabrijela

Kedves Susi!
Szeretném megkérdezni, hogy varázslattal meg lehet -e változtatni valakinek az egyéniségét, például, hogy ne lenne többé makacs? És ha meglehet, akkor hogyan, mit kell csinálni? Köszönöm a választ.

december 28, 2011 4:57 du.Posted 3 years ago
Susi (Author)

Kedves Gabriella!

A fehér-mágia célja nem lehet mások életébe, egyéniségébe való kérés nélküli belekontárkodás. Ám a veled való kapcsolatában a viselkedését megváltoztathatod ho’oponopono segítségével.

december 19, 2011 8:27 de.Posted 3 years ago
vajda renáta

sokáig együtt maradok a párommal?????????????

december 28, 2011 4:19 du.Posted 3 years ago
Gabrijela

Kedves Susi!

Köszönöm a varázslatkészitésröl a leckéket, az oldalodat is olvasgatom. Találtam ezt az oldalt ahol kérdezni lehet, de sajnos választ nem kaptam a kérdésemre.

Üdvözlettel

január 20, 2012 5:28 de.Posted 3 years ago
Gyöngyi

Szia, szeretnélek megkérni,hogy javasolj egy olyan varázslatot amivel segíteni tudnék a barátnőmnek,hogy hagyja békén az élettársa vagyis már csak szinte lakótársa és jöjjön össze azzal az emberrel aki most érdeklődik iránta . Ha tudnál ebben segíteni nagyon megköszönném! Szép napot :-)

január 20, 2012 8:40 de.Posted 3 years ago
Susi (Author)

Kedves Gyöngyi!

Nem a Te dolgod, hogy segíts a barátnődön, hacsak nem kifejezetten kérte. Az, hogy panaszkodik neked, nem jelenti azt, hogy valóban utálja a helyzetét, mert ha így lenne, akkor ő maga igyekezne változtatni ezen.

január 27, 2012 5:34 du.Posted 3 years ago
Lilla

Kedves Susi! Szeretném megkérdezni hogy hogyan lehet valaki boszorkány, mert olyat is hallottam hogy boszorkánybeavatás! a másik kérdésem hogy hány éves kortól lehet valaki boszorkány? 11 évesen lehet valaki boszi? az árnyak könyve oldalak lehetnek nyomtatottak is vagy az mindegy?

január 27, 2012 5:53 du.Posted 3 years ago
Susi (Author)

Kedves Lilla!
Boszorkány az, aki annak vallja magát: vagy azért mert a boszorkányvallás híve, vagy azért, mert ezt hiszi magáról. Szerintem akkor válik valóban boszorkánnyá, azaz tudatos mágiahasználóvá valaki, amikor “kitanulja a mesterséget”. Ez után jöhet az általad is említett “beavatás”.
Az első mondatomban említett boszorkányok korhatár nélküliek, a másodikban említetteknek viszont kell némi idő, hogy valóban tudjanak, de a koruk meghatározhatatlan, hiszen az is kérdéses, hogy mikor kezdték.
Az Árnyak könyve lehet nyomtatva is, ennek semmi akadálya. A 21. században élünk, és nincs annyi időnk arra, hogy kézzel rajzolgassunk, mint a régi boszorkányoknak. :-)
Szép napokat és jó tanulást: Susi

február 29, 2012 6:07 du.Posted 3 years ago
Samsonine Nagy Gizella

Kedves Susi!Korabban kerdeztem toled,hogy van-e valami tanacsod hogyan tudnek hatekonyabban nyelvet tanulni.Elmultam 50 eves,de nagyon fontos,hogy tudjak vele munkat vallalni.Biztosan valaszoltal,csak nem talalom sehol.Megirnad hol talalom a valaszt?Koszi!Gizi

március 1, 2012 10:38 de.Posted 3 years ago
Susi (Author)

Kedves Gizi!

Ott válaszoltam, ahol kérdeztél: http://bosziplaza.com/project/eletcel/

Minden jót: Susi

március 22, 2012 4:26 du.Posted 3 years ago
Phoebs

Erről a könyvről szeretnék érdeklődni.
http://www.bosziplaza.hu/alapfelszereles/arnyak_konyve/voros_arnyak_konyve_arany_triketraval_237

Tetszik a termék,főleg azért,mert hasonlít a Bűbájos Boszorkákban látható árnyak könyvéhez,Ami a kedvenc sorozatom.:)
Hány oldalas a könyv?Milyen vastag?
És még valami ami nem ide kapcsolódó.
14 éves vagyok.Gyerek korom óta hiszek a mágiában.És reménykedem,hogy egy napon boszorkánnyá válhatok.Igazi hús-vér képeségekkel rendelkező boszorkánnyá aki tud igéket mondani és főzeteket főzni,nem csak a szellemek segítségével képes végrehajtani egy varázslatot 3 hetes felkészüléssel és bizonytalan a véletlenre illetve az akaraterőre fogható hatással.Lehetséges ez?Igazából olyanra gondolok mint a bűbájos boszorkákban.Nagyon-Nagyon köszönöm válaszodat!
Áldott legyen!

Phoebs

március 22, 2012 5:33 du.Posted 3 years ago
powerof3

Hovaa tűnt a piros árnyak könyve arany triquetra-val???????pedig már mutattam is anyának hogy ezt kérem szülinapomra:(tedd fel Susi!!Vagy valaki megvette?:'(((

március 22, 2012 5:44 du.Posted 3 years ago
Susi (Author)

Igen, ma elvitték. Már csak a mogyoró színű van triketrával.

március 22, 2012 7:17 du.Posted 3 years ago
powerof3

Belinkelnéd?:)
Mert az Árnyak könyvék között nem találom..://
Nagyon köszi:)

március 23, 2012 9:19 de.Posted 3 years ago
Susi (Author)

Jó, hogy rákérdeztél. Köszönöm! Ez valahogy tényleg kimaradt, de most feltettem. Itt találod: http://www.bosziplaza.hu/alapfelszereles/arnyak_konyve/mogyoro_arnyak_konyve_triketra_diszitessel_450

március 22, 2012 6:38 du.Posted 3 years ago
Nelli

Kedves Susi!

Fél órája beszéltem telefonon a legjobb barátnőmmel és elmondta, hogy az apukájánál újra elkezdett nőni a rák. Tudnál javasolni valamit amivel esetleg segíthetnék neki? Kérlek!
Válaszodat előre is köszönöm!
Üdv,
Nelli

március 23, 2012 3:08 du.Posted 3 years ago
Rebecca

Üdv!
Érdeklődni szeretnék,hogy lehet-e kapni olyan kicsi bájitalos üvegeket amik körülbelül 5cm magasak és nem nagy az űrtartalmuk a kész főzetek tárolására?
Az oldalon nem találtam,tehát gondolom nincs.De esetleg tudnál feltölteni?
Ja még különböző varázs ital hozzávalók is érdekelnek,de ilyen menüpontot nem találtam.Tudnál feltölteni például mandragóra gyökeret, szilfa kérget, szárított rebarbara levelet, kappant, bételdiót, mimózát, bogáncsot, sárkánygyökért, keserűsót, bojtorjángyökeret, mandula olajat, fenyőtömjént, szantálfaágat, édesköményt, répamagot és ehhez hasonló jellegzetes kellékeket?
Nagyon szépen köszönöm segítséged!
Rebecca

március 26, 2012 2:34 du.Posted 3 years ago
Daniella

Kedves Susi!
Először is szeretném elmondani hogy nagyon kiváló az oldala. Én is szeretném végre kifejleszteni magamban az erőt, de ehhez volna egy s pár kérdésem. Már elkészítettem az oltáromat, és az árnyak könyvémet. Rendszeresen ingázok, igaz, házi megoldással. De a varászlataim nem működnek és nem tudok meditálni. Nem tudom elengedni a gondolatimat mert valami kis ahng midngi azt mondja: mit csinálsz? ez hülység! hagyd már abba bolond vagy..

Őt szeretném elhallgattatni! Egyre csak keresem a megfeleő oldalakat, és végre, végre megtaláltam. El sem tudom mondani mennyire hálás vagyok érte. Kérem válaszoljon erre a kis üzenetre, ha van ideje és türelme.
Köszönettel: Daniella

március 26, 2012 3:29 du.Posted 3 years ago
Susi (Author)

Kedves Daniella!

Mielőtt nagyon belemennénk abba, hogy milyen okai lehetnek annak, hogy nem működnek a varázslataid, kérlek, hogy csináld meg az erőkör varázslatot a vezetésemmel, amit itt találsz: http://bosziplaza.com/vezetett-varazslat/ Aztán majd beszélünk az ügyedről tovább.

Sok sikert: Susi

július 5, 2012 12:06 du.Posted 2 years ago
Wandy

Kedves Susi!
Az eggyik ismerősömön ugy gondoljuk átok ül mert annyi rossz dolog torténik vele mostanában!És azt szeretném megkérdezni hogy hogyan lehet feloldani az átkot?

november 17, 2012 7:49 du.Posted 2 years ago
Sabrina Witch

Kedves Susi!
Szeretném megkérni, hogy beszéljen nekem a vérmágiáról és a vámpírokról!
Amúgy, hogy lehet valakiből igazi boszorkány? Válaszát előre is köszönöm!

november 17, 2012 7:51 du.Posted 2 years ago
Sabrina Witch

Hogyan lehet kitanulni a mágiahasználatot?

november 18, 2012 10:46 de.Posted 2 years ago
Susi (Author)

A bosziplaza.com főoldalán megtalálod a választ a kérdéseidre. Csak kattints a linkekre!

Jó tanulást: Susi

november 30, 2012 4:49 du.Posted 2 years ago
HENI

hogy lehetek varázsló? kérlek áruld el .Arra születni kell vagy egy átlagos emberből is az válhat? és miket kell hozzá alapul csinálni? és holl vannak jó használható ALAP varázsigék? üdv.Heni

december 4, 2012 6:07 du.Posted 2 years ago
szalai katalin

Drága Susi! sz.katinka48@gmail.com ez lett a cím,amit alkottam. Köszönettel: Katinka ( a tanfolyam minden egyes órájáért hálás vagyok. További szép estét!!

január 19, 2013 5:50 de.Posted 2 years ago
Linda

Drága Susi,
eltörött tüköröl kerestem oldalakat amikor rá találtam a te oldalodra, tanácsot adtál valakinek a tükör törésröl amiben mindenbe igazatt adtam amit irtál. nem igazán hiszek a babonákba és amikor a tükör le esett magától a falról és eltört nem igazán vettem komolyan hogy miért is de amikor már a csésze le esik magától meg egy kis pohár a tévé tetejáröl hát mostmár igen csak kezdek elgondolkodni hogy mi is lehett? mind a három az elmult 3 hónapban történt. a tükör és a csésze magától esett le a kis pohár az én hibámból, ennyi törött dolog ami óta élek nem történt amennyi történt az elmult 3 hónapba. A magán életemröl annyit hogy az elmult 3 hónapba országott váltottam…talán ezek a törések fogyelmesztetés valamire?..nem tudom, véleményedet szeretném kérdezni.
Elöre is köszönöm
Üdvözlettel
Linda

április 17, 2013 3:55 du.Posted 2 years ago
Gy.K.

Kedves Susi!

Lehetséges, hogy valaki “elátkoz” egy gépet? Ugyanis a munkahelyemen elég sűrven az történik, hogy egy ideig minden jól megy, majd a gép mindha megbolondult volna, egyik percről a másikra rosszul kezd müködni, úgy hogy senki hozzá sem nyúlt, majd többórányi javítgatás után mindha misem történt volna, helyrejön. Lehet ez ellen valamit tenni?

Köszönettel:
Gy.K.

április 18, 2013 8:12 de.Posted 2 years ago
Susi (Author)

Kedves GY.K.!

Ha az ember környezetében kezdenek a dolgok tönkremenni, vagy csak időlegesen meghibásodni, akkor nem azt kell keresni, hogy vajon ki lehetett az a “gonosz lélek” aki elátkozta, hanem önmagunkba kell néznünk. Ez ugyanis az első figyelmeztetés, hogy valami nincsen rendben az életünkben. Ha a munkahelyeden történik csak ilyesmi, akkor valószínűleg az ottani érzéseidet, a munkához, a kollégákhoz való viszonyodat érdemes vizsgálni. És jó, ha mielőbb megteszed ezt, mert ha nem figyelünk az apró jelekre, akkor jöhet a “következő kör”, ahol már nagyobb hibák lesznek, vagy megbetegszünk, hogy legyen időnk magunkkal foglalkozni.
Tehát ideje egy kis önvizsgálatnak. Szakíts időt arra, hogy meditálj rá a kérdésre, hogy belső vezetőd megadja a választ.

Sok sikert és minden jót kívánok: Susi

május 6, 2013 11:22 de.Posted 2 years ago
tricEra

Kedves Susi!

Egy másik nő belemászott a kapcsolatomba. Milyen módszerrel távolíthatnám el az életünkből?

Köszönöm előre is a választ.

április 4, 2015 5:18 du.Posted 2 months ago
Szofi

hogyan lehetek vámpír?

április 21, 2015 6:43 de.Posted 1 month ago
Susi (Author)

Egyszerű: SEHOGY! :-)

április 20, 2015 5:01 du.Posted 1 month ago
Laura

Szia! Azt szeretném megkézdezni,hogy én is lehetek-e boszorkány? Mert nagyon érdekel a varázslat

április 21, 2015 6:49 de.Posted 1 month ago
Susi (Author)

Szóval, aki varázsol, az szerinted a boszorkány? Vagy milyen egy igazi boszorkány, amilyen te is szeretnél lenni?