Szia Susi! Nagyon tetszenek ezek a varázscsomagok, amiket összeállítottál, de én még nagyon kezdő vagyok. Az az igazság, hogy még sohasem varázsoltam. Szerinted így képes lennék én is arra, hogy elvarázsoljak egy tárgyat?

Kedves …!

Ezek a varázslatcsomagok úgy készültek el, hogy bárki tudja használni. Olyan is, aki még soha, egyetlen rituálét sem vitt véghez!

Amire szükség van a véghezvitelükhöz, az egy kis figyelem, és a szeretet valamint a jóindulat érzése annak az irányába, akinek az ajándékot szánod.

Mi emberek többnyire úgy vagyunk kondicionálva, hogy elsősorban másoknak akarjunk jót. Ezért, aki elszánja magát, hogy ilyen ajándékot ad valakinek, az biztosan komolyan gondolja, hogy az a valaki megvalósíthassa valamely vágyát, azaz megvan benne a segítőkészség. Ennek köszönhetően, biztos, hogy amikor a varázslatot végrehajtja, kellően szeretetteli, pozitív energiákat tud a tárgyba közvetíteni, ami által az működni fog.

Természetesen ahhoz, hogy valóra is váljon az a jó, amit te beleültetsz, még szükség van arra is, hogy a megajándékozottad viselje is azt az ékszert, és legalább egy kicsit higgyen benne, hogy az segíteni fog neki. Ezért adtam hozzá azt az utasítást, hogy mondd is el, hogy mire való.

Ha nem akarod, vagy tudod elmondani, akkor pedig készíts hozzá egy kis leírást, amikre itt van néhány példa:
certificat_1

vagy
certificat_2

vagy
certificat_3

vagy
certificat_4

Ezek csak egyszerű példák, s biztos vagyok benne, hogy amikor arra a konkrét emberre és helyzetre gondolsz, amihez neki segítségre van szüksége, akkor Te sokkal jobban, személyre szabottabban tudsz hasonló leírást adni ahhoz az ajándéktárgyhoz, amit neki szánsz! Sok múlik rajta, hogy szóban vagy írásban, milyen üzenettel adod át az ajándékot, hiszen fontos, hogy higgyen benne, s ezt azzal éred el a legjobban, ha Te hiszel benne, hogy valóban jót adsz.

Lehet, hogy egy olyan valakinek adod az ajándékot, aki úgymond „hitetlen”, akkor adj hozzá egy írást, és mondd neki nyugodtan, hogy „nem kell hinned benne, ez akkor is működik!”, mert ezzel a mondattal (bármennyire is tiltakozik ellene) eléred nála azt, hogy valahol mélyen mégiscsak higgyen benne, hiszen a legszkeptikusabb ember is, a lelke mélyén bízik a csodákban, még ha ezt akár önmaga előtt is tagadja!

Remélem mindez meggyőzött téged arról, hogy bátran belevághatsz egy ilyen varázslatba! Ez kifejezetten jó kezdés, s ha látod, hogy sikerrel vetted az első akadályt, utána már jobban fogsz bízni magadban, s bátran belefogsz majd olyan varázslatokba is, amiket a jövő év elejére tartogatok minden kedves látogatómnak. :-)

Minden jót, és sok sikert a karácsonyi ajándékozáshoz!

Szeretettel:alairas