Kedves Susi

Néhány hete találtam rá erre az oldalra, nagyon tetszik a felépítése és az emberi hangvétele; egész egyszerűen megoldást keresek a problémáimra, úgy mint bárki más. Először is, szeretném megszilárdítani az anyagi helyzetemet, mert bár nem könnyű, és el sem hinnéd, hogy mennyiből élek. Valahogy – gondolom az angyalok segítenek, vagy mi – azonban sosincs tartozásom, mindig van innen-onnan bevételem, büszke vagyok arra hogy (egyelőre) egyedülálló nőként is megállom a helyem, még ha időnként nincs is munkám, egyre több hozzám hasonló rendes-kedves embert van alkalmam megismerni, de sokszor nehéznek mondható ez az állapot. Szóval nem lenne rossz nekem is részesülni az Univerzum bőségéből, ami a Földön élő minden egyes ember számára megadatott, csak tudni kell a hogyant. 

A másik problémám, hogy sajnos 31 éves koromra még mindig nem találtam meg a hozzám illő társat. :( Lehet, hogy nekem nincs is társam? Lehet, hogy nekem nem rendelt senkit az ég? Néha úgy érzem, én kimaradtam a listáról… Nagyon sok rosszul végződött és megalázó kapcsolat után szeretném megtalálni azt a férfit, aki társam lesz egy életre – vagy egy időre, és majdani gyermekeim édesapját, mert minden vágyam egy saját gyermek. :( 

Azt hiszem, minden ember erre vágyik: hogy szeressen és szeretve legyen. Sokszor döntöttem rosszul az életben, és csináltam olyanokat is, amelyekre nem vagyok büszke, de úgy gondolom, ezek a negatívumok mind az én fejlődésemet szolgálták. Most jutottam el arra a szintre, hogy fizikailag-lelkileg-mentálisan helyre szeretném hozni magam, és ha már topon vagyok, másokon is segíteni, ha módom van rá. Ebben kérném a segítséged. :) 

Nézd, én nem mondom, hogy boszorkány szeretnék lenni, nem akarom teljesen beleásni magam a témába, és mindent a vallás alapján csinálni. Egyszerűen csak azt szeretném, ha volna rá módom és alkalmam segíteni magamon és másokon, esetleg egy csettintéssel vagy varázsütéssel. Néhány egyszerűbb varázslat már segítene nekem… hogy kikerüljem a bajt, illetve nyertesen kerüljek ki belőle, ha úgy adódik,

Az emberek – akik ismernek – vagy nagyon szeretnek engem, mert közel állok hozzájuk, vagy tartanak tőlem, mert „van bennem valami”. Igen, ezt én is érzem, gyerekkorom óta. Régebben jósoltam Tarot-ból illetve megmondtam a helyes utat, csak az volt a gond, hogy csak másnak tudok jósolni, magamnak sajnos nem sikerül. Lehet, hogy elfogult vagyok? A Ji King-et is rendszeresen használom, ahogy kell cickafarkszárakkal. :) Nagyon szeretem, mert sok olyan dologra hívta fel a figyelmemet, ami addig a háttérben maradt, valamint olyat is jelzett, amit nem tudhattam, de később beigazolódott. Most az ingát szeretném kipróbálni… 

El tudom képzelni, mennyi ilyen és ehhez hasonló levelet kaptál már, kedves Susi. :) Mégis arra kérlek, tisztelj meg egy válasszal, hogy mennyire lenne nekem érdemes ezzel a témával foglalkoznom? 

Köszönöm hogy vagy és létrehoztad azt az oldalt annak reményében, hogy a hozzám hasonló útkeresők ráleljenek a helyes útra! 

Válaszod nagyon várom és köszönöm! 

Áldás! 

Kedves …!

Öröm számomra ilyen intelligens levelet olvasni, még akkor is, ha a Te problémád is hasonló, mint általában másoké. Mindenki – legalábbis aki hozzám fordul – pénzt és szerelmet szeretne többet látni az életében. De ezek a dolgok „egy csettintésre” nem oldhatóak meg. Az egyetlen, amit ilyen tempóban lehet tenni, hogy megváltoztatjuk a gondolatunkat a hiányainkról.

Az elmúlt évek alatt azt tapasztaltam, hogy akinek sikerült eldöntenie, hogy mi a legfontosabb a számára (pénz vagy szerelem?), az könnyebben boldogult. Volt egy kimagasló eset is, amikor egy hölgy pénz és szerelem wangát (régebben árultam ilyeneket a BosziPlázában) kért tőlem, de közöltem vele, hogy csak az egyiket vásárolhatja meg, és ha az a kívánsága megvalósult, akkor utána kaphatja meg a másikat. Ő a pénz mellett döntött. Ez ősszel történt, s karácsonyra beindult a vállalkozása és megvett tőlem egy szerelem wangát is. Áprilisban boldog menyasszony volt. Azaz, neki mindkét dolog bejött egy kis segítséggel

Ám az emberek többsége hol ezt, hol azt szeretné jobban, s ezzel megnehezíti az előrehaladását. Olyan, mintha nyomná a gázt és a féket egyszerre.

Ezért Neked is azt tanácsolnám, hogy döntsd el, mi a legfontosabb a számodra, s ha megvan, indulj abba az irányba, s menj, amíg el nem éred. Aztán jöhet a következő cél.

Ehhez persze használhatod a mágiát, de tudnod kell, hogy a varázslat sem teszi lehetővé, hogy elkerüld a célodhoz vezető utat. Ugyanis az út a lényeg! Mint ahogyan Madách írta az Ember tragédiájában, az élet maga az út a cél pedig halál. Ezért van, hogy csak az olyan céljaink válhatnak valóra, amelyekhez számunkra végigjárható út vezet. Aki utál randizni, nehezen fog párkapcsolatot kialakítani. Aki szégyell pénzt kérni a szolgáltatásaiért, nehezen fog meggazdagodni. De nem ragozom tovább, hiszen érted miről beszélek.

Mindazokból, amit írtál, úgy gondolom, hogy nagyon is érdemes foglalkoznod a mágiával és a boszorkánysággal, csak bírálj felül mindent amit hallasz vagy olvasol, mielőtt teljes mértékben elfogadnád. Nem csak azért, mert nagyon sok butaság kering ezen témákban, hanem legfőképpen azért, mert mindezt a saját világodba kell illesztened, és az nagyon egyedi. Fejlődj úgy spirituálisan, hogy a végső szót engedd át mindig a belső mesterednek, mert csakis ő tudja, hogy számodra mi a legjobb.

Ha van valami, amiben segíthetek, csak írj nyugodtan. Szívesen válaszolok.

Sok sikert és minden jót kívánok Neked.

Szeretettel:

.

.