Hogyan lehet varázsolni?

Kedves Susi!Szeretném megtudni,hogy lehet varázsolni és szellemet idézni:).Kérem írja meg hogy kell és hol lehet találni varázslatokat,előre is köszönöm. Üdv:…

Kedves …!

Kérdésed – mivel már sokan tettek fel hasonlót – arra sarkalt, hogy végre nyilvánosan is válaszoljak. Szeretném, ha megértenéd, hogy a varázslás megtanulása sem különbözik más dolgok megtanulásától. Meg kell érte dolgozni!

Természetesen van rá lehetőség, hogy előtanulmányok nélkül is végrehajts egy-egy varázslatot, de ehhez segítségre van szükség, aminek a módját – még nem, de talán – hamarosan közzé teszem.

Ahhoz viszont, hogy Te önállóan varázsolj, mindig megbízható eredményességgel, bizony nem hagyhatod el a tanulás folyamatát. Két példával is alátámasztanám ezt:

1 Ha csak egy olyan alapképességhez hasonlítom a mágiát, mint például az egyenesen járás, akkor láthatod, hogy mikor egy kisgyerek elkezd járni, mennyit gyakorolja előtte. Ráadásul a gyakorlás nem ott kezdődik, amikor először elindul, hanem az azt megelőző idők megfigyeléseivel (nézi, ahogy a nagyobbak csinálják), az izmai fejlesztésével (megtanulja a kezét és a lábát akaratlagosan mozgatni), a lábai egymásután helyezési módjának “kitalálásával” (lásd mászás), majd a felállás “tudásával”. Aztán, ha mindezen túl van, elkezd menni, és számtalanszor elesik, mielőtt biztonsággal tudna járni. És persze egész életében gyakorolja minden ember ezt a tudást, hogy szinten tartsa, mert ha például egy baleset következtében néhány hónapig nem tud felkelni, akkor újra meg kell tanulnia járni még akkor is, ha a lábával nem történt baj. Igaz, ilyenkor már gyorsabban megy a tanulás (hiszen az emlék ott van), de azért szükség van rá, hogy újra formába hozza magát.

2 Második példámban pedig a zongorázáshoz hasonlítanám a mágiát. Ahhoz, hogy biztonsággal és élvezhetően el tudj játszani szinte bármilyen zenedarabot a zongorán, először megtanulod a kottaolvasást, a hangszered képességeit, az ujjaid megfelelő használatát, majd rendszeresen gyakorolsz akár évekig, amíg eljutsz arra a (nem világhírű művészi, de legalább) biztos tudásszintre, amikor bármely zeneszámot jól el tudsz játszani egy kottából, vagy akár hallás után is. A “Boci, boci tarkát” szinte bárki elpötyögi a zongorán, de attól még nem lehet zongoristának nevezni. És persze ebben a példában is előjön az, hogy ha nem gyakorolják rendszeresen, akkor bizony ez a tudás is megkopik vagy akár semmivé lesz.

Remélem, ezzel a két példával kielégítő választ adtam neked, és most már belátod, hogy egy levél keretein belül, nem lehet megválaszolni azt a kérdést, hogy hogyan kell varázsolni!

Természetesen, ha elszánod magadat rá, s döntésed szerint a mágia, a varázslás tudománya számodra (szinte) mindennél fontosabb, akkor van mód a tanulásra. Sőt, mint ahogyan az elején írtam, arra is, hogy egy-egy varázslatot jól megcsinálj, s hamarosan ennek a módját is megtudod itt a BosziPláza oldalán. ( Itt kipróbálható egy fontos, varázsigét is tartalmazó varázslat: https://bosziplaza.hu/erokor-letrehozasa/ )

A szellemidézésről pedig csak annyit, hogy botorság lenne ilyesmibe fognod alapképzettség és mágiaismeret nélkül. S szerintem szükséged sem lehet rá, ezért ne is foglalkozz vele. Ez nem játék!!!

Minden jót kívánok a döntéseidhez!

Szeretettel:

.

.

Az oldal megújításakor sajnos a hozzászólásokat nem tudtam áthozni. Ezért ide másolom őket, hogy ne maradj le semmiről.
Ehhez a bejegyzéshez különösen mókás hozzászólások érkeztek, amiből így utólag végigolvasva azt a következtetést lehetne levonni, hogy egy csomó tudatlan gyermek a bosziplaza.hu olvasója. Pedig azért ez nem így van, még ha valóban nem hangzik is túl komolyan a “boszi pláza” kifejezés, azért akadnak sokan, akik komolyan veszik, mert beleolvastak, és megértették az üzenetet, amit igyekszem közvetíteni.
A válaszaimból itt is kiderül:

január 5, 2012 9:04 du.Posted 3 years ago
bia

szia hogyan lehet ide regidztrálni vagy légyszives hivj meg fontos lenne

január 6, 2012 11:21 de.Posted 3 years ago
Susi (Author)

Kedves Bia!
Regisztrálni nem kell a BosziPlázán, anélkül is el tudod olvasni az írásokat. Ha a Varázslatkészítés tanfolyamot szeretnéd, akkor fenn az oldalsáv tetején írd be az adataidat, és kattints az “Kérem” gombra.

január 24, 2012 7:44 du.Posted 3 years ago
Szandi

Szia szeretnék érdeklődni hogy halandó is lehet varázsló?

Mert nekem az minden álmom

Előre is köszönöm üdv:szandi

január 25, 2012 8:36 de.Posted 3 years ago
Susi (Author)

Bárki lehet varázsló, aki hajlandó tenni érte.

május 9, 2012 8:24 de.Posted 3 years ago
Mészáros Viktor

Kedves Susi szeretnék veled találkozni én Kishegyesi vagyok szeretném ha mesélnél nekem a varázslatokról.Üvdvözletel Viktor.

június 15, 2012 6:17 du.Posted 2 years ago
agzt01

kedves susi még koraji mert 8 vagyok de tanulhatok tőled és 2012 van és elvantörve a kezem nekem ez fontos gyere el hozám már nincs rajtam a gipsz de van bennem drót fáj és mire el jössz hozzám lehet nem lessz bennem drót csak azért írok most mertr kicsit zizi vagyok na
csá?

június 16, 2012 8:24 de.Posted 2 years ago
Susi (Author)

Köszi a meghívást, de nem járok házhoz.

június 16, 2012 6:29 du.Posted 2 years ago
Loile Elena

Kedves Susi! Érdeklődnék, hogy ha valaki boszorkány szeretne lenni ahhoz kell beavatás/önbeavatási rituálé? (nem wicca szeretnék lenni) nagyon köszönöm a válaszod. Elena

június 19, 2012 12:38 du.Posted 2 years ago
Szandi

Kedves Susi !

megkérdezném mit kell tennem azért hogy varázsló legyek

ekőre is köszönom

június 19, 2012 6:38 du.Posted 2 years ago
agzt01

de susi akkor valahol taníts nekem ez fontos vagy agy nekem víz tűz levegő föld villám stb csak varázsoljak

június 21, 2012 8:02 du.Posted 2 years ago
agzt01

susi mitt kell tenem ahozz hogy varázsló legyek olyan akarok lenni mint az avatar

június 22, 2012 10:07 de.Posted 2 years ago
Susi (Author)

Milyen Avatárra gondoltál,

június 24, 2012 8:01 de.Posted 2 years ago
agzt01

arra az avatara amilyik a négy elemet irányítja ő az utolso leghajlító

július 2, 2012 4:39 du.Posted 2 years ago
agzt01

susi ez az oldal szar mi az hogy kérdezd susi-t a nagy szart a faszom hogy nem atsz varázslatot

július 3, 2012 7:23 de.Posted 2 years ago
Susi (Author)

Egyáltalában nem kedves, ordenáré hozzászóló!

Elsőre azt gondoltam, egyszerűen törlöm a kritikán aluli “mondatkezdeményedet”, de aztán úgy döntöttem, meghagyom, hiszen mindenkinek lehetőséget adok így arra, hogy nevethessenek egy jót. A butaság csak úgy áradt már az előző hozzászólásaidból is, de azt betudtam gyerekességednek. Ám ez a csúf szavakat értelmetlenül egymásra hányó hozzászólásod, már nem is vicces, hanem röhejes. Csak az a célod, hogy bánts és ezt ordenáré szavakkal azt hiszed elérheted, s észre sem veszed, hogy még arra sem vagy képes, hogy normálisan, azaz érthetően fogalmazz. És még te akarnál varázsolni! Ugyan mit? Amikor szerintem még azt sem tudnád megfogalmazni, hogy mit akarsz. Csak játszani szeretnél a varázslattal, mert az olyan “bulis”.
Előbb járd ki inkább az iskolát. Verj valami kis észt a fejedbe, s ha már legalább egy mondatot meg tudsz értelmesen és egyértelműen fogalmazni, csak akkor gondolkodj el azon, hogy mágiát tanulnál. Amíg nem így teszel, úgyis csak magadnak ártanál a hókuszpókuszaiddal.

július 6, 2012 8:23 du.Posted 2 years ago
agzt01

de én mondom nincs pénzünk el van törve a kezem én nem a szórakozásra használnám hanem másoknak segítenék

szeptember 26, 2012 6:40 du.Posted 2 years ago
amazon

Köszönöm a tananyagot l!!

november 4, 2012 9:23 de.Posted 2 years ago
balogh krisztián

szia susi azt szeretném kérni tőled hogy az árnyak könyvét megkaphatnám ingyen előre is köszönöm

november 5, 2012 10:35 de.Posted 2 years ago
Susi (Author)

Miért kapnád?

december 21, 2012 3:06 du.Posted 2 years ago
balogh krisztián

mert szeretném gyakorolni a varázslást……Figyelj susi azt szeretném kérdezni tőled hogy a mágikus kört hogy kell végbehajtani megtudnád nekem mondani hogy hogyan kell előre is köszi…..

december 22, 2012 6:59 du.Posted 2 years ago
Susi (Author)

Itt a leírás: http://bosziplaza.com/magia/varazskor/

július 21, 2013 6:36 du.Posted 1 year ago
gabika

szia susi!

tudod én még kező vagyok de szeretném veled tartani a kapcsolatot és ahhoz megadnám az e-mail címemet ha elfogadod és szeretnék varázsolni:
nagabi2001@gmail.com

előre is köszi hello

július 22, 2013 1:38 du.Posted 1 year ago
bálint

Szia Susi!

Légyszi mond meg, hogy hol laksz vagy legalább taníts!!!!!!!
Nekem az a legfontosabb, hogy tudjak veled minnél hamarabb kommunikálni veled személyesen. És ládtam már néhány varázslatot és meg is próbáltam és valamelyik sikerült is de valamelyik nem és hogyan lehettél te varászló és én hogyan lehetek varázsló az ímálcímemet meg adom és arra írj légyszi mindig: bnagy03@gmail.com és ha érdekel akkor a facebookon is fenn vagyok,

Köszi bálint!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

július 22, 2013 3:07 du.Posted 1 year ago
Susi (Author)

Kedves Bálint!

Az általános iskola ingyenes nálunk, de egyben kötelező is. A varázslás, a boszorkányság viszont nem ez a kategória. Vannak tanítványaim, egyénileg és a tanfolyamokon csoportosan is, de nem a könyörgésük vett rá arra, hogy foglalkozzak velük.
Kezdj el tanulni a bosziplaza.com főoldalán kiírt anyag szerint, aztán ha megakadsz, vagy már kialakult valami alap benned, akkor jelentkezz egy tanfolyamra, vagy egyéni tanulónak.

Minden jót: Susi

július 30, 2013 9:05 de.Posted 1 year ago
Haraszti Viktória

nagyon szeretnék varázsolni,, hogyan lehet?

július 30, 2013 9:12 de.Posted 1 year ago
Haraszti Viktória

létezik időgép? mert ha igen mond meg hol

augusztus 6, 2013 3:38 du.Posted 1 year ago
bianka

Szia Susi azért írok mert szeretnék varázsolni lécci segíts benne nagy szükségem lenne rá köszi ha tudsz segíteni előre .

augusztus 6, 2013 3:41 du.Posted 1 year ago
bianka

szia még azt szeretném mondani ,hogy ha tudsz segíteni van facebookom ott jelölj meg és írj lécci előre is köszi ha tudsz segíteni

augusztus 11, 2013 10:16 du.Posted 1 year ago
bianka

Szia Susi ! Bianka vagyok kérlek segíts megtenítani varázsolni ha tudnál segíteni akkor kérlek írj vissza szükségem lenne a segtségedre . előre is köszönöm

február 9, 2014 2:15 du.Posted 1 year ago
gabi

kedves susi!

Azt szeretném mondani hogy nekem nincs időm elmenni a tamfolyamra nem lehetne hogy e-mail-on tartanánk a kapcsolatot és úgy tanulnék veled ? ha valami ötleted van vagy ilyesmi …
előre is és türelmedet is köszönöm :
gabika

április 30, 2014 4:13 du.Posted 1 year ago
Susi (Author)

Kedves Gabika!

A bosziplaza.hu oldalon sok lehetőség van az ingyenes tanulásra. Persze ahhoz is idő kell. De lehet egyéni oktatást is kérni, ami viszont nem ingyenes. Levelezgetésre nincs időm.

Minden jót: Susi

április 7, 2014 1:11 du.Posted 1 year ago
gabcsi

szia tanitanál varázslás lépeseket mondani

április 30, 2014 4:28 du.Posted 1 year ago
Susi (Author)

Szerintem előbb inkább egy kis fogalmazás tanra lenne szükséged. Aztán jó lenne, ha olvasni is megtanulnál, és használnád ezt a képességedet arra, hogy átnézd ezen az oldalon a tanításként íródott oldalakat, amik összefoglalójához a főoldalról jutsz el. Aztán lehet kérdezni.

április 7, 2014 1:13 du.Posted 1 year ago
gabcsi

És Susi külön segitene nekem mér vagy 1 honapja probálom és nem megy nincs időm elmenni oda

október 15, 2014 5:06 du.Posted 7 months ago
Nyàri Melissza

Szia nagyon szeretnèk tudni varàzsolni kèrlek hogy segics hamar vàrok vàlaszt!!!!!!!””!!

október 15, 2014 5:32 du.Posted 7 months ago
Susi

Csak rajtad áll, hogy mikor fogsz tudni “varázsolni”. Kezdj el tanulni itt a főoldalon összeszedett lehetőségekből, és a varazslatfaktor.hu oldalon!
Sok sikert

2018-12-08T17:08:56+00:00

36 hozzászólás

 1. Trecskó vanda december 9, 2018 - 11:31 de. - Válasz

  Audi kitörölnéd amit írtam

 2. Trecskó vanda december 9, 2018 - 7:40 de. - Válasz

  Susi segítenél nekem varázsolni mert nagyon szeretnék.
  Nem tudom hogy kell mert még soha nem is varázsoltam.
  Egy két pár tanácsot tudsz adni?mert nagyon szeretnék!?

  Susi kódokat tudsz mondani hogy mennyit ők meddig lehet.🙏

  Segítségét előre is megköszönném.😊😊

  • Susi december 9, 2018 - 10:36 de. - Válasz

   Sajnálom Vanda, de nincsenek varázskódok, amitől a fejedbe száll a tudás. A tanulás folyamatát nem lehet kikerülni. Ezért ajánlottam, hogy olvass! Gondolj arra, hogy a Roxfortban is 7 éve a képzés. 🙂

   • gyakorikerdesek december 24, 2018 - 1:54 du. - Válasz

    A varázslathoz koncentrálni nagyon kell?
    Többször is próbáltam de nem ment
    Most nem azt mondom hogy nem hiszek csak nem megy ha leirná mondjuk azt hogy mondjuk haldoklik 1 ember akkor paranormálisan hogyan kell neki segíteni?

    • Susi december 25, 2018 - 10:22 de. - Válasz

     Igen. Kell koncentrálni, azaz minden mást ki kell üríteni az elméből. Ezért az első feladatok egyike, ha mágiát tanul valaki, hogy ezt megtanulja. Ne azzal akarj kezdeni, hogy “paranormális” segítséget nyújts! Egyenlőre elégedj meg azzal, hogy emberként légy ott azzal, aki nehéz helyzetben van. Add a szereteted és ez pont elég.
     Minden jót!
     Susi

 3. Trecskó vanda december 8, 2018 - 9:17 du. - Válasz

  Audi mit kellene tennem hogy tudjak varázsolni vagy egyéb mást mert már nagyon szeretnék varázsolni ha valahogy tudna nekem segíteni azt nagyon megköszönném

 4. Trecskó vanda december 8, 2018 - 9:12 du. - Válasz

  Hello valaki tudna-e segíteni varázsolni egyéb természetfeletti feletti dolgokban.Mert én még ( hülye) vagyok ehhez 😊.Remélem valamit segíteni lehet hogy varázsoljak vagy valami természetfeletti dologban segíteni!.😀

 5. Nóra Gaál november 25, 2018 - 4:05 du. - Válasz

  Kedves Susi köszönöm nagyon sokat segített nekem de varázsigèk nem lèteznek vagy nem èrtem teljesen ha elmagyarázná azt nagyon megköszönném!Válaszodat előre is köszönöm!

 6. Nóra Gaál október 5, 2018 - 6:58 du. - Válasz

  Kedves Susi köszönöm szépen a segítségedet kèrlek erre az üzenetre válaszolj fontos lenne,hogy akkor amit leírtam,hogy ugye a gyertya engedelmeskedett az akaratnak szerinted is csak vèletlen egybeesès?Válaszodat előre is köszönöm!!!

  • ilovemagic október 22, 2018 - 1:13 du. - Válasz

   De hogyan kezdjem el a varázslatot?
   Ugye a babák a kúszással kezdik akkor én mivel kezdjek?

   • Susi október 22, 2018 - 1:34 du. - Válasz

    Kedves Nóra!
    A varázslat ott kezdődik, hogy pontosan meghatározod a célját. Lásd: http://varazslatfaktor.hu/mitol-mukodik/
    Sok sikert!
    Susi

    • ilovemagic október 23, 2018 - 9:35 de. - Válasz

     Hogyha mondjuk egy húszezrest akarok akkor oda kell képzelnem vagy mit csináljak?

     • Susi október 24, 2018 - 8:23 de.

      Ébredj fel! Szerinted olyan a világ, ahol léteznek emberek, akik azt gondolják:
      “Kéne most egy kis pénz. Abrakadabra, legyen itt egy húszezres…”
      és az meg is jelenik?
      Az álmokban talán. 🙂

    • ilovemagic október 23, 2018 - 1:43 du. - Válasz

     Kérlek válaszolj a kérdésemre 🙏

    • ember december 7, 2018 - 6:18 du. - Válasz

     A varázslat clját meghatározom akkor mit kell tennem?

    • ember december 7, 2018 - 6:30 du. - Válasz

     Mit kell tennem?
     Kell hozzá valami lelki dolog vagy (valaki)?
     Mert én mé (HÜLYE) vagyok az ilyenhez
     De ha megmondja hogy mit kell tennem akkor azt nagyon meg köszöném

     Válaszát előre is köszönöm

     • Susi december 8, 2018 - 5:07 du.

      Biztos vagyok benne, hogy nem vagy “hülye”, csak még nem tanultál túl sokat e témában. Ahogy azt ebben a blogbejegyzésben már leírtam, a mágia tanulás egy folyamat, és nem lehet elmondani egy levél keretein belül. Kicsit többet tudhatsz meg róla itt: http://varazslatfaktor.hu/mitol-mukodik/
      vagy nekifoghatsz itt: https://bosziplaza.hu/altalanos-ismeretek/
      Sok sikert!
      Susi

    • ember december 8, 2018 - 8:22 du. - Válasz

     Azon az oldalon amit megadott hogy hogyan tanuljam a varázslatot ott nem találtam csak azt hogy ottl rejlik az emberben a varázslat
     Mit kell tennem hove kell mennem ahol pontosan leír mindent.
     Ha el mondaná azt előre is köszönöm 😃

     • Susi december 9, 2018 - 10:34 de.

      Ha ennyire nem tudsz egyedül tanulni, akkor csak azt mondhatom, hogy iratkozz be egy tanfolyamra. Sajnálom.

    • Ember december 9, 2018 - 3:39 du. - Válasz

     De ott nem adott meg semmit sem.Csak olyat hogy megvan az emberben csak elbújt.
     Egy kérdés ha mondjuk elmondaná akkor már nem lennék ilyen kakaskodó.
     Csak azt nem értem hogy miért nem mondja el az egészet??

  • ilovemagic október 23, 2018 - 5:56 du. - Válasz

   Ha egy csokit akarok akkor oda kell képzelnem?
   Mert én már sokszor próbáltam de nem sikerült semmit sem varázsolnom SAJNOS😢

   • Susi október 24, 2018 - 8:25 de. - Válasz

    Hány éves vagy? 6?
    Bár nem lehet. Szerintem már egy 6 éves is tudja, hogy attól, hogy elképzel egy tábla csokit, nem lesz ott előtte. Ő inkább megkéri az anyukáját, hogy adjon neki.

 7. Levente Ruff október 4, 2018 - 12:59 du. - Válasz

  Kérlek segíts varázsolni

  • Susi október 4, 2018 - 1:09 du. - Válasz

   Itt fent leírtam. Nem olvastad? 🙂

 8. Levente Ruff október 4, 2018 - 12:58 du. - Válasz

  Hogyan kell varázsolni????🤔

 9. Nóra Gaál október 2, 2018 - 6:34 du. - Válasz

  Kedves Susi elnèzèst kèrek a kèsői zavarásért 😴😴😴!!!Most csak azèrt èrdeklődök,hogy mi a baj mièrt nem válaszolsz az üzenetemre,megbántottalak valakivel 😥😥😥
  ha igen akkor bocsánatot kérek!!! Kèrlek szèpen válaszolj,nagyon fontos lenne, mert miután ennyit szekáltak az osztálytársam ès ezek után már felmerült bennem az, hogy rossz gyerek vagyok próbálok hibátlan lenni de ember vagyok az ember nem hibátlan tènyező dolog ès mint tudod a jó út az nehè sok akadáj jön elèd mej küzdeni nem fèl igen tudom 2.ban rossz voltam de még bántam így vagyok ebben a helyzetben mert jó lettem ès lehet ez a baj piszálnak nem reagálok,tanárnak se szólok ha ütnek,ha köpnek nem szólok csak fèlre megyek egy jukba ès vagy szomorkodik a könyveket olvasva,vagy a kedvenc könyveket bújok ès síok😢😢😢 ! Kèrlek válaszolj nagyon fontos lenne ügyelnèk rá,hogy ne bántsak senkit osztálytársaimat sem akkor sem ha rám öntik direkt a festèkes vizet rajz óra után mint ma csak fogok egy törlőt ès letörlöm vagy át veszem a tesi cuccomat!!!Igazából azt szeretném kideríteni, hogy bennem van a baj vagy az osztálytársaimban.Válaszodat nagyon köszönöm!!!Mègetszer bocsánatot kérek a kèsői zavarásért 😴!!!Jó èjszakát Susi!!!

  • Susi október 4, 2018 - 1:25 du. - Válasz

   Kedves Nóra!
   Válaszoltam neked még akkor, amikor először írtál. Tekerj lejjebb és meg fogod találni.
   Csodás napot!
   Susi

 10. Nóra Gaál szeptember 30, 2018 - 7:09 de. - Válasz

  Kedves Susi kèrlek írj vissza arra az üzenetekre ami úgy kezdődik, a kedves Susi köszönöm a tippeket…,! az határozatában hejett határozattabban ès nem csinálta helyett megcsinálta csak rosszul gèpeltem be bocsánat!!! Válaszodat előre is nagyon szèpen köszönöm!!!

 11. Nóra Gaál szeptember 26, 2018 - 7:12 du. - Válasz

  Kedves Susi köszönöm a tippeket a szekálódás úgy abba maradt már csak arra kell kitalálnom valamit,hogy vissza verjem a gúnyolódásokat meg amikor dobáloznak mert ugye fèlek a labdától de csak azért mert egyszer m eltörte az ujjakat egy kosárlabda ezèrt mindig megrúgnak a labdákkal még rám köpködik a szőlő magokat ès felírják a táblára,hogy HÜLYE A NÓRI!!!Tegnap megnèztem a veboldalt ès utána valami furcsa èrzèsem volt majd kèsöbb kèsőn este egyedül voltam a szobámban mert nővérem èppen kiment ès videót akartam nèzni majd azt mondtam,nincs zavaró tènyező se semmi amiről fèlek erre nővérem gyertyája elkezdett na nővérem gyertyája elkezdett nagyon pislákolni mondom na jó 1 zavaró tènyező de attól még tudok videót nèz mi de nagyon zavart erre mèrgesen ès határozottan nèztem rá ès gondoltam,most hagytad abba ès abba hagyta utána megkegyelmezett neki azt mondtam pislákolj pislákolt már megint zavart de csak szèpen ès határozatlanul szóltam ès nem hagyta abba majd hangosabban mondtam neki ès határozatában erre nem csinálta vajon ez mit jelent sokak szerint ez csak vèletlen egybeesès szerinted is??? Ezt már règóta meg szerettem volna kèrdezni tegezhetlek tèged vagy magázzam önt???
  Kèrem(lek)hamar válaszolj!!!Válaszodat előre is köszönöm!!!

 12. Nóra Gaál szeptember 25, 2018 - 2:56 du. - Válasz

  Köszönöm szépen Susi!!!

 13. Nóra Gaál szeptember 25, 2018 - 2:54 du. - Válasz

  Kèrlek válaszolj az utolsó előtti üzenetemre válaszolj köszönöm!!!

 14. Nóra Gaál szeptember 24, 2018 - 8:10 du. - Válasz

  Kedves Susi bocsánatot kèrek,hogy ilyen kèsőn zargatlak ès kèrlek erre az üzenetre válaszo de nem megy mèg a legegyszerűbb varázslat sem megy fáj ezt mondanom de talán felkène adnom odafigyelnèk gyakorlás de talán a barátnőm igazat mondott ezt mondta idèzem:A varázslás hülyesèk te hiszel benne Nóri?Soha nem tanulsz meg varázsolni mert túl hülye vagy hozzá ès jól jegyezd meg: 1:nem lèteznek boszik 2:ha lèteznekis te sose fogsz varázsolni 3:a Bosszús oldal átverès!!! Èn nem hittem azt de lehet belekène tőrődnöm abba, hogy èn analfabéta vagyok a varázslatokhosz!!!
  Most bármit írsz vissza jót vagy rosszat autós ha azt írod lehetetlen eset vagyok ezt is megköszönöm mert megèrtem a jó hírt mind a rossz hírt de ha tudsz kèrlek segíts a varázslatokban szüksègem lenne rá mások vagy szegègyek segítèsère sebek gyógyítására vígasztalásra ès nèha,hogy megvédjem magam az osztájomtól mert a legtöbb osztály társam szekálnak mert nagyon erős dioptriájú a szemüvegem ès nagyon felnagyítja a szememet ezèrt úgy hívnak,hogy gülü szemű már másèrt is piszkálnak de ebbe már nem szeretnék belemenni a lènyeg az azt is kíderítenèm bennem van a hiba vagy az osztálytársaimban !!! Ha utat segíteni kèrlek válaszolj válaszodat előre is nagyon köszönöm!!!

  • Susi szeptember 25, 2018 - 9:33 de. - Válasz

   Kedves Nóri!

   Az olyan személy, aki azt mondja neked, hogy “Soha nem tanulsz meg varázsolni mert túl hülye vagy hozzá“, az NEM A BARÁTNŐD! Egy barát sosem mond ilyet. Szóval ne higgy neki! Vagy rosszindulatú, vagy csak buta. Egyikre sincsen szükséged.
   Amúgy pedig az ember bármit meg tud tanulni, ha szorgalmasan gyakorolja. Kezdj el tanulni itt: https://bosziplaza.hu/altalanos-ismeretek/
   Az osztálytársaid leszerelésére pedig azt ajánlom, hogy gyűjtsd össze minden önbizalmadat, és ha gülü-szeműnek hív valamelyik , akkor figurázd ki azzal, hogy rápislogsz, közben csábosan rámosolyogsz, és megkérded “tetszik neked?“. Majd nevetsz egy jót és otthagyod. Csinálj úgy mint Cyrano de Bergerac. Tegyél rá egy lapáttal a gúnyolódásukra, hengereld le őket. Ezzel azt fogják érezni, hogy felesleges piszkálni téged, mert nem tudnak bántani vele, és abbahagyják. 🙂
   Sok sikert!
   Susi

 15. Nóra Gaál szeptember 16, 2018 - 5:03 du. - Válasz

  Kedves Susi!!!Nagyon szeretnèk varázsolni de mèg csak 12èves vagyok nincs túl korán???

  • Susi szeptember 17, 2018 - 7:39 de. - Válasz

   Kedves Nóra!
   A varázsláshoz nincsen korán, hiszen egész életedben varázsoltál. 🙂 A szertartás mágia – amire most gondoltál – pedig csak tanulás kérdése. 🙂
   Azaz, ha tudatosan akarsz mágiát gyakorolni (“varázsolni”), akkor tanulj, és csináld. CSak vigyázz! Nem mindegy mire fókuszálsz, mit tanulsz.

   Minden jót!
   Susi

   • Nóra Gaál szeptember 17, 2018 - 5:52 du. - Válasz

    Kedves Susi èn tènyleg nagyon szeretnèk varázsolni tanulni de èn sajnos nem tudom hogyan ès hol kezdjem ha leírnál nekem egy pár tanácsot azt nagyon megköszönném.
    Előre is köszönöm!!!

Hagyj üzenetet

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com