Kedves Susi!Szeretném megtudni,hogy lehet varázsolni és szellemet idézni:).Kérem írja meg hogy kell és hol lehet találni varázslatokat,előre is köszönöm. Üdv:…

Kedves …!

Kérdésed – mivel már sokan tettek fel hasonlót – arra sarkalt, hogy végre nyilvánosan is válaszoljak. Szeretném, ha megértenéd, hogy a varázslás megtanulása sem különbözik más dolgok megtanulásától. Meg kell érte dolgozni!

Természetesen van rá lehetőség, hogy előtanulmányok nélkül is végrehajts egy-egy varázslatot, de ehhez segítségre van szükség, aminek a módját – még nem, de talán – hamarosan közzé teszem.

Ahhoz viszont, hogy Te önállóan varázsolj, mindig megbízható eredményességgel, bizony nem hagyhatod el a tanulás folyamatát. Két példával is alátámasztanám ezt:

1 Ha csak egy olyan alapképességhez hasonlítom a mágiát, mint például az egyenesen járás, akkor láthatod, hogy mikor egy kisgyerek elkezd járni, mennyit gyakorolja előtte. Ráadásul a gyakorlás nem ott kezdődik, amikor először elindul, hanem az azt megelőző idők megfigyeléseivel (nézi, ahogy a nagyobbak csinálják), az izmai fejlesztésével (megtanulja a kezét és a lábát akaratlagosan mozgatni), a lábai egymásután helyezési módjának „kitalálásával” (lásd mászás), majd a felállás „tudásával”. Aztán, ha mindezen túl van, elkezd menni, és számtalanszor elesik, mielőtt biztonsággal tudna járni. És persze egész életében gyakorolja minden ember ezt a tudást, hogy szinten tartsa, mert ha például egy baleset következtében néhány hónapig nem tud felkelni, akkor újra meg kell tanulnia járni még akkor is, ha a lábával nem történt baj. Igaz, ilyenkor már gyorsabban megy a tanulás (hiszen az emlék ott van), de azért szükség van rá, hogy újra formába hozza magát.

2 Második példámban pedig a zongorázáshoz hasonlítanám a mágiát. Ahhoz, hogy biztonsággal és élvezhetően el tudj játszani szinte bármilyen zenedarabot a zongorán, először megtanulod a kottaolvasást, a hangszered képességeit, az ujjaid megfelelő használatát, majd rendszeresen gyakorolsz akár évekig, amíg eljutsz arra a (nem világhírű művészi, de legalább) biztos tudásszintre, amikor bármely zeneszámot jól el tudsz játszani egy kottából, vagy akár hallás után is. A „Boci, boci tarkát” szinte bárki elpötyögi a zongorán, de attól még nem lehet zongoristának nevezni. És persze ebben a példában is előjön az, hogy ha nem gyakorolják rendszeresen, akkor bizony ez a tudás is megkopik vagy akár semmivé lesz.

Remélem, ezzel a két példával kielégítő választ adtam neked, és most már belátod, hogy egy levél keretein belül, nem lehet megválaszolni azt a kérdést, hogy hogyan kell varázsolni!

Természetesen, ha elszánod magadat rá, s döntésed szerint a mágia, a varázslás tudománya számodra (szinte) mindennél fontosabb, akkor van mód a tanulásra. Sőt, mint ahogyan az elején írtam, arra is, hogy egy-egy varázslatot jól megcsinálj, s hamarosan ennek a módját is megtudod itt a BosziPláza oldalán. ( Itt kipróbálható egy fontos, varázsigét is tartalmazó varázslat: https://bosziplaza.hu/erokor-letrehozasa/ )

A szellemidézésről pedig csak annyit, hogy botorság lenne ilyesmibe fognod alapképzettség és mágiaismeret nélkül. S szerintem szükséged sem lehet rá, ezért ne is foglalkozz vele. Ez nem játék!!!

Minden jót kívánok a döntéseidhez!

Szeretettel:

.

.

Az oldal megújításakor sajnos a hozzászólásokat nem tudtam áthozni. Ezért ide másolom őket, hogy ne maradj le semmiről.
Ehhez a bejegyzéshez különösen mókás hozzászólások érkeztek, amiből így utólag végigolvasva azt a következtetést lehetne levonni, hogy egy csomó tudatlan gyermek a bosziplaza.hu olvasója. Pedig azért ez nem így van, még ha valóban nem hangzik is túl komolyan a „boszi pláza” kifejezés, azért akadnak sokan, akik komolyan veszik, mert beleolvastak, és megértették az üzenetet, amit igyekszem közvetíteni.
A válaszaimból itt is kiderül:

január 5, 2012 9:04 du.Posted 3 years ago
bia

szia hogyan lehet ide regidztrálni vagy légyszives hivj meg fontos lenne

január 6, 2012 11:21 de.Posted 3 years ago
Susi (Author)

Kedves Bia!
Regisztrálni nem kell a BosziPlázán, anélkül is el tudod olvasni az írásokat. Ha a Varázslatkészítés tanfolyamot szeretnéd, akkor fenn az oldalsáv tetején írd be az adataidat, és kattints az “Kérem” gombra.

január 24, 2012 7:44 du.Posted 3 years ago
Szandi

Szia szeretnék érdeklődni hogy halandó is lehet varázsló?

Mert nekem az minden álmom

Előre is köszönöm üdv:szandi

január 25, 2012 8:36 de.Posted 3 years ago
Susi (Author)

Bárki lehet varázsló, aki hajlandó tenni érte.

május 9, 2012 8:24 de.Posted 3 years ago
Mészáros Viktor

Kedves Susi szeretnék veled találkozni én Kishegyesi vagyok szeretném ha mesélnél nekem a varázslatokról.Üvdvözletel Viktor.

június 15, 2012 6:17 du.Posted 2 years ago
agzt01

kedves susi még koraji mert 8 vagyok de tanulhatok tőled és 2012 van és elvantörve a kezem nekem ez fontos gyere el hozám már nincs rajtam a gipsz de van bennem drót fáj és mire el jössz hozzám lehet nem lessz bennem drót csak azért írok most mertr kicsit zizi vagyok na
csá?

június 16, 2012 8:24 de.Posted 2 years ago
Susi (Author)

Köszi a meghívást, de nem járok házhoz.

június 16, 2012 6:29 du.Posted 2 years ago
Loile Elena

Kedves Susi! Érdeklődnék, hogy ha valaki boszorkány szeretne lenni ahhoz kell beavatás/önbeavatási rituálé? (nem wicca szeretnék lenni) nagyon köszönöm a válaszod. Elena

június 19, 2012 12:38 du.Posted 2 years ago
Szandi

Kedves Susi !

megkérdezném mit kell tennem azért hogy varázsló legyek

ekőre is köszönom

június 19, 2012 6:38 du.Posted 2 years ago
agzt01

de susi akkor valahol taníts nekem ez fontos vagy agy nekem víz tűz levegő föld villám stb csak varázsoljak

június 21, 2012 8:02 du.Posted 2 years ago
agzt01

susi mitt kell tenem ahozz hogy varázsló legyek olyan akarok lenni mint az avatar

június 22, 2012 10:07 de.Posted 2 years ago
Susi (Author)

Milyen Avatárra gondoltál,

június 24, 2012 8:01 de.Posted 2 years ago
agzt01

arra az avatara amilyik a négy elemet irányítja ő az utolso leghajlító

július 2, 2012 4:39 du.Posted 2 years ago
agzt01

susi ez az oldal szar mi az hogy kérdezd susi-t a nagy szart a faszom hogy nem atsz varázslatot

július 3, 2012 7:23 de.Posted 2 years ago
Susi (Author)

Egyáltalában nem kedves, ordenáré hozzászóló!

Elsőre azt gondoltam, egyszerűen törlöm a kritikán aluli “mondatkezdeményedet”, de aztán úgy döntöttem, meghagyom, hiszen mindenkinek lehetőséget adok így arra, hogy nevethessenek egy jót. A butaság csak úgy áradt már az előző hozzászólásaidból is, de azt betudtam gyerekességednek. Ám ez a csúf szavakat értelmetlenül egymásra hányó hozzászólásod, már nem is vicces, hanem röhejes. Csak az a célod, hogy bánts és ezt ordenáré szavakkal azt hiszed elérheted, s észre sem veszed, hogy még arra sem vagy képes, hogy normálisan, azaz érthetően fogalmazz. És még te akarnál varázsolni! Ugyan mit? Amikor szerintem még azt sem tudnád megfogalmazni, hogy mit akarsz. Csak játszani szeretnél a varázslattal, mert az olyan “bulis”.
Előbb járd ki inkább az iskolát. Verj valami kis észt a fejedbe, s ha már legalább egy mondatot meg tudsz értelmesen és egyértelműen fogalmazni, csak akkor gondolkodj el azon, hogy mágiát tanulnál. Amíg nem így teszel, úgyis csak magadnak ártanál a hókuszpókuszaiddal.

július 6, 2012 8:23 du.Posted 2 years ago
agzt01

de én mondom nincs pénzünk el van törve a kezem én nem a szórakozásra használnám hanem másoknak segítenék

szeptember 26, 2012 6:40 du.Posted 2 years ago
amazon

Köszönöm a tananyagot l!!

november 4, 2012 9:23 de.Posted 2 years ago
balogh krisztián

szia susi azt szeretném kérni tőled hogy az árnyak könyvét megkaphatnám ingyen előre is köszönöm

november 5, 2012 10:35 de.Posted 2 years ago
Susi (Author)

Miért kapnád?

december 21, 2012 3:06 du.Posted 2 years ago
balogh krisztián

mert szeretném gyakorolni a varázslást……Figyelj susi azt szeretném kérdezni tőled hogy a mágikus kört hogy kell végbehajtani megtudnád nekem mondani hogy hogyan kell előre is köszi…..

december 22, 2012 6:59 du.Posted 2 years ago
Susi (Author)

Itt a leírás: http://bosziplaza.com/magia/varazskor/

július 21, 2013 6:36 du.Posted 1 year ago
gabika

szia susi!

tudod én még kező vagyok de szeretném veled tartani a kapcsolatot és ahhoz megadnám az e-mail címemet ha elfogadod és szeretnék varázsolni:
nagabi2001@gmail.com

előre is köszi hello

július 22, 2013 1:38 du.Posted 1 year ago
bálint

Szia Susi!

Légyszi mond meg, hogy hol laksz vagy legalább taníts!!!!!!!
Nekem az a legfontosabb, hogy tudjak veled minnél hamarabb kommunikálni veled személyesen. És ládtam már néhány varázslatot és meg is próbáltam és valamelyik sikerült is de valamelyik nem és hogyan lehettél te varászló és én hogyan lehetek varázsló az ímálcímemet meg adom és arra írj légyszi mindig: bnagy03@gmail.com és ha érdekel akkor a facebookon is fenn vagyok,

Köszi bálint!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

július 22, 2013 3:07 du.Posted 1 year ago
Susi (Author)

Kedves Bálint!

Az általános iskola ingyenes nálunk, de egyben kötelező is. A varázslás, a boszorkányság viszont nem ez a kategória. Vannak tanítványaim, egyénileg és a tanfolyamokon csoportosan is, de nem a könyörgésük vett rá arra, hogy foglalkozzak velük.
Kezdj el tanulni a bosziplaza.com főoldalán kiírt anyag szerint, aztán ha megakadsz, vagy már kialakult valami alap benned, akkor jelentkezz egy tanfolyamra, vagy egyéni tanulónak.

Minden jót: Susi

július 30, 2013 9:05 de.Posted 1 year ago
Haraszti Viktória

nagyon szeretnék varázsolni,, hogyan lehet?

július 30, 2013 9:12 de.Posted 1 year ago
Haraszti Viktória

létezik időgép? mert ha igen mond meg hol

augusztus 6, 2013 3:38 du.Posted 1 year ago
bianka

Szia Susi azért írok mert szeretnék varázsolni lécci segíts benne nagy szükségem lenne rá köszi ha tudsz segíteni előre .

augusztus 6, 2013 3:41 du.Posted 1 year ago
bianka

szia még azt szeretném mondani ,hogy ha tudsz segíteni van facebookom ott jelölj meg és írj lécci előre is köszi ha tudsz segíteni

augusztus 11, 2013 10:16 du.Posted 1 year ago
bianka

Szia Susi ! Bianka vagyok kérlek segíts megtenítani varázsolni ha tudnál segíteni akkor kérlek írj vissza szükségem lenne a segtségedre . előre is köszönöm

február 9, 2014 2:15 du.Posted 1 year ago
gabi

kedves susi!

Azt szeretném mondani hogy nekem nincs időm elmenni a tamfolyamra nem lehetne hogy e-mail-on tartanánk a kapcsolatot és úgy tanulnék veled ? ha valami ötleted van vagy ilyesmi …
előre is és türelmedet is köszönöm :
gabika

április 30, 2014 4:13 du.Posted 1 year ago
Susi (Author)

Kedves Gabika!

A bosziplaza.hu oldalon sok lehetőség van az ingyenes tanulásra. Persze ahhoz is idő kell. De lehet egyéni oktatást is kérni, ami viszont nem ingyenes. Levelezgetésre nincs időm.

Minden jót: Susi

április 7, 2014 1:11 du.Posted 1 year ago
gabcsi

szia tanitanál varázslás lépeseket mondani

április 30, 2014 4:28 du.Posted 1 year ago
Susi (Author)

Szerintem előbb inkább egy kis fogalmazás tanra lenne szükséged. Aztán jó lenne, ha olvasni is megtanulnál, és használnád ezt a képességedet arra, hogy átnézd ezen az oldalon a tanításként íródott oldalakat, amik összefoglalójához a főoldalról jutsz el. Aztán lehet kérdezni.

április 7, 2014 1:13 du.Posted 1 year ago
gabcsi

És Susi külön segitene nekem mér vagy 1 honapja probálom és nem megy nincs időm elmenni oda

október 15, 2014 5:06 du.Posted 7 months ago
Nyàri Melissza

Szia nagyon szeretnèk tudni varàzsolni kèrlek hogy segics hamar vàrok vàlaszt!!!!!!!””!!

október 15, 2014 5:32 du.Posted 7 months ago
Susi

Csak rajtad áll, hogy mikor fogsz tudni “varázsolni”. Kezdj el tanulni itt a főoldalon összeszedett lehetőségekből, és a varazslatfaktor.hu oldalon!
Sok sikert