Kedves Susi,

Talán Ön tudna nekem segíteni. Ma megállított egy roma hölgy, aki szerencsét akart nekem adni, ezért sajnos kidobtam az ablakon 14 000 Ft-ot. Cserébe valami táltosokról beszélt, akik éjfélkor csinálnak valamit.  Kitépett 2 hajszálamat az egyikre ráköpött (nekem is kellett) majd berakta egy 10 000-esbe, a másikat berakta a retiküljébe. Lehet, hogy a homlokomra is rajzolt valamit, de a tenyerembe biztos

Majd a társa is odajött hozzám, hogy neki is adjak pénzt, de azt már tényleg elküldtem
Az a baj, hogy teljesen bestresszeltem ettől és emiatt sok emlék nem teljesen tiszta. Mi van, ha valamelyikük megátkozott? Van egy halálos betegség, amitől félek és nem akarom ennek köszönhetően megkapni.

Várom válaszát

Kedves …!

Biztosan nem kaptál semmilyen rontást vagy átkot, hiszen igen szépen megfizetted őket.

A kihúzott hajszálak és a köpés csak a rituálé része, amivel azt érik el az ilyen „jövendőmondók”, hogy megrémüljön a hallgatójuk. Tulajdonképpen a félelmet használják fel arra, hogy megteremtsd magadnak azt, amit jósolnak neked.

Azt javaslom, hogy kerüld el őket, amíg nem tudsz változtatni a hozzáállásodon, mert most már tudják, hogy Te tartasz tőlük, ezért mindig meg fognak pumpolni.

A félelem sajnos túl erős érzelem, s ezért erősen vonzza a negatív eseményeket és dolgokat. Meg kell tanulnod tehát, hogy Te vagy életed uralkodója és senki és semmi nem árthat neked a Te engedélyed nélkül. Ezzel persze nem azt mondtam, hogy sétálgass egy forgalmas út közepén, mert nem tudnak elgázolni, ha nem akarod. Csak arra világítanék rá, hogy te teremted az életedet az érzelmeiddel és a gondolataiddal, így jobban teszed, ha elengeded a felesleges félelmeidet. A betegségtől is! Hiszen minél többet gondolsz rá, minél jobban védekezel ellene (akár egészséges életmóddal), annál valószínűbb, hogy bevonzod az életedbe. Ennek köszönhető például az is, hogy több nem-dohányzó kap tüdőrákot, mint dohányzó. A bajt ugyanis sohasem az okozza, amit teszünk, hanem az, ahogyan gondolkodunk és érzünk felőle.

Szóval, ismerd meg önmagad, s meglátod, másként alakulnak majd a dolgaid.

Szeretettel

.

.