Hello,

Remélem nem haragszol meg, hogy tegezlek. Van egy kisebb történetem. Ősszel még csináltam egy ouija táblát saját kezűleg. Egyszer sikerült vele szellemet idéznem.

Második próbálkozásra. Az a helyzet, hogy azóta nem használtam. Amikor elkezdtem használni nem voltam túl jó állapotban, sokat fájt a hasam, és pár héttel később már nagyon rossz volt és kórházakba kellet menjek kivizsgálásokra és télen meg is műtöttek. Krónikus bélgyulladást diagnosztizáltak nálam, de a szövetminták nem voltak tipikusak. Januárba már kikerültem a kórházból és azóta hozzá sem nyúltam. Anyukám most arra kér, hogy dobjuk ki mert minek van ott. Mellesleg 17 éves leszek idén. Nem tudom, hogy a táblának van-e köze a megbetegedéshez, remélem nincs. Abban szeretném a segítségedet kérni, hogy csak simán ki lehet-e dobni a táblát?

Kérlek minél hamarabb válaszolj. Köszönöm.

Kedves …!

A tárgyak nem tudnak önmaguktól semmit, egyszerűen csak tárgyak. Tehát, ha nem töltötted fel energiákkal, akkor egy Ouija tábla sem más, mint egy gyúródeszka. Tehát nyugodtan kidobhatod.

Ha feltöltötted, akkor pedig képes vagy arra, hogy ezt meg is szüntesd, mielőtt kidobnád. Végezz el egy tisztító szertartást, majd akár törd ketté, mielőtt kidobnád.

Mint már mondtam, a tárgyak önmagukban semmit sem tudnak. Ám ha hozzájuk kapcsolsz negatív hiedelmeket, akkor már ártalmasak lehetnek. No, akkor sem maga a tárgy, hanem a saját esetlegesen negatív hiteid járják át, amiket hozzátapasztottál.

Nem tudom minek idéztél szellemet (mert jó poén?), de fontos, hogy előtte milyen hitek rögzültek benned ezzel kapcsolatban. Ha ezt negatívnak, félelmetesnek élted meg, akkor bizony okozhat akár betegséget is. De megint hangsúlyoznám, hogy ez belőled, a belső meggyőződésed által hat, és nem a tárgyból, vagy a megidézett „szellemtől” jön.

Te vagy a saját életed teremtője, még akkor is, ha erről nem tudsz, vagy nem akarod elhinni. Ám ha Te nem így hiszed, akkor olyan bizonyítékokat vonzol az életedbe,  olyan eseményeket teremtesz, melyekből arra következtethetsz, hogy igazad van és nem te teremtettél, amiből bizony megint az a következtetés vonható le, hogy bizony te voltál az. (Kicsit bonyolult… :-) )

Bízz jobban önmagadban és mielőtt számodra „félelmetes” cselekedetekbe kezdenél, inkább előbb tanulj róla, dolgozd fel a negatív hozzáállásodat, ami a hited miatt kialakult benned. Ha ezek után már nyugodt szívvel cselekedsz, nem lesz később problémád belőle.

Minden jót!

Szeretettel:

.

.

U.i.: Ezek a Ouija táblák biztosan nem hordoznak magukban negatív energiákat: https://bosziplaza.hu/termekkategoria/szellemidezo-ouija-tabla/