Kedves Susi!

Középkorú, elvált nő vagyok.,több éve álláskereső.

Bármihez kezdek, félig megcsinálom például az adódó üzleti lehetőségeket, amiből profitálni tudnék és valami miatt soha nem tudom végig vinni. A végén mindig megakad valami miatt. Már voltam jósnőnél, aki azt mondta átok van rajtam és levette, de nem változott semmi. Nem hallotta tőlem senki, hogy panaszkodtam volna az anyagi helyzetem miatt, vagy bármilyen problémám miatt. Soha nem irigyeltem mások sikereit, vagyonát, inkább szeretnék hasonlítani hozzájuk
Szerényen élek, de elégedett vagyok a jelenlegi helyzetemmel, mert sokan még rosszabbul élnek mint én. Szeretnék tovább lépni, hogy sikeres, gazdag üzletasszony legyek.

Kérlek segíts nekem, hogy hol rontom el a dolgaimat, hogyan teljesülhet az álmom?

Köszönöm válaszodat …

Kedves …!

Csípem az olyan jósnőket vagy mágusokat, akik könnyedén kijelentik, hogy „átok van rajtad, de majd én leveszem„, majd (talán el is hiszik és) leveszik a páciensről. Ha létezne bármi fogalmuk is arról, hogy mi az átok, vagy a rontás, akkor sosem mondanák, illetve tennék ezt.

Az átok nem olyasmi, amit csak úgy rád tesznek vagy levesznek. Ennél sokkal komolyabb dologról van szó. És mint ahogyan nem lehet átkot tenni valakire úgy, hogy az valamilyen szinten ne lenne benne ebben a dologban, épp úgy levenni sem lehet.

Ma reggel a rádióban Lenkey doktorral volt riport, s nagyon tetszett, hogy egy orvos, azt mondja, hogy „nem lehet semmilyen gyógyszerrel meggyógyítani a rákot mindaddig, amíg a kiváltó okot meg nem szüntették„. Azaz a rák azért jelenik meg az ember életében, mert lelkileg okot adott a kifejlődésére.

Hát pont így van ez az átkokkal és a rontásokkal is. Nem foghat rajtad egyik sem, ha Te magad nem vagy nyitott rá, és nem lehet „levenni”, ha a belső problémáid nincsenek feloldva, amit nélküled senki sem tud megtenni, bármennyit is fizetsz érte.

Ahhoz, hogy az az „átok” távozzon tőled, dolgozni kell magadon. Megtalálni az okot, amiért belekerültél az „ördögi körödbe” elég hosszadalmas, és csak sokára segít. Ezért nem javaslom, mert minél többet keresed a miérteket, annál inkább beleszorítod magad az adott kellemetlen élethelyzetbe.

A jobb megoldás az, ha bevetsz egy kis ho’oponopono féle oldást, majd kitűzöd a célodat, hogy a továbbiakban milyen ember akarsz lenni, és ki is tartasz mellette. Pontos útmutatást erre itt ne várj tőlem. Ha nem tudod pontosan miről beszélek, akkor többre van szükséged, mint amit egy levélben leírhatnék.

De nézzük tovább a leveledet:

Az, hogy nem panaszkodsz senkinek, csak annyit jelent, hogy nem igyekszel így energiát csenni másoktól. Nem jelenti viszont azt, hogy belül jól érzed magad, és pozitív vagy. És ha önmagadnak panaszkodsz, netán sajnálod magad, az pontosan elég ahhoz, hogy gátoljon az előrehaladásban.

Az irigység pedig nem rossz, bármennyire is azt tanultuk gyerekkorunkban. Ha irigység ébred benned, az azt jelenti, hogy te is szeretnéd azt a valamit, és ha elég erős benned ez az érzés, akkor jó esetben arra sarkall, hogy igyekezz Te is elérni.

Ha azt szeretnéd, hogy sikeres, gazdag üzletasszony legyél, akkor képzeld bele magad, hogy máris az vagy. Tedd ezt addíg, míg jól nem érzed magad ebben a képzeletben. Tehát ne csak ábrándozz, s hagyd, hogy közben a hiányérzet működjön benned, hanem éld át azt az állapotot, amikor már az vagy!

Ehhez persze fel kell ismerned a valós érzelmeidet, amit akkor tudsz elérni, ha odafigyelsz magadra. Őszintén nézel a saját érzelmeidre, s nem csak úgy gondolod, hogy most ezt vagy azt érzed. Szóval ezt is gyakorolni kell.

Amit most tudok ajánlani Neked, az a holnapi közös, és ingyenes gazdagságvarázslat, amit természetesen nem csak holnap este 7-kor hallgathatsz meg, vagy olvashatsz el, hanem később is.

Amikor tavaly megcsináltuk, akadt, aki hetek múlva is újra meg újra meghallgatta, mert rájött, hogy olyan infók vannak benne, amikre érdemes időnként „figyelmeztetnie” magát. Ezt te is megteheted, és ha úgy gondolod, hogy a fent említett többi dologban is van szükséged némi segítségre, akkor hívj fel, hogy megbeszéljük, mikor és hogyan tudunk találkozni.

Minden jót kívánok Neked!

Szeretettel:

.

.

.

U.I.: A gazdagságvarázslat hanganyagát innen tudod letölteni: https://bosziplaza.hu/egyebek/gazdagsagvarazslat_2014.mp3
Az írásos változatot pedig innen: https://bosziplaza.hu/egyebek/gazdagsagvarazslat_2014.pdf

Kérlek, “Ajánld” a barátaidnak ezt a blogbejegyzést, és segíts terjeszteni ezt a tudást!