Mostanában, körübelül egy hónapja, olykor tapasztalok furcsa dolgokat. Amit általában este szoktam előfordúlni, igaz nem gyakoriak, de nekem felkeltette a figyelmemet. Egy kertesházban lakunk, és én általában ilyenkor, mikor jó idő van, mindig nyitott ablaknál alszok. Egyik este mikor épp aludtam volna, azt hallottam, hogy valaki az ablakpárkányomra ugrott, és valami nagy energia csapott meg.

De mikor odafordúltam hogy megnézzem mi volt az nem volt semmi. De olyan hangja volt, mint ha valaki bakancsban ugrott volna be oda. Rá kb egy héttel,mikor ugyan így este aludni szerettem volna, szélcsendben (ezt kiemelném) úgy éreztem mint ha valaki megsimította volna az arcomat, és mikor kinyitottam a szemet láttam hogy a függönyöm megmozdult mint ha enyhe huzat lett volna, pedig az nehezen lehetett volna a szobámban. Aztán rá nem tudom én mennyi nappal barátnőmmel elmentrünk valahova, és mikor estefelé olyan 8-9 körül hazaértem, láttam hogy a polcomon felborult 3 könyvem, és a képtartóm pedig a földön volt, pedig a könyvek ki voltak támasztva pont azért hogy ne boruljanak fel, és addig ez nem is történt meg. Ez volt rá az első eset. Még aznap éjjel, vagy másnak éjjel már félálomban voltam, és majdnem sikerült elaludnom, mikor mint ha valaki ezt csak úgy elvágta volna és felébredtem ebből, mint ha az a valaki azt szerette volna hogy figyeljek rá. Attól a naptól fogva pedig, mindig úgy érzem, mint ha valaki lenne a közelemben… Lehet hogy furcsán hangzik, de most miközben írtam ezt a levelet egy műanyag zacskó amit itt hagytam miután megettem azt ami benne volt (kb 1-2 órája), magától kb egy 90° -os fordulatot tett.

Ezt csak azért írtam le mind, mert szeretném azt kérdezni, hogy ekőfordúlhat az, hogy ez a valaki, segítséget szeretne tőlem kérni valamilyen ügyben? Vagy csak kezdek paranoiás lenni? Egyszer azt hallottam valahonnan, hogy az ablakok, amiket csak félig falaztak be, azok valamilyen átjáróként szolgálhatnak a szellemeknek (ennek az irányába fordúlt el a zacskó is). Ez igaz? Érdekelnének engem ezek a dolgok nagyon, hogy miért történnek velem. Vagy csak elhitetem magammal hogy ezt valami márik erő teszi?

Kedves …!

Az emberi létezés csodája, hogy mindannyian azt tapasztaljuk meg, amire fogékonyak vagyunk. Gondolj csak bele:

1 / Biztosan van egy olyan utca, ahol már rengetegszer végigmentél, s mégis eljön a nap, amikor felfedezel valami újat, ami ugyan eddig is ott volt (mondjuk az egyik épületen egy dombormű), de eddig még sosem tűnt fel neked.

2 / Vagy ha olvastál már egy-két éves kihagyással kétszer egy könyvet, másodszorra biztosan nem ugyanazok a dolgok voltak benne fontosak, talán szinte egészen másmilyennek érezted, mint első olvasatra.

Ha figyelsz, ha tudatosan éled az életedet, akkor észre fogod venni, hogy amikor elkezdesz érdeklődni valami iránt, akkor hirtelen olyan dolgok jelennek meg az életedben, amik a téged érdeklő dolog témakörébe esnek. Mindig azt kapod, amire “vevő” vagy, mint ahogyan a rádióban is csak azt az adót hallod, amire ráhangolsz.

Valószínűleg már eddig is történtek körülötted “furcsa” dolgok, csak mivel nem voltál nyitott rájuk, így nem is vetted észre őket. A dolgod most az, hogy megkérdezd a belső (okosabb) énedtől, hogy miért látod, hallod azt, amit. A tuti választ ugyanis csakis innen szerezheted meg!

Ha szellemet látsz, akkor is egyenesbe kell feltenned a kérdést, mert egy másik ember, csak “a körmét hegyezheti” ez ügyben, de képtelenség, hogy megmondja a valóságot, hiszen az övé más, mint a tied.

Ez pont olyan, minthogy az álmodat is magadnak kell értelmezned, hiszen a saját kódjaidat más nem tudja megfejteni, legfeljebb okoskodhat egy sort, hogy “elbűvöljön a hatalmas tudásával”, s amikor ilyen történik, tudnod kell, hogy biztosan nem egy valódi mestertől kapsz tanácsot. Mint ahogyan biztosan nem egy komoly tudású valaki lehetett az sem, akitől a félig befalazott ablakokra vonatkozó okosságot hallottad! :-)

Tehát, hogy a konkrét kérdésedre válaszoljak, azért történnek feled ilyen “furcsaságok”, mert most jött el az ideje, hogy ezzel foglalkozz. Ha akarod, akkor irányíthatod is a megtapasztalásaidat úgy, hogy azt lásd és halld, amit szeretnél. Csak annyit kell tenned, hogy a téged érdeklő dolgok (pl.: aurát akarsz látni) iránt ébresztesz vágyat magadban , s akkor valószínűleg hamarosan az fog megtörténni veled.

A lényeg, hogy tudd, te vagy az életed tervezője, irányítója és megtapasztalója is egyben. Ezért csakis magadra (pontosabban a belső, okosabb énedre) hallgass! A mester ott él benned, csak vedd fel vele a kapcsolatot. Ha egyedül nem megy, akkor kaphatsz tőlem is, mástól is segítséget, de az utolsó szó, mindig legyen a tied!

További minden jókat kívánok Neked!

Szeretettel:

.

.

Sajnos az oldal megújításakor a „Kérdezd Susi-t!” írások hozzászólásait nem tudtam átmenteni. Ezért átmásoltam őket ide. Ha Te is szeretnél hozzászólni, lejjebb tekerve megteheted.

július 20, 2012 12:07 du.Posted 2 years ago
Gabo

Üdvözlet!
Szeretnék választ kapni egy két erdekes dologra. ìrtam már másoknak is de orvoshoz küldtek!
Régota keresem a választ ,hogy ki vagyok és mi mért történik.
Bele is kezdenék, 5 évre pontosan meg álmodok dolgokat, hallottak beszélgetek általába rokonokkal de van ,hogy teljesen idegen lelkek is meg keresnek. Azért ,hogy egy üzenetet át adjak a családjuknak. energia gömböket is látok fényes nappal legalább is azt mondták ,hogy úgy hívják öket!
De nem csak nekem vannak ilyen dolgaim a családba!
Ès van , hogy egy héten több is volt ilyen látogatás de van ,hogy évek mullnak el és nem történik semmi!

Köszönöm a válaszát!

július 22, 2012 10:45 de.Posted 2 years ago
Susi (Author)

Kedves Gabo!

Egyetlen kérdést sem tettél fel, így nem tudom, mire szeretnél választ kapni. :-)