Félek a képességeimtől!

Nem is tudom igazából hogyan kezdjem el a levelemet. Látok dolgokat. Érzékelek. De borzasztóan félek tőlük!
Félek akár foglalkozni is ezzel, de eljutottam arra a szintre, hogy nem szeretnék tovább félni és tudni szeretném, hogy milyen képességeim vannak!

Tudna ebben segíteni?

Kedves …!

Semmi okod a félelemre! Szinte mindenki lát és érzékel dolgokat, csak nem foglalkozik vele.

Aztán persze vannak olyanok is, akik különösen érzékenyek, és az átlagostól eltérő módon reagálnak az energiákra. De az, hogy látunk vagy érzékelünk dolgokat nem azt jelenti, hogy valami baj van velünk. Mindössze arról van szó, hogy nyitottak vagyunk rá, és észrevesszük, míg mások másra fókuszálnak.

Félni azonban nem kell!

Csak tanuld meg kezelni ezeket a dolgokat. Tanuld meg értékelni és megérteni amit látsz vagy érzel.
Ez nem feltétlenül egyszerű – hisz tudatosságot és gyakorlást igényel -, de érdemes foglalkozni vele.

Ajánlom olvasgass itt, a Kérdezd Susi-t! rovatban. Rengeteg, különböző témájú kérdésre válaszoltam már. Talán a te tapasztalásaiddal hasonlókkal is találkozhatsz.
Ha pedig konkrét kérdésed van, akkor tedd fel.

Csodákkal teli, szép napot!

Ez is érdekelhet:

Igézet szerelmi kötéshez

Kedves Susi! Szeretnék kérni egy igézetet szerelmi kötésre. Ha lenne olyan kedves , küldene at! …

2 hozzászólás

 1. Kedves Susi

  Nem tudom hogy fogalmazam meg önek a problémámat.Gyerek korom óta érzem a szellem világot.Szeretnék fejlödni magasabb szintre lépni,de egyben félek is.Ha valaki bánt azal egy párnapon belül valami rossz dolog történik.És ez akaratom ellenére történik meg.Nem szoktam rosszat kíváni mivel úgye az átok vissza száll.Igy nem átkozodom nem kívánom a rosszat akkor miért történik ez?Vagy csak véletlen? de túl sok a véletlen.Tudna nekem segíteni?
  Köszönöm

  • Kedves Sisy!
   Ne hiszek a véletlenekben, csak az olyan dolgokban, eseményekben, melyekről nem hittük, hogy megtörténnek (véletlen=nem vélt). Az, hogy valaki megbánt téged, remélem többnyire nem direkt történik, nem egy “gonosz világban” élsz. Hiszem, hogy az emberek többségében csak meggondolatlanságból bántják egymást, vagy sokszor csak jó szándékból, ami miatt a másik mégis megbántódik. Ugyanakkor mégis lehetséges az, hogy ha megbántottnak érzi magát valaki, akkor épp úgy öntudatlanul hibáztatja a másikat és visszalöki rá ezt a bántást. Gyanítom, nálad is ilyesmi lehet a helyzet.
   Úgy tudsz változtatni ezen, hogy jobban figyelsz magadra, azaz tudatosabbá válsz. A tanulás sokat segít, kivéve, ha csak ímmel-ámmal tanulgat valaki, mert a félig-meddig tudás ezen a területen rosszabb, mint a nem tudás. Félnivalód így legfeljebb attól van, hogy nem figyelsz eléggé belső mesteredre, aki végigsegít a tanulás útján. a végső szót ugyanis mindig neki kell átengedned.
   Segíteni tudok, de helyetted nem tanulhatok. 🙂
   Minden jót!
   Susi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com