Kedves Susi

Érdeklődve olvasom leveleidet, s s egy varázslatot alkalmaztam is, de ennek ellenére szeretném megkérdezni, hogy érdemes -e küzdenem azért a férfiért, akinek a varázslat szólt. Szeretném tudni, -ha tudsz nekem segíteni-, mi várható ebből a kapcsolatból a jövőt illetően?

Köszönettel.

Kedves …!

Szerintem nincsen előre megírt sorsunk, hanem napról-napra, percről-percre alakítjuk az életünket. Szabad akaratunk van, s minden pillanatban mi magunk döntünk a további életünkről. Ezért sosem fogok olyasmit mondani Neked, hogy márpedig „ez vagy az lesz a kapcsolatoddal”. Úgy lesz, ahogyan alakítod.

Az pedig, hogy érdemes-e bármiért is küzdened, a Te döntésed kell hogy legyen. És ez a döntés nem abból fog születni, hogy előre tudod, mi lesz a végeredménye a harcodnak, hanem abból, hogy kitűztél egy célt, amire vágysz, és úgy döntesz, hogy mindent megteszel annak érdekében, hogy el is érd azt. Aztán majd kiderül, hogy amikor elérted, valóban örülni fogsz-e neki, valóban boldoggá fog-e tenni Téged. A lényeg maga az út, amin eléred, hiszen ez az élet! Amit mérlegelned kell, mindössze annyi, hogy akarsz-e azon az úton járni, ami a célod felé vezet? És erre a kérdésre csakis Te magad adhatod meg a választ.

Ne mástól várd, hogy eldöntse helyetted, hogy mi a jó Neked! De ha szükségét érzed a segítségnek, akkor nagyon szívesen látlak egy jóslásra, ahol a Tarot segítségével megnézhetjük, hogy mi van ezzel a kapcsolattal, s mit lehet tenni azért, hogy olyan legyen, amilyennek szeretnéd.

További minden jót kívánok Neked:

.

.
Az ilyen problémára is remek megoldás lehet:
reklam_600

A régi hozzászólásokat az oldal megújulásakor nem tudtam áthozni, ezért idemásoltam őket:

június 25, 2011 3:36 du.Posted 3 years ago
monika

Kedves Susi

..és mi a helyzet akkor ha valaki eldönti helyettem hogy mi a jó nekem, a megkérdezésem nélkül, nem hagyva esélyt hogy eldönthessem hogy akarom-e járni azt az utat amin keresztül elérhetném, megtapasztalhatnám egy párkapcsolat keserű és édes oldalát is…. mondván, így jobb nekem.

június 26, 2011 1:04 du.Posted 3 years ago
Susi (Author)

Kedves Mónika!

Hacsak nem vagy gyerek, vagy beszámíthatatlanság miatt felügyelet alá helyezett személy (s leveled alapján úgy hiszem egyik sem vagy!), akkor nem dönthet más a Te életedről. A felnőtt embereknek szabad döntési joguk van arról, hogy mit akarnak megtapasztalni, kivéve persze azon tömegeket, akik maguk mondanak le erről azzal, hogy nem döntenek. Ha Te nem akarsz közéjük tartozni, akkor dönts, s döntéseid következményeit felvállalva járd a magad útját!

Minden jót: Susi

június 16, 2012 5:27 de.Posted 2 years ago
TINISZERELMES

Kedves Susi!

Van egy srác a suliban aki most,nem reg ballagott!Csütörtökön (a ballagasa elotti napon)mindeg kozeledett hozzam es megolelt!En azt hittem hogy velem is ugy csinal mint a tobbi csajjal,de tegnap amikor ballagott es mar vege volt a ballagasnak odajott hozzam es megpuszilt.
Vajon tenyleg szeret engem,vagy csak jatszadozik velem?
Vagy tenyleg szeret?

június 16, 2012 8:22 de.Posted 2 years ago
Susi (Author)

Ezt csak akkor fogod megtudni, ha beszélsz vele. Egy tini srácnak épp oly nehéz a helyzete, amikor ki kell fejeznie az érzelmeit, mint egy lánynak. Ez a játék nem arról szól, hogy a lányokat becsapják, hanem arról, hogy megtanulják a közeledés “szabályait” és lehetőségeit. Ő most tett egy lépést feléd. Tegyél hát te is egyet felé. Gondolj arra közben, hogy mennyivel többet nyerhetsz egy ilyen lépéssel, mint amennyit veszthetsz, ha nem jön be. Az egyetlen fontos, hogy lehetőleg ne a haverjai előtt közeledj, mert akkor nem biztos, hogy őszinte lesz a reakciója.
Sok sikert!

június 16, 2012 4:47 du.Posted 2 years ago
TINISZERELMES

Nagyon koszonom!

június 30, 2012 7:22 de.Posted 2 years ago
TINISZERELMES

Kedves Susi

Mostanaban eggyaltalan nem talalkozok avval a sraccal es meg szeretnem kerdezni hogy tudnek vele ismet talizni?Es mit mondhatnak neki ha megtalalnam?Segits kerlek!

július 20, 2013 3:04 du.Posted 1 year ago
Susi

Javaslom, olvasd el ezt az írást: http://hogyanszerezzemvissza.hu/hogyan-szerezheted-vissza-ha-tini-vagy/

Minden jót!