2008.05.23. 12:13:24

Kb 1 hónapja kaptam egy karórát -egy olyan mutatós kvarcot-….

Akkor pontossan beállitottam -a dátumot is mutatja az is pontos volt…

történt tegnap(21.-ÉN) hogy ez az óra a fenti DÁTUMOT és időt mutatva megállt…..s áll azóta is…..nem ragozom, gondolkodóba estem : mi fog történni a fenti időben? mondhatnám azt is hogy egyenesen félek a holnapi naptol…..

Kedves …!

Sajnos csak most, a megjelölt időpont után olvastam írásod, de bízom benne, hogy semmi komoly probléma nem adódott a mai napodon. Én inkább arra gondolnék, hogy az órád egyszerűen meghibásodott.

Fontos dolog, hogy az ember figyeljen a jelekre, de ez még nem jelenti azt, hogy mindenben az “ezoterikus” jelentést kell kutatni, mint ahogyan nem kell régről hozott karmikus büntetést sejteni egy tüsszentés mögött. Aki minden esemény mögött jelentőségteljes figyelmeztetést vél felfedezni, az nem képes az élet gyakorlati és konkrét kihívásainak eleget tenni. Nem működik az a természetes képessége, hogy a dolgokat engedje a maguk rendje szerint történni.

Azt javasolnám Neked, hogy továbbra is legyél ilyen figyelmes, de NE engedd, hogy apró “jelek”, félelmet gerjesszenek benned, mert azzal valóban rossz előjelekké változtathatod őket, s így esetleg megteremted azt a bizonyos eseményt, amitől tartottál. Éld az életed, figyelj, s légy biztos benne, hogy mindig, minden a számodra lehető legjobban fog történni.

Légy áldott!

.

.