KEDVES SUSI DIAMOND !

NAGY BAJBAN VAGYOK MEGÁTKOZTAK M INDÖRÖKRE IGAZ LEVETETTEM, D E A LÁNYOM IS ELÉG SZERENCSÉTLEN -NEK ÉRZI AMGT SOKAT DEPRESSZIOS SIR, ÉN SEM VAGYOK A HELYZET MAGASLATÁN. EGY CIGÁNY ÁTKOT ETTTEK RÁNK, HA IGAZ MEGTISZTOTTAK ENGEM, ÉS A LÁNYOMAT IS RAJTAM KIVÜL MÁGIKUS GÖMBBEL.

AZ A HELYZTE SEMMI BEVÉTEL SEMMI PÉNZ. NEM TUDOM, LASSAN ÉHEN HALUNK MERTA MUNKÁM NEM MÜKÖDIK. TISZTITOTTAM A LAKÁST IS, ÉS SEMMI SEM, JÖN ÖSSZE.

NEM TUDOM, MIT LEHETNE MÉG TENNI HOGY SIKERÜLJÖN. NAGYRA BECSÜLLEK, MERT IGAZÁN IGAZI TEHETSÉG ÉS B OSZI VAGY :))) TUDOM TE BIZTI TUDNÁL SEGITENI SAJNOS … VAGYOK JELENLEG.

VÁROM, VIGASZTALO VÁLASZOD VAGY VALAMI JO TIPPET.

KÖSZÖNETEL. …

Kedves …!

Vigasztalásban nem vagyok jó, mert én inkább szeretek segíteni azzal, hogy felébresztem az embereket, mintsem hogy felettébb együtt érző látszattal, melléjük csücsüljek érzelmi fájdalmuk mocsarába, hogy együtt sajnálkozzunk az élet nehézségein. Azaz, ahelyett, hogy halat adnék, inkább tanítok halászni.

Az ember a saját életének a kovácsa, s a vonzás törvényének alapján, pontosan azt kapja, amit behív az életébe. És ezt most kérlek, ne vedd hibáztatásnak vagy elítélésnek! Mindannyian sokszor elrontjuk a teremtésünk menetét, és rossz dolgokat is behívunk az életünkbe, amit el kell fogadnunk, s nem szabad emiatt magunkat bántanunk!

A fontos az, hogy az ilyen helyzetekből okuljunk, majd változtassunk utunk irányán, mégpedig ítélkezés nélkül!

Tudom, hogy amikor éppen nehézségeink vannak, akkor nagyon nehéz ezt elfogadnunk, viszont amíg nem hisszük, hogy mi csináljuk, nem is tudunk rajta segíteni! A választásunk csak kétféle lehet:

  1. Úgy gondoljuk, hogy az élet, a körülmények vagy a sors az okozója életünk eseményeinek, s mi csak bábok vagyunk, akiket ide-oda dobál az élet, és nem tehetünk semmit ellene; (ha Te így hiszed, kár is tovább olvasnod!) vagy
  2. felvállaljuk a felelősséget az életünk minőségéért akkor is, ha éppen nem jó, és tudjuk, hogy rajtunk áll, milyen lesz a holnap.

A boszorkányok az utóbbi csapatban játszanak, hiszen hogyan is lehetne mágiát gyakorolni, ha nem hiszünk benne, hogy képesek vagyunk beleszólni a dolgokba?

Leveledből az derül ki, hogy épp egy kemény „ördögi körbe” kerültél. Nem könnyű, de ebből is ki lehet mászni, ha hiszel benne. Többek között ehhez nagyon fontos az, hogy bíráld fölül azt a nézetedet, hogy elátkoztak, s rájöjj arra, hogy Te erősebb vagy annál, minthogy valaki kívülről befolyásolhatná az életedet.

Engedd el tehát az átkot, mert ez lesz az a tett, ami egészen megszabadít tőle!

Fogadd el, hogy most ezek a nehézségek vannak az életedben, igyekezz levonni a tanulságot az elmúlt idők problémáiból, majd lépj tovább úgy, hogy tűzz ki magadnak egy fontos célt, ami valaminek az elérését és nem a megszűnését jelenti (azaz nem jó, ha az a célod, hogy például „ne legyen adósságom„, hanem az kell legyen a célod, hogy „könnyedén kifizesd minden számládat„). Innentől kezdve már csak ez a cél kell hogy lebegjen a szemed előtt, s meg kell tenned mindent, amit a belsőd sugalmaz neked.

Ez most így elég egyszerűnek tűnik. Lehet az is, de lehet, hogy nagyon nehéz. Utóbbi esetben több dolgot is meg kell tanulni, amit nem tudok egy levélben megírni neked.

Ezen keretek között ennyit tudtam segíteni.

Szeretettel:

.

.

A régi hozzászólásokat az oldal megújulásakor nem tudtam áthozni, ezért idemásoltam őket:

július 5, 2011 10:07 de.Posted 3 years ago
99

Szia :)
Csatlakoznek Susi mondanivalojahoz szemelyes tapasztalataim alapjan. Erdekes kerdes a cigany vagy barmilyen atok. De azt kell, hogy mondjam, nincs, vagy csak azokon fog, akiknel taptalajt talal a felemei miatt. AMI NINCS BENNED, AZ NEM ARTHAT NEKED. A vonzas torvenyerol beszelek.
Most biztosan felteszed a kerdest, hogy akkor mi az az atoklevetel?Semmi mas, mint bizalamat vetni egy emberbe (az atok megszuntetojebe). Azt gondolom, nalad az onbizalomhiany a fo problema, es ahogy Susi tokeletesen megirta:ne masba keresd a bajaid okat, hanem magadban. Fogj egy pozitiv gondolkodas cd-t, es valtoztasd meg a gondolataidat, figyeld meg, hogy a vilag is megvaltozik korulotted :D Olvasd el a Titok cimu konyvet, emberek ezrenek valtoztatta meg az eletet. Visszaterve az atokra, az egyik legnagyobb negativ energia kapcsolodik hozza: a felelem. Ez taplalja. Ha nem felnel, nem talalna taptalajra. Engem is atkoztak meg, wodoo varazslatot is alkalmaztak, de nem estem ketsegbe:semlegesen gondoltam, arra, aki csinalta, tehat sem haragot, sem szeretetet nem ereztem iranta, es mi tortent?Visszaszallt ra az egesz. Tonkrement az elete, aki pedig a szertartast vegezte, meghalt. Nem orulok neki, en nem artanek senkinek.Fontos, hogy ne legyel karorvendo sem, ha sikerul atalakitanod a gondolataidat. Egyszeruen szomoru vagyok, hogy miert akartak a magia erejevel hatni ram.
Tehat roviden:szuntesd meg a felelmeidet, es valtoztasd at a gondolataidat pozitiv iranyba. Ha felsz a penztelensegtol,az atoktol, a kudarctol, akkor azt vonzod be. De ha orommel gondolsz a jovodre, akkor azt. A megoldas ott van benned :)

július 13, 2011 11:25 du.Posted 3 years ago
kiskirálylány

Hogyhogy egy boszorkány nem tudja, mi az az átok? Akkor te levenni se tudod, Sussi?

Nekem gyanús, hogy mindig ezzel a pozitív gondolkodással jössz. Már olvastam más válaszodat is.

Akkor te nem értesz a mágiához?

Az átok nem egy gondolat, hanem egy erő.

Mielőtt átkot veszel le pozitív gondolattal, előbb gyakorolj az áramon, az is energia, erő. Kapcsold fel a villanyt a szobádban, és gondolattal
állítsd meg az áramot.

Ha sikerül, le tudod venni az átkot is.

Puszika, boszika:)

július 14, 2011 10:31 de.Posted 3 years ago
Susi (Author)

Kedves “gyanakodó” kiskirálylány!

A gondolat is energia, ami erővel bír. Az átok pedig gondolatból fakad, mégpedig az “elátkozott” félelemmel teli gondolatából. Tehát képzelhetjük úgy is, mint egy súlyos kabát, amit magunkra veszünk, s ettől megnehezedik az életünk, s mivel ettől fázunk, akár újabbakat is magunkra vehetünk. Ezt a sok kabátot pedig nem lehet lerángatni senkiről, amikor épp “didereg”, hanem rá kell venni arra, hogy – elhiggye meleg van, és – levegye magától.

Azt, aki tisztában van az élet valódi természetével, azaz tudja önmagáról, hogy teremtő erővel bír (és ide tartoznak a valódi boszorkányok is), nem lehet elátkozni, hiszen nem félnek, s ezért nem veszik magukra mások ilyen irányú, bugyuta törekvéseit.

A moderálásról pedig csak annyi, hogy nem “mér” :-) , csak várakozik kicsit minden első hozzászólás, amíg kiderül róla, hogy nem spam. Talán már hallottál róla, hogy vannak ilyenek.

Amúgy, ha nem tetszik, amit itt olvasol, javaslom keress olyan helyet, ami jobban megfelel a kívánalmaidnak, például ahol “áram megállítással” foglalkoznak, bizonyítva számodra ezzel azt, hogy mennyire értenek a mágiához. (Ha beszámolsz róla, kik azok, tán még én is megnézem őket!)

“Puszika” vagy “HEHE :)” neked is.

július 13, 2011 11:25 du.Posted 3 years ago
kiskirálylány

Mér vár moderálásra?

Csak azt engeded, ami neked tetszik?
HEHE:)

július 18, 2011 12:16 de.Posted 3 years ago
Berkenyee

Kedves Susi!
Ha gondod van a spamekkel, akkor ajánlom figyelmedbe az Akismetet. Itt olvashatsz róla egy pár szavas leírást: http://efrud.hu/spamek-ellen-akismet/
Telepíteni a WP bővítmények oldaláról tudod (csak beírod a keresőbe és kihozza).
Üdvözlettel: Berkenyee

szeptember 19, 2013 3:23 du.Posted 1 year ago
Endre

Kedves Susi!

Én tiszteletben tartalak és a mágiát is, és hiszek benne de nem tudnál egy varázslatot pl. olyat ami nem árthat senkinek vagy olyat amivel megtréfálhatunk valakit?Persze nem rontásra gondoltam.

szeptember 19, 2013 3:37 du.Posted 1 year ago
Susi (Author)

HA körbenéznél és látnál is, akkor találnál varázslatot és varázsigét is itt a bosziplaza.com oldalon. Mégpedig olyat, amit akár még használni is tudsz, persze ha megteszed érte, amit meg kell tenni.