Van két barátnőm meg egy lány akivel egy szobában voltunk. Megvan az egyiküknem a bűbájos boszorkák könyve. Abban és az internetem olvastuk, hogy Melinda Worren tényleg élt valamikor és még a halálát is elolvastuk. Az volt kiírva, hogy mágjahalált szenvedett és hogy elmondta, hogy lessz három nagy boszorkány akik a bűbájosok lesznek.
Én előszőr ezt bitaságnak hittem, de egy kis idő / pár óra / után elmondtuk az erőt megszerző igét. Éreztünk egy olyen égett bőrszagot és azóta érzem úgy hogy ha álmodom és fel szeretnék kélni rögtön felébredek. Itt voltak nálam a 2 barátnőm és pont telehold éjfél és villámlás volt. Akkor is elmondtuk az igézetet. Segíts kérlek!

Üdv: …

Sziasztok!

A bűbájos boszorkák egy nagyon élvezetes filmsorozat, magam is nagyon kedvelem. DE CSAK FILM! Igen távol áll a valóságtól. Nagy esélye van annak, hogy Melinda Worren nevű személy élt már ezen a világon, de nem valószínű, hogy akkor és ott, és valóban nagy boszorkány volt.

Azt is tudnotok kell, hogy a varázsigék/igézetek önmagukban nem hatnak (ezt a sorozatban is láthattátok!). Fontos, hogy az azokat elmondó személynek meglegyen a mágikus ereje. Ez persze nem feltétlenül valami született adottság. Bárki kifejlesztheti magában a képességeket, csak keményen meg kell dolgoznia érte. Mégpedig nem is keveset.

Ha éreztek valamit, az jó, de ne várjátok, hogy csettintésre szuper képességeitek lesznek, mert csalódni fogtok. Inkább gyakoroljatok: gondolatfigyelést, elmekiürítést, koncentrálást. Ezek nélkül ugyanis legfeljebb véletlenszerűen tudtok csak létrehozni valamilyen varázslatot.

Szeretettel:

.

.