Drága Susi!

Vasárnap elvégeztem a saját kis mágiámat, felhasználva azt a segítséget is, amit a hírlevélben kaptam tőled. 15:45-től éreztem a plusz energiát is, amit ígéretedhez híven segítőül küldtél nekem és mindenkinek, aki akkor csinálta a varázslatát. Így aztán úgy érzem, remekül sikerült minden.
A kérésem anyagi jellegű volt, s képzeld, az elmúlt 2 napban máris történtek olyan események az életemben, például találkoztam megfelelő emberekkel, ami által máris úgy érzem, hogy növekedni fog a bevételem. Ennyire hatásos tud lenni egy kis boszorkánykodás? Szinte alig tudom elhinni…

Kedves …

Nagyon örülök, hogy sikeres a varázslatod, de kicsit meg is rémisztettél az utolsó mondatoddal: „Szinte alig tudom elhinni…”

EZT SÜRGŐSEN FELEJTSD EL, mert mindent tönkretehetsz az ilyen gondolatokkal! A mágia csakis akkor tud jól működni, ha teljes szívvel kiállsz mellette, azaz hiszel benne minden gondolatoddal és érzéseddel.

Egyik kedvenc könyvemben, Luis L. Hay leírja egy esetét, amikor egy rövidlátó férfinak sikerült regresszió segítségével úgy megjavítani a látását, hogy mikor a kezelés utáni reggel felébredt, nem volt szüksége a szemüvegére, mert annyira tisztán látott. El is indult a munkahelyére, de egész úton azt hajtogatta magában, hogy „ezt nem hiszem el!”. Ennek köszönhetően, alig pár óra alatt, újra fel kellett vegye a szemüvegét, mert megint rosszul látott. Immáron javíthatatlanul!

Ezzel a példával azt akartam bemutatni, hogy a mágiában nem csak a kérés megfogalmazása, és az elfogadni tudás lényeges, hanem alapvető fontosságú, hogy higgyünk abban, hogy a kérésünk igenis meghallgatásra talált és létrejön. Ez utóbbi annyira fontos, hogy – szerintem – például ezért nem képes egyikünk sem a föld felett lebegve járni, mert születésünk óta azt tapasztaljuk, hogy ez nem lehetséges, s egy ilyen erős meggyőződést szinte lehetetlen felülírni.

Ezért, ha azt akarod, hogy továbbra is működjön a varázslatod, akkor bízz benne, és egy pillanatra se gondold azt, hogy „ez hihetetlen!”.

A mágia működik!

Légy Áldott!