Boszorkány vagyok?

Nem vagyok benne biztos, hogy én boszorkány vagyok!!!

Honnan lehet tudni, hogy ki az és ki nem ?

Válaszodat előre is köszönöm !

Kedves …!

Ez egy remek kérdés, rengetegen felteszik manapság. Ezért íme, a válaszom Neked, és mindenkinek, aki hozzád hasonlóan még nem jutott döntésre e témában:

Ha feltétlenül kategorizálni akarod a kilétedet, csakis Te magad döntheted el, hogy boszorkány vagy-e vagy sem. Ehhez elsőként azt kell meghatároznod, hogy szerinted milyen egy boszorkány? Azután megvizsgálhatod, hogy Te olyan vagy-e. Ha ezt megtetted, már könnyebb lesz eldöntened azt is, hogy másokkal mi a helyzet.

Itt most mindössze abban segíthetek neked, hogy együtt átnézzük, kit nevezhetünk boszorkánynak, azaz,

milyen egy boszorkány?

A legtöbben úgy gondolnak rájuk, mint “hókuszpókuszoló” banyákra a mesékből. Vannak, akik történelmi ismereteikből merítve a középkori bábákra, és gyógyfüvekkel gyógyítókra asszociálnak. Sokan, főként a fiatalabb nemzedék, „Harry Potter”, a „Bűbájos boszorkák” vagy más „hősök” tudását szeretnék felfedezni egy boszorkányban, azokkal azonosítják őket. De akadnak olyanok is, akik állítólagos látókat, jósokat, szellemidézőket gondolnak annak, s ennek köszönhetően, elhisznek sok-sok butaságot.

Régen az emberek (és sokan még most is!) féltek a boszorkányoktól, mert tudatlanságukban azt hitték, hogy ezek az emberek hatalommal bírnak felettük. Ezért aztán rengeteg babona és hagyomány teremtődött az ellenük való védekezés megvalósítására. Manapság már megmosolyogják ezeket a régi hiedelmeket, de ha jobban megnézzük, látható, hogy valahol mélyen mégiscsak tartanak azoktól, akikről valamilyen különleges képességet feltételeznek. Épp ezért sokak számára fontos lett, hogy efféle „különleges képességet” fedezzenek fel magukban, s így embertársaik közül kiválva, többnek gondolhassák magukat az „átlagosnál” vagy „normálisnál”.

Megdöbbentően sok önjelölt mágus és boszorkány termett mára a világban, de amikor az ember rákérdez, hogy valójában mit is tudnak ők – amit más nem -, akkor legfeljebb csak körmondatos mellébeszélés a válasz. Tőlem is már sokan megkérdezték, hogy boszorkány vagyok-e, és a hangulatomtól függően kétféle választ szoktak kapni tőlem:

1./ Nem vagyok boszorkány, csak foglalkozom a boszorkánysággal és a mágiával.

2./ Visszakérdezek, hogy szerinte ki a boszorkány, hogy tudjam, milyennek kéne lennie annak, akit így nevez.

Saját nézetemet erről a kérdésről már megírtam egyszer a hírekben, de most kitettem az Olvasnivalók közé is „Kik azok a boszorkányok” címmel. A lényege, hogy a boszik szerintem „tudatos mágiahasználók”, s mint ilyenek, csak igen alapos megfigyelés után ismerhetők fel, s akkor sem könnyen. Viszont tudhatod, hogy nem tudatos mágiahasználó az, aki fennen hangoztatja, hogy az, hiszen egy valódi mágus, mester vagy boszorkány sohasem fog magáról ilyesmit kijelenteni, mert már nem hajtja az egója, hogy így próbáljon kiválni a tömegből, vagy uralmat szerezni mások felett.

A tudás hatalom, de aki valóban tud, abban már nincs akarat, hogy hatalmaskodásra használja azt.

Szeretettel:

.

.

Sajnos az oldal megújításakor a “Kérdezd Susi-t!” írások hozzászólásait nem tudtam átmenteni. Ezért átmásoltam őket ide. Ha Te is szeretnél hozzászólni, lejjebb tekerve megteheted.

január 1, 2012 12:53 du.Posted 3 years ago
Brigi

Szia,

A boszorkányság az egy vallás, így természetes, hogy az azt gyakorló és hívő ember boszorkány. Ezen belül persze van, aki ténykedik mágikusan és van, aki nem.
Az utolsó mondatod nagyon igaz.

Szép napot!
Brigi

január 2, 2012 6:41 du.Posted 3 years ago
Susi (Author)

Kedves Brigi!
Nem értek veled teljesen egyet, mert a boszorkányság nem vallás! A Wicca és annak különböző ágai vallások, s közülük sokan azt mondják, hogy ők nem boszorkányok. Mint ahogyan viszont sok boszorkány nem híve semmilyen vallásnak, köztük én sem vagyok vallásos.

január 30, 2012 5:36 du.Posted 3 years ago
Klaudia

Én boszorkánynak tartom magam, lehet hülyeség, de 13-án születtem, vannak megérzéseim elég gyakran, kártyából is tudok jósolni, 1-2 átkom is fogott eddig. Na, nem kell annyira rosszra gondolni, csak visszakapták amit nekem adtak. Plusz a szellemek érzékelése is adott.
Üdv: Klaudia

május 5, 2012 2:11 du.Posted 3 years ago
Érdeklődő

Üdvözletem
“Viszont tudhatod, hogy nem tudatos mágiahasználó az, aki fennen hangoztatja, hogy az, hiszen egy valódi mágus, mester vagy boszorkány sohasem fog magáról ilyesmit kijelenteni, mert már nem hajtja az egója, hogy így próbáljon kiválni a tömegből, vagy uralmat szerezni mások felett.”
Ez nem hangoztatás kérdése, miért hazudna magáról valaki ? (azért mert nem fogadja el magát vagy szégyenli de ha nem szégyenli magát és el is fogadja magát miért titkolná ?)
Úgy gondolom az őszinteség hiánya beszenyezheti mágiánkat vagy ezoterikus cselekményeinket , szerencsére ez a jelenlegi kor nem üldözi a mágia használókat vagy boszorkányokat hát akkor minek a lepel ?

“Azt, hogy Te boszorkány vagy-e vagy sem, neked magadnak kell eldöntened”
A király fia nem herceg vagy király ? , a kínai gyermeke nem kínai csak mert úgy döntött nem akar az lenni ?
Ha valaki születéses alapon boszorkány az mit döntsön nem tagadhatja le magát , eldöntheti , hogy az erőt a praktikákat nem alkalmazza , nem vesz róla tudomást de attól még az (ez az én véleményem)

(nem kaptam tegezési engedélyt így magázom)

most, hogy kifejtettem a véleményem kérem Susi véleményezze a véleményem

kit tart ön boszorkánynak ?

ja igen és ami érdekelne mit tud a boszorkánypecsétekről ?

június 7, 2012 10:20 du.Posted 3 years ago
Vivi

Szia!

Én nem vagyok benne teljesen biztos hogy boszorkány vagyok, mert nem nagyon viselkedem úgy. Viszont. Megálmodom a jövőt sokszor szinte mindig tudom ki mire gondol és ha kívánok nagyon erősen akarok valamit furcsa módon megvalósul vehetjük ezt gyógyulásnak piszkálásnak meg hasonlónak rosszakat nem kívánok mondjuk … De én ezek alapján döntöttem el hogy lehet az vagyok. Már nagyon régóta foglalkozok hasonló dolgokkal, mágiával a fehérrel persze, telepátiával, jóslással akár tenyérből tárgyból gömbből,gyertyamágiákkal és persze idézni is próbáltam már párszor. Egyszer , lehet hogy álmodtam, de lehet hogy nem megpróbáltam előidézni az elhunyt nagymamámat. Előjött és akkor minden eltűnt. Azóta nem próbáltam még meg újra. lehet dilisnek tartotok de szerintem megtörtént! Ott voltam mikor felkeltem ahol az idézés megtörtént. Szeretném ha az email címemen több kérdésre is részletesen válaszolnál…..mert igazából nem szeretném ide kiírni őket.

november 2, 2013 8:46 de.Posted 1 year ago
Alexa

Szia!
Velem is ugyanilyen dolgok történtek. És én is elég kiványcsi lennék.
Mondjuk én nem idéztem meg a nagymamám , de már idéztem. És utána elég fura dolgok történtek velem. De én is megálmodok dolgokat….Kicsit ijesztő.De én mondjuk nem bánnám ha boszorkány lehetnék. Nem azt mondom , hogy nem félnék , de annyira nem bántana a dolog.Lécci írj az email – emre.

október 20, 2012 8:51 du.Posted 2 years ago
Timi

Szia!
Abban igazad van, hogy a tudatos mágiahasználóit nevezzük a mai világban boszorkányoknak. Viszont az “igazi” boszorkányoknak van erejük. A többség nem tud róla, és vannak olyanok akik úgy élik le az életük, hogy észre se veszik magukban. Egyeseknek teljesen természetes. A boszorkányokban van valami vonzalom, báj, és nekik senki se tud ellenállni. Olyan szinten bennük van ez a dolog, hogy számukra néha el viselhetetlen az élet, mikor minden egyes férfi megfordul utánuk, mindenki megakarja ismerni őket, és akik közel kerülnek hozzájuk, szerelmesek lesznek. Ezek a boszorkányok. De gondolom azt tudod, hogy nem csak boszorkányok vannak a földön. És most nem a vámpírokra, vérfarkasokra gondolok, mert ezek nem léteznek. Ennél sokkal valósabb és erősebb lényekre, mint a Látók, Gyógyítók, Bölcsek stb. Nem vagyunk egyedül, ezt a legnehezebb belátni.

március 3, 2013 10:53 de.Posted 2 years ago
Lucia

Szia Susi
Szeretném a segítségedet kérni..
Sokszor megálmodom mások halálát és sok más dolgot….amikor valakinek a halálát látom meg akkor az rá fél 1 évre be is igazolódik.
Nem tudom mit csináljak mert egyre részletesebbek és számomra kicsit ijesztőbbek ezek az álmok…kérlekszépen segíts mert nem tudom mit tegyek.
Lucia

december 12, 2013 1:45 du.Posted 1 year ago
Szabina

Szia Susi!

Fogalmam sincs mi történik velem, de elég nagy furcsaságok! Például amiket álmodok pár naon belül megvalósulnak,meg egyszer az egyik barátnőm jött volna velem szembe én meg kinyújtottam a kezem felé és meg sem birt moccannni! Imádok sötétben lenni,szeretem a viharokat és az esőt ! Ha valakinek mondom hogy gondoljon valaamire azt én első próbálkozásra ki is tudom találni! mi történik ? most bocsorkány vagyok?
valaki valami segítséget tudna adni?

december 12, 2013 2:28 du.Posted 1 year ago
Susi (Author)

Kedves Szabina!

Ha ilyen remek előre látó képességed van, mint ahogyan írod, akkor miért nem tudod saját magadnak megválaszolni a kérdést, hogy boszorkány vagy-e? Egyáltalában milyen szerinted egy boszorkány?

Szerintem neked kéne válaszolnod!

Üdv: Susi

február 3, 2014 1:55 du.Posted 1 year ago
viki

nem is jőn a e-mail

május 26, 2014 2:31 du.Posted 1 year ago
viola

Kedves susi!
Egyszer megálmodtam a sógorom halálá és rá egy évre bekövetkezett
Szeretném megtudni hogy boszorkány vagyok e!
ui.: kérlek irj e-mail-ben
üdv:viola

2018-11-07T11:03:34+00:00

42 hozzászólás

 1. Barabas Emilia december 3, 2018 - 4:35 du. - Válasz

  Szia én nekem néha szokott sikerülni az átok meg néha a gondolat olvasás de sokszor nem szokott sikerülni miért van ez miért ilyen nehéz ? Üdv:. Emilia

  • Susi december 4, 2018 - 7:54 de. - Válasz

   Ha könnyű lenne, akkor el sem hinnéd, hogy igaz. 🙂

 2. Viki november 4, 2017 - 6:52 du. - Válasz

  Kedves Susi!
  Sokszor jelennek meg nekem képek és kisebb lejátszások velem és a családommal kapcsolatban,ami meg sem történt még.Az egyik macskámnál megálmodtam,hogy pontosan mikor és hol ütik el. Sokszor szellem alakokat látok és a nagymamám házában sok furcsa dolog történt,amikor egyedül aludtam ott,mint például erős cigi szag,hideg utána meleg fuvallat,padló recsegés és a vezetékes telefon is 3 percenként csörgött,pedig nem volt bekapcsolva,meg már rég nem működött,hajnalban meg megjelent mellettem egy fekete emberi alak..előző évben meg egy teljesen fehér kutyát láttam előttem elrohanni este az udvarban,ami vicsorgott és észre sem vett engem csak előrre rohant és eltűnt,a macskám is morgott meg fújtatott.. Az lenne a kérdésem,hogy mik ezek,mert néha már kezdek félni… :/ lehet én is valami látnok vagyok vagy boszorkány?
  Előrre is köszi: Viki

  • Susi november 5, 2017 - 10:39 de. - Válasz

   Kedves Viki!
   Leírásod alapján nem lehet kívülről megválaszolni a kérdésedet. Csak találgatni lehet. Egyedül Te határozhatod meg, hogy ki vagy valójában.
   Azt viszont el kell hinned: nincs mitől félned! 🙂
   Csodás napokat!
   Susi

 3. Ági október 24, 2017 - 1:26 du. - Válasz

  Üdv Susi!
  Néhányszor nekem is volt már előérzetem, ilyesmim, legtöbbször férfiakkal kapcsolatban akikhez romantikus szál fűzött, kérdésem mégsem ezzel kapcsolatos.
  Hatalmas vágyat érzek arra, hogy belelássak előző életeimbe, főleg, hogy lássam egy adott személlyel milyen viszonyom volt.
  Tudnál ebben segíteni?
  Köszönettel: Ági

 4. Bodza október 23, 2017 - 9:47 du. - Válasz

  Szerintem a legtöbb ember (főképp a hozzászólók) abszolút nem értették meg a cikket. 😀
  Mindenki különleges meg kiválasztott akar lenni, azok közül páran eljászadoznak a boszorkányság gondolatával…mert hát milyen izgalmas, de legalább talán közülük páran megtalálják a valódi utat, és sikerül mélyre menniük, és megtalálják benne önmagukat.
  De akkor is sokaknak divat marad, és rejtély továbbra is.

  • Susi október 24, 2017 - 9:22 de. - Válasz

   Kedves Bodza!
   Igazad van. Az emberek (vagy az érdeklődők) többsége a mágiát egy olyan csodának képzeli, amihez nem kell tanulni, nem kell tán még gondolkodni sem: csak kimondok egy varázsigét, és már minden megvalósul, amire vágyom. Épp készülök egy bejegyzés megírására itt, a Kérdezd Susi-t! rovatban egy kérésre, miszerint “ugyan küldjek már egy varázsigét“, amivel az illető elérheti, hogy a kiszemeltje belészeressen. 🙂
   Ha fel vagy iratkozva a jobb alsó sarokban az értesítésekre, akkor a napokban (talán még ma) az elsők között olvashatod erről a véleményemet / válaszomat.
   Csodás napokat!
   Susi

 5. cloudjumper április 21, 2017 - 5:14 du. - Válasz

  hello,aki megálmodja a jÖvŐt,és érzi a szellemeket az médium?vagy mi?nekem ilyenek vannak,2 szer volt olyan hogy mondtam valamit dÜhömben és úgy lett,ez boszorkányság vagy valami más?

  • Susi április 21, 2017 - 5:38 du. - Válasz

   Mit jelent számodra a “boszorkányság”? Határozd meg, és akkor kiderül a válasz a kérdésedre.

   • cloudjumper április 22, 2017 - 1:17 du. - Válasz

    a boszorkányok ha átkoznak be jÖn,például ezt,a vuduhoz is értenek.a szellemeket mért érzi valaki?vagy mért álmodja meg a jövŐt?és lehet ha gondolok valamire ,akkor megjelenik álmomban?ha nagyon érdekel valami?mondjuk egy lény?

 6. Aliz április 8, 2017 - 6:04 de. - Válasz

  Nekem nagyon tetszik a boszik varázsolnak
  Ez olyan remek volt. ????????????????????☺?

 7. Jázi április 7, 2017 - 2:30 du. - Válasz

  Szia Aliz!
  Nekem van olyan jelem ami arra utal,hogy boszi vagyok!

  • Aliz április 9, 2017 - 5:30 de. - Válasz

   Szia jázi
   pontosan milyen jel írj vissza! ?????

 8. Aliz április 5, 2017 - 5:52 du. - Válasz

  Ez igaz

  De susi hogy tud ennyi sok mindent ő is egy boszi? Ha igen tanítson nekem pár varázslatot kérlek!

  • Debóra április 9, 2017 - 12:02 du. - Válasz

   Szerintem igaz

   • Aliz április 13, 2017 - 3:59 de. - Válasz

    Szerintem is, mert akkor hogy tud ennyi sokat?:O:-)

 9. Eva február 1, 2017 - 8:42 du. - Válasz

  Kedves Susi!
  Szerintem én nem vagyok boszorkány. De mégis a világon ez érdekel a legjobban! Mit tegyek? Tudnál nekem segíteni?

  • Susi február 2, 2017 - 8:01 de. - Válasz

   Kedves Eva!
   Boszorkánynak nem születni kell, hanem megtanulni, gyakorolni. Erre neked is van lehetőséged, ha vonz ez a téma. 🙂
   Minden jót!
   Susi

   • Aliz április 5, 2017 - 5:36 du. - Válasz

    Szia susi!

    Hogy kell, tanulni
    A varázslatot! ??!

  • Aliz április 5, 2017 - 5:46 du. - Válasz

   Én is boszorkány akarok lenni , de nem tudom, én se hogy Hogy kell susi hogy ennyit tudsz a boszikról te az vagy?
   Vagy mért tudsz ennyi sokat? De ha az vagy taníts pár varázslatot? Kérlek! ????!

  • Aliz április 6, 2017 - 7:05 du. - Válasz

   Én szerintem se nagyon vagyok boszi de az akarok lenni! ??????

 10. Anna július 23, 2016 - 10:06 de. - Válasz

  lehet én is boszi vagyok?

 11. Anna július 23, 2016 - 10:06 de. - Válasz

  Én sokszor képeket látok a jövőből valamint látomásokat is.
  van egy rokonom aki szerintem boszi volt mert ő az egyetlen a családból akinek mindenki tudja a nevét, de senki nem tudja mitörtént vele.

 12. Tündi július 19, 2016 - 10:41 de. - Válasz

  Szerintem én boszorkány vagyok mert gyakran látom a jövőt

  • Susi július 19, 2016 - 12:55 du. - Válasz

   Remek, feltéve, hogy előre látható a jövő, és azt egy “boszorkány” látja.

   • Aliz április 4, 2017 - 6:44 du. - Válasz

    Halo

    Lehet hogy igaz.
    Mert már én is néztem a jövőbe ?ez elég furcsa!
    Fociba mondtam hogy
    Virág labda toll
    .. .. .. . Kapujába menjen be a góllal
    És sikerült
    csak rímel i-re kell!
    Próbáld meg!

   • Aliz április 5, 2017 - 5:48 du. - Válasz

    Susi akkor te is látod a jövőt?

  • Aliz április 4, 2017 - 6:55 du. - Válasz

   Kedves suli
   Sz jó mert én is látok a jövőbe ? ☺

 13. Alexa május 2, 2016 - 5:51 du. - Válasz

  Kedves Susi! Kiskorom ota (pontosan nem emlekszem hogy mikro kezdodott) elfog egy erzes , egyfajta retteges,de nagyon felelmetes . Nem tudom mitol lehet van mikor ritkabban vuszont van olyan is mikor heti tobszor. Ez altalaban helyszintol fugg. Szerinted mi lehet? Mindig ugyan az az erzes fog el. Olyankor nagyon felek es keresem a tarsasagot. Legtobbszor tukor kozeleben van de nem mikor tukorbe nezek. Nem vagyok lelkileg serult vagy ilyesmi . Vannak deja vu erzeseim is de ez gondolom mindenkinek van meg sokszor mondjak ram hogy boszorkany vagyok mert rengetegszer tudom mit akarnak tolem az emberek mielott megkerdeznek de nem nagyon hiszem h ennek lenne jelentosege. Csak a retteges resze erdekelne. Koszonom

  • Susi május 2, 2016 - 6:04 du. - Válasz

   Kedves Alexa!
   Sok oka lehet ennek a rettegésnek. A legvalószínűbb, hogy nagyon érzékeny vagy, ezért is tudsz olykor előre dolgokat. Jöhet az érzés egy előző életi emlék miatt is, ha hasonló helyzetekben kerül elő. Vagy akár más is lehet. Ennyi infóból csak találgatni tudok. Egy regresszió lehet, hogy nem ártana.
   Üdv: Susi

 14. Orsi április 14, 2016 - 7:45 de. - Válasz

  Szia!
  Kiskorom óta történnek velem furcsa, kellemetlen illetve nyomasztó dolgok. Rengeteg embert láttam meghalni, látok és hallok dolgokat amik megrémítenek nagyon. A születési dátumom és a születésem is elég érdekes volt 11.11. 11.óra 11.perc és először azt hitték hogy halva születtem. Rettentő érzés hogy valami vagy valaki beszél hozzám és nem akar megszűnni….

  • Susi április 14, 2016 - 9:07 de. - Válasz

   Kedves Orsi!
   És mi a kérdésed?

  • Aliz április 4, 2017 - 6:50 du. - Válasz

   Halló Aliz vagyok,
   Már ezt olvastam, te egy boszi vagy, én buta módon boszi akarok lenni, de ebbe az esetben gratulálok! ???!
   Majd írj vissza!

 15. Szilvia április 1, 2016 - 3:17 du. - Válasz

  Kedves Susi!

  Köszönöm a válaszod, tudom igen, hogy a szavaknak hatalma van ezért általában nem az érintetteknek mondom el ,hanem a páromnak. Csak muszáj elmondanom valakinek, mert néha már úgy érzem csak beképzelem. De mindig beigazolódik, hogy nem. Én nem szeretném ezeket a képességeket, szerinted meg lehet valahogy szabadulni az álmoktól? Ugyanis kikészít az álmodás, és csak altató képes elnyomni őket de az is csak időszakosan.

 16. Szilvia április 1, 2016 - 2:47 du. - Válasz

  Szia Susi!

  Nem szoktam leírni, soha ezt a dolgot, mert általában az emberek furán néznek rám sokszor, de már nem hagy nyugodni a dolog. Én egész gyerekkorom óta álmodok, és általában a közeli jövőről. Persze nem minden éjszaka (van, hogy csak sima álmaim vannak de mindig emlékszem rájuk) és nem teljesen pontosak az álmaim, de pl megálmodom, hogy ki fog keresni, vagy ki jön hozzám, vagy a rossz dolgokat. Volt hogy szellemmel álmodtam akiről nem is hallottam és kereste az egyik ismerősömet, mikor elmeséltem, neki mit álmodtam kiderült, hogy tényleg létezett az aki keresett csak meghalt.
  Olyan is előfordult, hogy sokszor megmondom az embereknek mi fog törtni, ezt ne úgy képzeld el, hogy látomásom van csak tudom, merre fog alakulni a jövőjük. pl volt olyan, hogy az ismerősöm, ki volt írva szülésre egy bizonyos dátumra és én megmondtam napra pontosan mikor fog szülni éltérően attól amit az orvos mondott. Illetve valamilyen úton tudom befolyásolni az embereket a párom úgy szokta hívni, hogy manipulálok, persze ez fiatalon vicces volt, de egyáltalán nem használom ezt már igazából véleményem útján képes vagyok befolyásolni, hogy egy adott dologról ki, hogy gondolkozzon.
  Valami furcsa oknál fogva az emberek mindig engem kerestek a lelki problémájukkal, és tőlem várták a segítséget, és soha nem értettem miért.
  A házunkba is sokszor mozdulnak meg a tárgyak maguktól, egyszer azt mondták nekem, hogy szellemek vannak rajtam, szerinted ez igaz lehet?
  Kedves Susi mi a véleményed erről ? néha már azt hiszem csak beképzelem, de olyankor mindig bebizonyosodik, hogy nem csak képzelődök. Nem mondom, hogy boszorkány vagyok vagy valami különleges ember, csak nem tudom mitől vannak ezek. Remélem te tudsz valami okosat mondani nekem. Köszönöm előre is

  • Susi április 1, 2016 - 2:56 du. - Válasz

   kedves Szilvia!

   Minden bizonnyal az átlagnál érzékenyebb vagy, fogékonyabb a mentális dolgok felé. A kérdés csak az, hogy mennyire akarod használni ezeket a képességeidet? Ha igen, akkor tedd azt, csak vigyázz a hozzád fordulókra. Ne rémisztgesd őket akkor sem, ha valami rosszat érzékelsz. Tanulj meg bánni velük, és sose felejtsd el, hogy A JÓSLATOK ÖNBETELJESÍTŐ HATÁSÚAK.
   Minden jót neked!
   Susi

 17. klau március 14, 2016 - 12:22 de. - Válasz

  Kedve susi nem is tudom hogy kezded meg so ha nem irtam :)ijesmirol boszorkany vagy sem de erdekes ojasmi valamit erzek hogy a kornyezetembol akar kit eltudok csabitani eleg egy nezes lehet vices de parom 2 baratja is szerelmet vallot akikre nem is szamitottam voltak igen kinos hejzetek Pl baratnom baratja is szerelmet vallott termeszetesen vissza utasitottam de mikor ojan tarsasagba vagyok aki szimpatikus es ra nezek ugy erzem hogy valami kontaktus lepne fel vannak dolgok amit megalmodok es megerzek dolgokat szerinted?

  • Susi március 14, 2016 - 9:28 de. - Válasz

   Kedves Klau!
   Bizonyára nagyon csini, szexis lány vagy, de ha boszorkány lennél, akkor tudatosan tennéd a dolgod, és nem csodálkoznál rajta.
   Üdv:
   Susi

  • Aliz április 6, 2017 - 2:45 du. - Válasz

   Kedves klau!
   Ez történik véletlen ők ezt el hihetetlen lehet hogy szép csak vagy! ?ez bók volt!

 18. Rose október 9, 2015 - 2:14 du. - Válasz

  Szia Susi!
  Mindig is érdekelt a mágia,és valamilyen szinten mindig is történtek velem érdekes dolgok…
  nem arról van szó,hogy megálmodom a jövőt,ha nem arról,hogy gondolok valamire és az utána bekövetkezik…de ha csak azért gondolok arra az adott dologra,hogy lássam hogy valóban megtörténik-e ,akkor persze nem fog megtörténni…ha csak úgy elgondolkodok valamin,akkor történik meg…pl.egyszer azon gondolkodtam,hogy valami leesik,vagy valaki elesik..és rá 2 percre az egyik osztálytársam sapkája leesett,a másik osztálytársam meg elesett…sok ilyen történt még,ezek a dolgok kb.9 éves koromban kezdődtek..
  A kérdésem az lenne,hogy ez valamiféle erő,képesség,vagy egyszerűen véletlen?

  • Susi október 9, 2015 - 7:04 du. - Válasz

   Kedves Rose!
   Ez nem véletlen, mert olyan nincs, hanem a Te teremtő képességed. Ha figyelsz rá, akkor meg fogod tudni tanulni a használatát, és idővel olyan dolgokat is meg tudsz majd teremteni, ami számodra is fontos. Csak gyakorlás és tudatosság kell hozzá.

   Minden jót Neked!
   Susi

Hagyj üzenetet

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com