Hello. Szeretnék segitséget kérni mert már mást nem tudok kitalálni h mit csináljak és remélem te tudsz segiteni én kb 8 hónapja megismertem egy lányt itt lkaunk egy utcába és azóta nem lehet minket elválasztani minden nap eggyüt vagyunk
nem járunk még csak egy csók volt köztünk de az a baj h én nagyon szeretem őt és sokszor probálkoztam h mi össze jöjünk de semmi ő nekem azt mondta h szeret engem de nagyon de attól fél h ha ösze jönnénk akkor a barátságunkat ez elrontaná és az az igazság h tutom h mi télleg egymásnak vagyunk teremtve mert nincs nincs nap amikor nem vagyunk eggyütt igaz sokszor már össze vesztünk de mindig kibéküldtunk és tényleg nagyon szép ez az egész mert szerintem ritka az ilyen kapcsolat h egy lány és egy fiú ennyire jól kijöjjön h minden nap eggyüt vannak és nem tudják megunni egymást és szeretném megkérdezni h szerinted okos döntés lenne ha valamilyen varázslatot csinálék?? mert nagyából már értek hozzá mert az a család elég sokat foglalkozik ezzel szellemidézés meg varázslatok de inkább a nővére és én csak attól félek h valami rosszul fog sikerülni vagy nem tudom h tényleg véglegesen elrontana mindent és én ezt nem szeretném mert én vele nagyon jólérzem magam ha nem is járunk vagy nem is fogunk én nagyon szeretem és mindig mellete akarok lenni kérlek segits h mit csináljak?? KÖSZÖNÖM H ELÓLVASTAD ÉS BOCSI HA KISSÉ SOKRA SIKERÜLT :):)

Kedves … !

Megértem a dilemmádat, hiszen saját tapasztalatomból is tudom, hogy milyen jó dolog, amikor az ember úgy érzi, megtalálta a valódi párját, akivel mindig megértik egymást és remekül érzik magukat együtt. Ezért aztán nehéz eldönteni, hogy a barátságot válasszuk, vagy bonyolódjunk egy szerelmi kapcsolatba, ami a közhiedelem szerint hamar véget ér. Ha a barátnőd is hisz ebben, akkor érthető, hogy inkább barátnak akar megtartani örökre, minthogy elveszítsen x idő után csak azért, mert tetézte az eddigi jó kapcsolatot azzal, hogy utat nyitott a szerelmi örömöknek.

Természetesen megteheted, hogy erőszakkal beleavatkozol, s egy szerelmi kötés varázslattal érvényesíted a vágyaidat. De ha olvasgattad másoknak írt válaszaimat ebben a témában, akkor tudod, hogy én nem vagyok híve ennek a megoldásnak. A Te helyzetedben, ha igaz a szerelmem én egyértelműen továbbra is a barátja maradnék, hisz fontosabb lenne a boldogsága, minthogy kierőszakoljam a szerelmi kapcsolatot.

Ha igazak az érzéseid, és megmaradsz a barátságnál, lehet, hogy később saját magától is átfordul a kapcsolatotok szerelembe, együttélésbe, netán házasságba életetek végéig. De mivel ezt nem tudom megígérni Neked, – hiszen előfordulhat, hogy megszakad még a barátság is, ha a másik belebonyolódik mással egy szerelmi kapcsolatba, – csakis Te döntheted el, hogy milyen megoldást választasz magadnak. Az ilyen döntési helyzetekben lehet jó segítség egy kártyavetés, ami megmutatja a jelen helyzetet és azt, hogy mit érdemes tenni a célod érdekében.

Sok sikert hozzá!

Szeretettel:

.

.

Az ilyen problémára is remek megoldás lehet:

szeresdvissza_reklam_600

Sajnos az oldal megújításakor a „Kérdezd Susi-t!” írások hozzászólásait nem tudtam átmenteni. Ezért átmásoltam őket ide. Ha Te is szeretnél hozzászólni, lejjebb tekerve megteheted.

május 20, 2013 5:47 du.Posted 2 years ago
Csajszi

hello.megismertem egy fiut a suliban 1 évvel idösebb nálam . az interneten is szoktunk beszélni és ott ő szíveket küld nekem miközben minden féléről beszélünk .jah amúgy már a legjobbhaverok vagyunk és már 5 hónapja kb… amikor a suliban ránézek mindig olyan szerelmesen néz rám és nem tudom eldönteni hogy mit érez :/

május 21, 2013 7:53 de.Posted 2 years ago
Susi (Author)

Kedves Csajszi!

Hogyan is dönthetnéd el, hogy mit érez, amikor a saját érzéseid is változóak, vagy épp azt is mondhatnám, hogy Ő sem tudja igazán, hogy mit érez?
Figyelj elsősorban a saját érzéseidre, és arra, hogy mit akarsz. Aztán a többi majd hozzá alakul, hiszen Te teremted az életedet, a körülményeket, Te vonzod az embereket.

Minden jót: Susi

május 21, 2013 6:40 du.Posted 2 years ago
Csajszi

honann tetszet megállapitani hogy a saját érzéseimben sem vagyok biztos?