Kedves Susi,

ahhoz,hogy kérdésem feltegyem,ha nem bánja szeretném az alaphelyzetemet,a kiindulási pontomat felvázolni. Ez talán teret adhat egy pontosabb és részletesebb válasznak a kérdésemre.

Nagyon rossz anyagi körülmények között nőttem fel,”zűrös” családi viszonyokban. egészen fiatalon még a hajléktalanságot is megtapasztaltam.

Aztán megismertem a vonzás törvényét és a gondolatok erejét. Ennek köszönhetően most a családtagjaim a legjobb barátaim. Rendbe tettem vele minden kapcsolatom. Bevonzottam állásokat, pénzt, autót, boldogságot…

Idén január elején jött egy „intuició”,egyfajta életérzés,megérzés a semmiből,ami különösen pozitív volt. Úgy éreztem,hogy most igazán áttörök,és ezuttal nemcsak megélni fogok,de valóban sok pénz és nagyon nagy boldogság jön hozzám.(nem mintha az eddigiekkel nem lennék elégedett)Ez csak úgy jött. Nagyon erősnek(szellemileg) és nagyon boldognak éreztem magam. Ezekben a napokban kirugtak az állásomból.

A problémám az,hogy valamiért nem tudok sem munkát sem pénzt behívni magamhoz azóta. Eddig bármit be tudtam vonzani,most nem megy.

Nagyon nehéz úgy pozitívnak maradnom,hogy minden összeomlani látszik,amit eddig elértem. Hogy a bank vinni akarja az autóm stb..

Nem tudok koncentrálni,nem tudok magamhoz hívni semmit..

A helyzeten ront,hogy minél több idő telik el,egyre inkább szorongok és stresszelek a pénz miatt,egyre nehezebb magam megnyugtatni és pozitívan,boldogan tekinteni a világra..

Kérdésem az,hogy tudna-e esetleg valamit tanácsolni,javasolni?

Egyébként is mindaz amit elértem,nagyon lassan és nehezen jött hozzám. Nem szeretném most elveszíteni. Nagyon félek attól az állapottól,ahonnan kiindultam.

Lehet egyátalán valamilyen technikával gyorsan bevonzani dolgokat?Vagy az mindig lassan és nehezen jön?talán rossz a technikám..

Válaszát és segítségét előre is nagyon köszönöm

Tisztelet teljes Üdvözletem:

Kedves …!

Kezdjük azzal, hogy tegeződjünk. Már ezt szoktam meg itt a bosziplaza levezőjében épp úgy, mint az üzletben, vagy a tréningjeimen. Ez valahogy közvetlenebb és számomra kellemesebb.

Aztán szeretném megköszönni, hogy megosztottad velem a problémádat, mert ez olyasvalami, ami mindannyiunk életében előforduló probléma, s így lehetőséget adtál nekem arra, hogy összeszedjem válaszomban a megoldási lehetőségeket.

Mivel látszik, hogy spirituálisan fejlett gondolkodású személy vagy, aki nem másoktól várja a megoldásokat, nagyon meg tudom érteni, hogy a jelen helyzet különös jelentőségű a számodra, hiszen úgy érzed, valamit elhibáztál. Én is jártam már így, és tudom, hogy ez nem könnyű. Ugyanakkor a nehézség is csak annyi benne, amennyit csinálunk belőle.

Lássuk, milyen megoldások jöhetnek számításba:

1 Azt írod, ismered a vonzás törvényét és a gondolatok erejét. Ezt bizonyítja, hogy segítségével már sikerült szép eredményeket elérned. Ugyanakkor itt felvetődik az a probléma, hogy életünk során előfordul, hogy sikeresen megtapasztaljuk valaminek a működését (csak azért, hogy belássuk annak valódiságát), majd többé nem is foglalkozunk vele, s ezáltal nem tapasztaljuk meg a továbbiakban. Az élet örök fejlődés, így ha leállunk valamivel, megelégszünk azzal a tudással/tapasztalással, amit már elértünk, akkor azon a téren megakadnak a dolgaink. Ha úgy hiszed, te is így jártál, akkor valószínűleg elölről kell kezdened a vonzás törvényének gyakorlását, – minden nehezítő körülmény ellenére,- hiszen ez már egy magasabb szinten történik.

2 Azt ugyan nem írtad meg, hogy mivel kapcsolatos volt az a bizonyos „intuíció”, csak azt, hogy nagyon jól érezted magad tőle, így biztos vagyok benne, hogy ez egy valóban jó sugallat volt. Ám te azt tapasztaltad, hogy közben kirúgtak az állásodból. Nem lehetséges, hogy azért történt így, mert valami mást kellene dolgoznod? Nagyon sok olyan történetet lehet hallani és olvasni is arról, hogy milyen sok embernek adta meg a meggazdagodás vagy éppen a munkában való kiteljesedés lehetőségét az, hogy kirúgták az állásából, mert ha ott maradtak volna, sosem lépték volna meg azokat a lépéseket, amelyek elvitték őket az áhított élethez. Ezért javasolnám, hogy vizsgáld meg jól a szívedet, hogy mi az, amivel ezt az eseményt bevonzottad. Nem lehet, hogy te is valami másra vágysz ott a lelked mélyén?Tudom, ilyenkor a környezetünkben gyakran akadnak aggodalmaskodó, sötéten látó személyek, akik elfeledtetik velünk a lényeget, s csak arra engednek gondolni, hogy micsoda tragédia történt azáltal, hogy elvesztettünk egy „biztos jövedelemforrást” (pedig ilyen nem is létezik). Az ilyen emberek „beszólásait” csak „méhecskezümmögésnek” kell tekintened, és az intuíciód sugallatát követve, el kell indulnod azon az úton, amit a megérzéseid diktálnak. Bíznod kell önmagadban!

3 Azt megértem, hogy egy nehézség erősen visszaveti a pozitivitásunkat, de tekintheted ezt egy próbának is. Felfoghatod úgy is a jelen eseményeket, hogy most jött el az ideje annak, hogy megmutasd (önmagadnak, nem másnak!), hogy ki vagy és ki akarsz lenni. Ha újra olvasod a leveledet, Te is láthatod a „hibás” gondolataidat benne, amelyeket újra kell fogalmaznod önmagadban:

„A problémám az,hogy valamiért nem tudok sem munkát sem pénzt behívni magamhoz azóta. Eddig bármit be tudtam vonzani,most nem megy.
Nagyon nehéz úgy pozitívnak maradnom,hogy minden összeomlani látszik,amit eddig elértem. Hogy a bank vinni akarja az autóm stb..

Nem tudok koncentrálni,nem tudok magamhoz hívni semmit..

A helyzeten ront,hogy minél több idő telik el,egyre inkább szorongok és stresszelek a pénz miatt, egyre nehezebb magam megnyugtatni és pozitívan,boldogan tekinteni a világra..

Kérdésem az,hogy tudna-e esetleg valamit tanácsolni,javasolni?

Egyébként is mindaz amit elértem,nagyon lassan és nehezen jött hozzám. Nem szeretném most elveszíteni. Nagyon félek attól az állapottól,ahonnan kiindultam.

Lehet egyáltalán valamilyen technikával gyorsan bevonzani dolgokat?Vagy az mindig lassan és nehezen jön? talán rossz a technikám..”

Bár teljesen érthető az efféle reakció egy nehéz helyzetben, de ha mielőbb ki akarsz jutni belőle, akkor sürgősen újra kell értelmezned mindent. Az első, amit meg kell tenned, hogy megbocsátasz magadnak a „hibás” gondolataidért. A második lépés, hogy elfogadod a jelen helyzetet, úgy ahogy van. Sőt! Hálával telten megköszönöd a lehetőséget, hogy e problémát neked adta az élet, lehetővé téve ezzel azt, hogy tanulj, fejlődj és tovább lépj. Ha ezt meg tudod tenni, utána már szinte fel sem kell tenned a kérdést, mert magától is fog jönni a megoldási lehetőségekre utaló válasz.

4 A végére hagytam a mágikus lehetőségeket, és nem véletlenül. Természetesen vannak anyagi lehetőségeinket gyarapító mágiák, pénzvonzó talizmánok, amiket ilyen helyzetben be lehet vetni, de csak akkor lesznek hatásosak, ha a fenti pontok valamelyikét,- vagy akár mindet – magadévá teszed, illetve elvégzed. Ha ugyanis a lelki hozzáállásod nem megfelelő, akkor a mágikus szertartás nem valószínű, hogy célhoz juttat. Ez kicsit olyan, mint a hipnózis. A legjobb hipnotizőr is csak olyan gyakorlatot tud elvégeztetni a pácienssel, amit az éber állapotában is megtenne. Azaz, nem lehet pl. gyilkosságra rávenni valakit, aki ilyesmit sosem tenne. Épp így a mágikus szertartás is csak olyan eredményeket hozhat az életünkbe, amit elérhetőnek hiszünk, és el tudunk fogadni

Sok sikert kívánok az újragondoláshoz és az újrainduláshoz!

Szeretettel:
.

.

.