Olvastam a lapon, hogy ha lenne valami probléma akkor küldhetek nyugodtan mailt.Szóval ez egy furcsa dolog.

Elmesélem az egészet remélem nem lesz hosszú.

Szóval az van, hogy úgy 1 éve álmodtam egy közeli, ismerősömmel. Az illető lány.

De ez az álom más volt mint amik szoktak lenni.

Igazából az volt a lényege, hogy ballagtam az utcán egy csokor virággal a kezemben. Volt itt egy közeli Hotel, és a Hotel ajtajánál ott állt a lány bátyja én meg elbizonytalanodtam, hogy a lány ki fog nevetni vagy nem tudtam, hogy mi lesz.

Aztán a fiú azt mondta (bátty), hogy ne féljek, mert a lány is így érez irántam. És mikor felmentem hozzá, már tudtam a légkörből a pillantásából, hogy tényleg szeret. És az volt a legelső álmom vele. Aztán elgondolkoztam mit jelenthet, vagy csak véletlen volt. De azt modják, hogy az álom az elalvás előtti érzéseinkből és vágyainkból lesz, de azelőtt én nem is gondoltam rá meg semmi ilyesmi. Aztán pár hónap múlva megint jött egy ilyen “valóságos” álom, utána meg már úgy volt, hogy minden héten álmodtam vele 1-2szer. És már nem is tudtam másra gondolni. Majd a fejembe vettem, hogy elfelejtem Őt. És más dolgokra kezdtem gondolni. Meg más dolgokkal foglalkozni, de 1 nap sem telt el és újból 1 álom vele.

Én sose kötődtem hozzá kizárólag baráti alapon, de most azt hiszem 1 év után, hogy tényleg belészerettem. Mert én igazából soha senkibe sem voltam szerelmes és sosem foglalkoztam ilyen dolgokkal, mint a szerelem. És nem tudom mért kötődöm hozzá ennyire, de azt hiszem nem biztos, hogy ő is kötődik.

És lenne itt még 1 dolog.

Valamiért úgy hiszem, hogy valami kötés alatt állok, talán előző életembe volt valami fogadalmam vagy nem tudom mi. De valamiért a nőkkel szemben furcsa, különös érzésem támad. valamiért nem tudok velük meghitt kapcsolatot létesíteni és semmilyet. Nem azért mert nem a nőket szeretem, mert a nőket szeretem, csak valami a nők és közém áll. Pedig nincs semmi olyasmi, ami “normálisan” gátolhatna abban, hogy kapcsolatot létesíthessek velük.

Szóval csak ennyi lenne a problémám.

Kedves …

Nekem úgy tűnik, hogy most érkezett el az életedbe annak az ideje, hogy a kapcsolati kérdésekre más szemszögből tekints. Most már nem elégszel meg a felületes viszonyokkal, szeretetre, szerelemre vágysz.

Ugyanakkor valami gátolja benned azt, hogy igazából megélj egy szerelmet, s ezért az álmaidba vetítetted azt. Ez az ok, valóban jöhet egy előző életedből, de egy gyerekkori emlék is ludas lehet.

Ahhoz, hogy ezt pontosan meghatározzuk, kevés a leveled, személyesen kéne inkább találkoznunk.

Ha eljössz hozzám, biztosan megtaláljuk az okokat és a megoldást is.

.

.

Sajnos az oldal megújításakor a „Kérdezd Susi-t!” írások hozzászólásait nem tudtam átmenteni. Ezért átmásoltam őket ide. Ha Te is szeretnél hozzászólni, lejjebb tekerve megteheted.

június 19, 2011 10:58 de.Posted 3 years ago
diana

kedves Susi nekem elg furcsa almom volt. van egy fiu ismerosom aki irant valamilyen szinten erzek valamit eleg reg ota.na de a lenyeg h azt almodtam vele h mentunk egymas mellett az utcan es megcsokolt de van felsege is es ezert nem teszek semmi olyat h mondjuk ramaszak vgy ilyenek vagyom ra de nem teszek tonkre egy hazassagot.es ami a legfurcsabb h boldogvolt velem az alomban mikor nem latta a felsege akkor megcsokolt meg ilyenek en ezt nem ertem

június 19, 2011 1:13 du.Posted 3 years ago
Susi (Author)

Kedves Diana!
Tudod az álmok, csak álmok, s nem azonosak a való élettel. Legtöbbször vágyainkat vagy félelmeinket mutatják. Persze sokan úgy gondolják, hogy megálmodnak dolgokat, de ez egyáltalában nem bizonyítható még akkor sem, ha valóban megtörténik, amit álmodtak. Ugyanis teremtők vagyunk! Épp ezért az álmokat – épp úgy mint a jóslatokat – megvalósíthatjuk az után, hogy már láttuk – hallottuk – őket.
A magam részéről csakis akkor szoktam értelmét keresni egy álomnak, ha “visszatérő álom” lesz belőle. Azaz, ha ugyanazt álmodom, csak más-más körülmények között. Az ilyen ugyanis valóban mondani akar valamit.
Minden jókat: Susi

június 19, 2011 11:51 de.Posted 3 years ago
diana

es meg annyit h mar nem egyszer almodtam azt h megcsalja a felseget velem es az a furcsa h mindig o kezdemenyez

június 19, 2011 6:03 du.Posted 3 years ago
Szilvia

Kedves Susi!
Amikor máshol laktam akkor hónaponta vissza térő álmaim voltak.

1. Álom
Vár udvarban voltam az osztálytársaimmal és rémisztő dolgok történtek.

2. Álom
Felleg házban voltam egy ismeretlen fiúval, és egy gubancos csigalépcsőn mentem fel.

Meg tetszik nekem magyarázni, hogy miért álmodtam, és a jelentését ha lehet ??

Köszönöm Susi!

június 20, 2011 7:01 de.Posted 3 years ago
Susi (Author)

Kedves Szilvia!

Egy álomnak annyi a jelentősége és jelentése, amennyit adunk neki, s ezt is legjobban az álmodó maga tudja meghatározni. Ezért sosem éreztem késztetés arra, hogy mások álmait boncolgassam, s beléjük magyarázzak valamit, ami nem lenne több, mint az én gondolkodásmódom szerinti magyarázat.
Ha fontos neked, hogy tudd, mit jelentettek ezek a visszatérő álmaid, akkor kérdezd meg a belső mesteredet, mert az egyetlen jó választ csakis tőle kaphatod meg. Minden más, csak próbálkozás lenne!

Minden jót: Susi