… Akaratomon kivul… tudok “csak a gondolataimmal” szerelmi kotest vegezni? Az tortent, hogy az ex-baratom irt nekem, hogy volt az ottani “foboszinal”, aki azt mondta neki, hogy komoly szerelmi kotese van velem es ezert nem tud tolem “szabadulni”. Biztositottam, hogy nem en voltam… vagy megis? Komolyan aggodom… Kerlek segits!!!

Kedves Kérdező!

Aggodalomra semmi okod. Válaszom ellentmondásosnak tűnhet, de a nagy igazságokkal mindig ez a helyzet…

1./ A szó szoros értelmében, Te nem rakhatsz senkire semmilyen kötést “véletlenül” a tudta nélkül.

2./ Ugyanakkor az is előfordulhat, hogy mégis létrejött valami ilyesmi az által, hogy mondjuk olyasmit mondtál neki valaha, hogy “Te örökké szeretni fogsz engem” vagy “úgysem bírsz élni nélkülem” vagy “sosem leszel mással boldog” stb. Az ilyen kinyilatkozások megragadhatnak úgy a másik elméjében, hogy “átokként” vagy “rontásként” működnek később, és ezt a benne működő energiát vette észre az a “főboszi”.

Tehát, Te nem csináltál “véletlenül” egy szerelmi kötést, de mégis azt tetted. :-) Bár valójában csak az ő elméjében működik a dolog, mégis segíthetsz rajta azzal, ha megmondod neki, hogy szó sincs ilyesmiről. Persze, ha hízelgő neked, hogy boszorkánynak néz, akkor eljátszhatod azt is, hogy “feloldod a kötést”, s megengeded, hogy mostantól mást szeressen, mással legyen boldog.

Szeretettel:alairas

.

.

A szerelmi kötésnél is jobb, vagy vele együtt alkalmazandó megoldás:
reklam_600