Kedves Susi! a neten böngészve találtam rád,és szimpinek tüntél a válaszaid alapján igy arra gondoltam segitségedet kérem vagya tanácsodat.Szóval van egy pasi, vonzodom hozzá,igy arra gondoltam elmegyek egy mágushoz és szerelmi kötést kérek segitségül!elis mentem juniusban egyhez aki 5ezer ft-ért kártyábol megnézte hogy van e értelme azt mondta igen kapásbol a kötés elsö része 70ezer forin volt,fehér gyergyát kellet gyujtani 6 napig

és leirni egy papira mit szeretnék vele kapcsolatban és gyergyát meg gyujtani és olvasni mit szeretnék vele,aztán zöld gyergya,6napig,aztán piros,és nem történt semmi,aztán megint 70 ezer forinért adod egy voodoo piros viasz baba,2 jel van rá rajzolva fejre és a szivre tüvel kelet szurni és még nem történt semmi,nekem a mágus azt mondta hogy keddtöl él ez az egész mert telihold lesz!Susi szenvedek már régota nem tudom mit csináljak,ezért kérem a segitségedet!bocsánatot kérek ha tele van helyesirási hibával,csak sietem irni neked meg közben nagyon izgultam! szeretném ha mielöbb válaszolnál,és segiteni tudnál!köszönök mindent

Kedves …!

A segítség már megvolt , de mivel sokan járnak, hozzád hasonló cipőben, kiemeltem leveledből a fenti részletet, hogy mások is okulhassanak abból, ami veled történt.

Bár úgy tűnik, hogy Te magad is be lettél vonva a varázslásba azzal, hogy gyertyákat gyújtottál, babát szurkodtál, ez nem volt valódi mágikus cselekedet, azt állítólag az végezte, akinek fizettél érte. Ahhoz pedig, hogy egy ilyen varázslat hatni tudjon, feltételek nélkül, szinte vallásos odaadással kellene hinni abban a „mágusban”, aki azt állítja, hogy majd elintézi helyetted a dolgot. Ezért többnyire csak azoknak lesz sikeres a dolog, akik közel 100%-os bizalmat tudnak szavazni az újságokban vagy egyéb fórumokon reklámozó „nagyhatalmú mágusoknak”, s ez nagyon kevesekkel van így. Az emberek többségében ott él a kétely még akkor is, ha ilyen rengeteg sok (vagy még ennél is több) pénzt fizettek ki azért, hogy más tegye meg azt, amit valójában nekik kéne. Bizony volt már olyan is, aki személyes találkozás nélkül, postán küldött pénzt a szerelmi kötést végzőnek, majd várta a csodát. Akadt olyan is, aki több-százezret fizetett ki egy kis hókusz-pókuszért, mivel két sikertelen kísérlet után még harmadszor is visszament ugyanoda, de azután sem történt semmi.

Persze megértem, hogy sokkal kellemesebbnek tűnik, ha némi pénz fejében mások intézkednek helyettünk, de ha valódi sikert akarunk elérni, akkor tudomásul kell vennünk, hogy nekünk magunknak kell végrehajtanunk pontosan kidolgozott terv alapján a mágikus cselekedeteket.

Hogy miért van ez így?

Azért, mert mindenki maga teremti a saját valóságát. Természetesen nem az általános értelemben vett akaratával, hanem „lelki” szinten. Mivel három összetevőből álló lények vagyunk: test-elme-lélek, egységesen kell vágynunk arra, amit el akarunk érni, legyen az szerelem, siker vagy bármi. De többnyire persze csak azt tudjuk, amit az elménk kitalál, vagy amire a testünk vágyik. Ezért, hogy megtudjuk azt, hogy a lelkünk is egyetért-e kívánságunkkal (hiszen csakis „Ő” tudja megvalósítani számunkra), mágikus cselekedetek sorozatát hajtjuk végre, s ha megfelelően sikerül végigcsinálni, az jelzés értékű a lelkünk részéről, hogy beleegyezett, s megkapjuk, amit „akarunk”.

Tudom, hogy ez a nehezebb út, hiszen sokkal egyszerűbbnek tűnik, „megvásárolni” a sikert, de ilyen esetben épp úgy nem fog menni, mint ahogyan tudjuk, hogy boldogságot sem lehet venni.

Ahhoz, hogy elérjük amit szeretnénk, meghatározott időben, pontosan végrehajtott, a vágyhoz és a körülményekhez igazított szertartásokra van szükség. Ezt jelenti nálam a „személyre szabott varázslatok”. Bár vannak átfedések, de minden egyes esetben más-más cselekedeteket kell végrehajtania annak, aki el szeretné érni vágya tárgyát, tehát személyre és a helyzetre szabva kapja meg tőlem a varázslatok ütemtervét, amit maradéktalanul végre kell hajtania a siker érdekében. Ez nem könnyű, de nem is végrehajthatatlan. Pontosan úgy van megcsinálva, hogy létrejöhessen közben a kommunikáció a lelkünkkel, amely látván erőfeszítéseinket többnyire nem gördít akadályt a mágikus gyakorlatba, s megvalósítja a vágyunkat.

(Lásd még a „Varázslatok a Boszi-tanyán” című írásomat!)

Minden jót kívánok!

Szeretettel:alairas

.

.

Sajnos az oldal megújításakor a „Kérdezd Susi-t!” írások hozzászólásait nem tudtam átmenteni. Ezért átmásoltam őket ide. Ha Te is szeretnél hozzászólni, lejjebb tekerve megteheted.

június 11, 2011 6:48 du.Posted 4 years ago
Németh Krisztián

Kedves Susi!
Engem is magával ragadott a vérfarkasos-alakváltós őrület, és azt szeretném megtudni, hogy van-e olyan varázslat, melynek segítségével állatá tudok változni ha akarok. Ha konkrét állatot kéne mondani szívesen lennék fehér tigris vagy akár farkas. Nem szeretnék örökké állattá változni, csak ha szeretnék.
Előre is köszönöm!

június 12, 2011 16:20 du.Posted 4 years ago
Susi

Kedves Krisztián!
Az alakváltoztatás a filmek kedvelt eleme, de nem tartozik a valóságunk körébe. Azokat, akik másnak képzelik magukat, mint akik, többnyire pszichiátriai kezelés alá utalják. Szerintem jó embernek lenni, hiszen tudunk álmodozni határtalanul, de érdemes tudni, hogy ez csak fantázia.