Kedves Susi!

Régóta vonzódom a boszorkánysághoz, sokat olvastam e témában és elvégeztem egy Boszorkány-tanfolyamot is. Úgy gondoltam, hogy itt az ideje, hogy a varázslatok területén is előbbre lépjek, s csináltam egy szerelmet vonzó varázslatot, karácsony környékén. Azonban mind a mai napig nem történt semmi. Ezért úgy gondolom, valamit mégsem csináltam jól, hiába követtem az előírt utasításokat. Szerinted mit rontottam el?

Kedves …!

Konkrét választ nehéz adni így, hogy nem tudom, pontosan mit és hogyan csináltál. De mivel nem vagy egyedül a problémáddal, leírok itt néhány olyan alapelvet, melyeket átnézve talán megtalálod azt, ami kimaradt.

A könyvekből, (s talán a tanfolyamodon is,) csak magát a mágikus szertartást ismerted meg, s azt követted pontosan. De ez sajnos nem sokkal több, mint amikor a szerelő egy kalapáccsal odacsap egy alkatrészre a régi viccben:

simley60

Elromlik Kovácsék frizsidere, s miután a szerelő mester átnézte, fog egy kalapácsot, azzal ráüt a hátulja egyik pontjára, mire a hűtő újra elkezd működni. Ezért a munkáért 10.000.-Ft-ot kér, mire Kovács úr dühbe jön: – Hogy kérhet egy kalapácsütésért ennyi pénzt? – A szerelő elmosolyodva így válaszol: – Ó, uram, természetesen a kalapácsütés ára csak 500.-Ft, de 9.500.-ba kerül, hogy tudtam hová és mekkorát kell ütni.

A tévhitekkel ellentétben a boszorkány sem attól boszorkány, hogy ismer néhány igézetet vagy bájitalreceptet. Ahhoz, hogy ez működjön, sokkal több kell.

Az elsődleges dolog, amire szükség van: önbizalom, önbecsülés és önismeret, melyből következik a határozottság.

Másodjára meg kell tanulni az elme és az érzelmek kontrollját és irányítását, amelyet koncentráló képességnek is nevezhetünk.

Ha ez a kettő megvan, az annyit tesz, hogy tudatossá váltunk, s ehhez hozzátéve a szakmai tudást, már képesek is vagyunk a kívánságunk szerinti mágia végrehajtására. Már csak pontosan meg kell fogalmaznunk a mágiánk pontos célját, s a szertartásunk után kellően nyitottaknak kell maradnunk, azaz meg kell engednünk, hogy megkapjuk, amit akartunk. S elhiheted, hogy ez az utolsó rész nem is olyan könnyű sokak számára.

Amikor hozzám fordulnak varázslatért, ott kezdődik a dolog, hogy segítek pontosan megfogalmazni magát a kívánságot, amit szeretnének elérni, mert ha ezt nem jól teszi valaki, akkor úgy járhat, mint az egyszeri ember, akinek sikerült ugyan megmásznia az óriási létrát, de amikor felért, akkor vette csak észre, hogy rossz falhoz támasztotta. Ha megvan a kívánság, az ahhoz igazított, személyre szabott szertartás menetet kapnak tőlem írásban, de az nem egyszeri alkalomra szól, hanem 2 heti, meghatározott időben történő cselekvés, s szóban elmagyarázom azt is, hogy mikor, mit és hogyan kell gondolni és érezni közben, hol vannak a fontos sarokpontok. Együtt átvesszük az egészet, hogy biztosan minden világos legyen, s addig senki sem mehet el, míg meg nem érti, hogy

  1. ha nem tudja végigcsinálni, az azért van, mert a lelke nem akarja ezt megteremteni a számára;
  2. ha végigcsinálta, el kell engednie az akarását, s csakis a megérzései alapján cselekedhet
  3. nem szabad türelmetlenkednie a fizikai bizonyítékok megjelenése miatt, mint ahogyan a földműves sem toporzékol naponta a kis földjén, hogy érik e már a paradicsom, mert tudja, hogy ezzel csak eltaposná, s bízik a természet erejében, hogy az megadja neki a termést.

Természetesen, azoknak akik tőlem kérnek varázslatot, a kijelölt időkben a háttérből én is rásegítek egy kicsit, de a lényeg az, hogy ha önállóan hozol létre egy varázslatot, akkor is betartsd a fenti szabályokat

Egy rituálé nem csupán az, hogy végrehajtod az előírt cselekedeteket, a megfelelően előkészített oltárodon az odaillő tárgyakkal. Ennél sokkal fontosabb, – s valójában magát a szertartást azért végzed, – hogy az elmédet ráhangold a célként kitűzött dolog/esemény megtörténtére. S ez az, amit egy mágiával foglalkozó személynek meg kell tanulnia ahhoz, hogy sikeres lehessen, vagy olyan vezetést kell kérnie, ami segíti ebben.

Szeretettel:alairas

.

.