Szia

Végig vettem mind a 9 leckét,szeretném megcsinálni a varázslatomat.Tudom,hogy oltárt kell készíteni és megírtam a levelet amiben elképzeltem a jövőmet amit szeretnék.De a varázslat folyamatát nemértem.Tudom,hogy az időpontot hogy kell kiválasztani,felállítom az oltárt és közben ráhangolódok a versikét szavalva.És utána mi jön?Felolvasom a levelet?És ennyi az egész?Kérlek segíts!Már nagyon szeretnék boldog lenni az igazi párommal,ha végre eljön hozzám.

Köszönettel: …

Kedves …!

Ezen a linken https://bosziplaza.hu/category/varazslatok/elokeszuletek/, megtalálod a varázslat megkezdése előtti teendők leírását. A legfontosabb, hogy előkészítsd a helyet és önmagadat, hogy ne zavarjanak be negatív energiák. Amúgy sem könnyű a teljes ráhangolódás, de ha nem törődik az ember a tisztasággal, akkor kicsi az esély a sikerre.

Ha felállítottad az oltárt, akkor javaslom hívd meg az elemeket, vagy ha másban hiszel, akkor azokat segítőül, mert kezdetben általában jobban működik a varázslat, ha ott van valami „feljebbvaló” segítségül. Ez igazából nem kell, ha teljes mértékben tudsz hinni a saját teremtő erődben, de ha úgy hiszed, hogy Istenek, Angyalok, vagy egyéb entitások erőteljesebb erőkkel bírnak nálad, akkor jelenítsd meg a számodra leginkább jóindulatút az oltárodon és kérd a segítségét úgy, hogy meghívod a rituáléba.

Ha úgy gondolod, hogy a teljes levél felolvasása kell ahhoz, hogy egyértelmű legyen a kérésed, akkor olvasd fel. De az is elég, ha a leveled alapján összegzed a kérésedet egy igézetbe és azt kántálod a varázslat alatt.

Hasznosak lehetnek a mágikus mozdulatok a segítség meghívásakor, a varázslat közben a ráhangolódáshoz illetve átszellemüléshez, valamint a varázslat végén a hála kifejezéséhez.

Ha még nem tetted volna, a jobb megértés érdekében ajánlom figyelmedbe a Mitől működik a varázslat? című írásomat, melyet itt ingyen letölthetsz: https://bosziplaza.hu/mitol-mukodik/  Érdemes azt is elolvasni, mielőtt hozzáfogsz!

Sok sikert kívánok Neked a varázslatodhoz!

Szeretettelalairas

.

.