Szia Susi!!

Lenne egy kérdésem ami régóta foglalkoztat engem és a családomat.

Feljegyzések és családfa szerint több boszorkány is volt a családunkban.

Többször voltak „véletlen” helyzetek amikor a kimondott szó megtörtént kis idő múlva, olyan dolgok is amik nem hétköznapiak általában sajnos azok a dolgok amit rosszindulatúan mondtam és koncentráltam.

Vannak nálunk furcsaságok szép számmal.

Arról szeretnék érdeklődni, hogy tudnál-e nekem segíteni valahogy hogy megtudjam hogy kezeljem ezt az egészet ha tényleg igaz és hogy kitanuljam a fortélyait.

Mély tisztelettel: …

Kedves …!

Az, hogy a „rosszindulatú” mondásaid váltak valóra, csak annak köszönhető, hogy azokat biztosan olyankor mondtad, amikor mérges voltál. Teljes lényedet a düh hatottá át, azaz nagyon erős érzelem társult mellé, s így valódi teremtő erővel bírt, nem úgy, mint amikor csak viccesen odavágod valakinek, hogy „fordulj fel”, amitől biztosan nem fog jobblétre szenderülni. :-)

Ha azt szeretnéd, hogy a jókívánságaid is valóra váljanak, akkor boldogságot vagy hálát, de legfőképpen szeretetet kell érezned, amikor kimondod őket, legalább olyan intenzíven, mint amikor felhúzod magad valami miatt, és így kívánsz valami rosszat valakinek (amit persze nem ártana elhagyni az életedből, főként így, hogy már tudod is, hogy milyen hatással van a másik életére!).

Ebből máris levonható a nagy tanulság, miszerint

a mágiához koncentráció és

megfelelően hozzátársított érzelem kell.

Tanulási segítségként azt tudom neked javasolni, hogy olvasgass a bosziplaza.hu-n. Különösen a Kérdezd Susi-t rovatban, de egyéb helyeken is az oldalon. (Több mint 500 bejegyzés várja a tanulni vágyó érdeklődőket ezen a gyönyörű oldalon!)

Sok sikert a továbbiakban!

Üdv: alairas
.

Az oldal megújításakor sajnos a hozzászólásokat nem tudtam áthozni. Ezért idemásolom Neked, hogy ne maradj le semmiről. Ha Neked is van mondanivalód, akkor a bejegyzés alatt, Te is hozzászólhatsz.


május 30, 2013 8:24 du.Posted 2 years ago
valentina

je estet kérem nekem nagyon nagy szüksegem lene egy varázsigéhez kérem segitene

május 31, 2013 6:26 de.Posted 2 years ago
Susi (Author)

Kedves Valentina!

Olvasd el ezt: http://boszi21.blogolj.net/2009/09/11/varazsigek/#more-7