Mennyi az az idő, amikor a párunk elkezdi azt érezni, hogy hiányzunk neki, és gondol ránk egyfolytában?Mikor érez késztetést rá?

Kedves …!

Bár nem írtad le pontosan, úgy sejtem, hogy arra vagy kíváncsi, egy szerelmi kötés hatását mikor érzi meg a másik fél. Azaz, Te is – mint oly sokan – azt várod egy szerelmi kötés eredményeként, hogy a másik megszállottan szerelmessé váljon, hiányozzál neki, egyfolytában rád gondoljon, és mihamarabb jelentkezzen, hogy a karjába zárjon.

Hát sajnos van egy rossz hírem.

Ez a varázslat nem egészen így működik.

A szerelmi kötés valóban felturbózza az érzelmeket, de mivel „kötés” ez mindkét félben egyformán működik. Azaz onnan tudhatod, hogy mennyit nőtt a másikban az érzelem, hogy saját magadban észreveszed, hogy még jobban szereted Őt.

Ha egy jó szerelmi kötést csinálsz, akkor elérheted vele, hogy egyre jobban hiányozz Neki, és ezért gyakran gondoljon rád. Ennek az időpontja egybe esik azzal amikor a kötést megcsinálod. Sőt! Lehet, hogy már akkor elkezd létrejönni ez az érzés benne, amikor benned megszületik a szándék a varázslat végrehajtására.

DE…

Biztosan neked is volt már olyan az életedben, például az iskolás éveidben, amikor összevesztél a legjobb barátoddal/barátnőddel. Haragudtál rá. Nagyon. Ezért, amikor ő már békülni akart, és elhívott mondjuk pizzázni, akkor te makacsul hátat fordítottál, és nemet mondtál. Nem azért mert nem kedvelted őt. Nem azért, mert nem mentél volna szívesen pizzázni. Az ok az egód. Az a duzzogás benned, ami azt súgta: „megbántott; ennyivel nem ússza meg; nem megyek vele sehova„. Ekkor a barátod/barátnőd hiába csinált volna varázslatot arra, hogy te légy továbbra is a barátja, és kedveld őt, attól még nem változott volna semmi. Te ugyan talán jobban érezted volna, hogy kedveled, de ez még nem biztos, hogy felülírta volna az egód „nekem van igazam” beállítottságát. Ha nagyon nagy volt benned még a harag, akkor biztosan nem.

A szerelmi kötés szintén így működik. Az érzelmi szálakat ugyan felturbózza, tán a késztetés is ott lesz a másikban, de ha az egója másként határoz, azt sajnos nem írja felül. Ez a legfőbb oka annak, hogy aki engem kér fel egy szerelmi kötésre, az tőlem „csak” a pontos útmutatást:

  • leírást,
  • igézeteket,
  • időpontokat,
  • kellékeket,
  • és az utolsó napi plusz energiát

kapja meg. Így, ha saját maga csinálja végig a szertartásokat, az igézetekkel, amit személyre szabok, olyan üzeneteket is küld a másik félnek, ami befolyásolja egy picit az akaratát is.

Ha ezt egy harmadik személy csinálná, az nem mondana ilyen igézeteket, csak az energetikai szálat hozná létre, ami aztán vagy működik, vagy nem.

Meglátásom az, hogy a harmadik fél általi kötések (kivéve, ha a két személy jelen van a szertartáson) csak és kizárólag az érzelmi szálak megerősítésére elegendőek. Ezért aztán valójában mindegy, hogy csináltak-e mágiát vagy nem, a szerelem vagy megerősödik vagy nem. :-)

U.i.: Holnap válaszolok a maradék két kérdésedre is, ami ez volt:

Hogyan tudom meg, hogy hatott a mágia rá és nem sikerült egy mágus által rosszul? Ha hisz is az ember benne és próbál nem rá gondolni, nehéz, de mennyire biztos a hatása egy kötésnek?

(Elkészült! Itt találod a válaszom: https://bosziplaza.hu/honnan-tudhato-hogy-sikerult-e-a-szerelmi-kotes/ )

Minden jót!