A mágia ereje és beteljesülési ideje

jónapot kivánok ha meg csinálom ellenségbol barátság mágiát mennyi idö még használ? meg nem szál rám árok vagy valami? mert nem akarom valami bajom legyen belöle meg vissza kaphatom igy a ruhákat akiknél vannak?

Kedves …!

A mágia akkor segít, ha

 1. kellő mértékű a vágy benned a beteljesülésére;
 2. ha hiszel a beteljesülésében és
 3. kész vagy elfogadni a végeredményt.
Ezek a kritériumok látszólag nagyon egyszerűek, hiszen mindenki azt hiszi, ha valamit akar, akkor arra vágyik is. Ráadásul csak kevesen képesek kellő őszinteséggel önmagukba tekinteni, hogy ott meglássák saját valódi hitüket. Az már csak hab a tortán, hogy mennyire vagy készen az elfogadásra?
Egy ellenségből akarsz barátot faragni…
Oké.
De valóban képes lennél barátja lenni annak, akit ma az ellenségednek tekintesz?
Valóban képes lennél szeretni azt a valakit csak azért, mert úgy hiszed akkor visszakaphatod a babaruhákat?
Alaposan meg kell vizsgálnod a szívedet, hogy ezekre a kérdésekre őszinte választ adhass magadnak.

A mágikus szertartás hatásideje ezeken a válaszaidon múlik.

Ha többet szeretnél tudni, mielőtt belefogsz egy varázslatba, akkor letöltheted a Mitől működik a varázslat? című e-könyvemet ingyen, itt: http://varazslatfaktor.hu/mitol-mukodik/ , vagy még többet tanulhatsz például itt: https://bosziplaza.hu/altalanos-ismeretek/
Ha e linkekre kattintva elkezded jobban megismerni a mágia rejtelmeit, akkor azt is tisztábban fogod látni, hogy nincs mitől félned, és egy barátságvarázslattal nem árthatsz magadnak.
Sok sikert és minden jót!
2017-01-04T16:48:48+00:00

9 hozzászólás

 1. Susi augusztus 9, 2017 - 11:00 de. - Válasz

  Kedves Enikő!
  Köszönöm a remek kérdéseidet. Még ma válaszolni fogok legalább az egyikre a Kérdezd Susi-t! rovatban egy bejegyzéssel, és a következő napokban folyamatosan a többit is megválaszolom. Azért így, mert a kérdéseid sokakban felmerülnek, és nem lehet őket egy-egy mondatban megválaszolni.
  Szóval… Figyeld az új bejegyzéseimet!
  Csodás napot!
  Susi

 2. Enikő augusztus 9, 2017 - 10:05 de. - Válasz

  Kedves Susi! Ha jó szándékból csináltatunk egy mágiát, és nem azért, mert bántani akarunk valakit, az nem száll vissza ránk karmaként ugye? Mennyi az az idő, amikor a párunk elkezdi azt érezni, hogy hiányzunk neki, és gondol ránk egyfolytában?Mikor érez késztetést rá?Hogyan tudom meg, hogy hatott a mágia rá és nem sikerült egy mágus által rosszul? Ha hisz is az ember benne és próbál nem rá gondolni, nehéz, de mennyire biztos a hatása egy kötésnek?Köszönöm

 3. sütörém139 június 27, 2017 - 11:56 de. - Válasz

  és hogyan találom meg magamban azt a bizonyos varázs erőt??

  • Susi június 27, 2017 - 1:16 du. - Válasz

   A varázserődet nem keresni és megtalálni kell, hanem észrevenni. Ahhoz pedig, hogy valamit észrevegyünk, figyelnünk kell. Ha önmagunkban keresünk valamit, akkor magunkba kell figyelnünk. Ehhez pedig az egyik remek megoldás a meditáció, mely elősegíti az éber tudatosság erősödését.
   Lehet, hogy elkeserít e hír, de a “varázserő” nem egy csomag, amit csak meg kell találnod, és máris használhatod. A varázserődet ugyan már most is használod, csak öntudatlanul. Ahhoz, hogy úgy és arra használd, amire szeretnéd, miután felfedezted a jelenlétét, gyakorolnod kell a használatát, hogy jól tudd működtetni. Ez pedig hosszas munkát jelent. 🙂
   Üdv: Susi

 4. Adri június 10, 2017 - 1:26 du. - Válasz

  Kedves Susi!
  Arról szeretnèk èrdeklődni hogy hogyan tudok varázserőt szerezni ès azt használni.? Meg mèg az èrdekelne van e olyan varázslat amivel bármikor repülhetek?
  Válaszodat előre is köszönöm.

  Üdv: Adri

  • Susi június 11, 2017 - 1:37 du. - Válasz

   Kedves Adri!
   Varázserőt “szerezni” csak a filmekben illetve mesékben lehet.
   Alapból, mindenki rendelkezik varázserővel, csak a legtöbben nem is tudnak erről, nemhogy használni tudnák. Először tehát fel kell fedezni, majd meg kell tanulni a használatát. Ehhez először tudatosság, majd sok-sok gyakorlás kell.
   A varázslat pedig, amivel repülni tudsz bármikor, nem más, mint a sok pénz, amivel megfizeted a repülőjegyet, vagy épp a sárkányrepülőt. 🙂
   Adri, ez itt a való világ, ami teli van csodákkal úgy is, hogy nem a mesék fantáziavilágába akarsz átlépni!
   Minden jót!
   Susi

 5. Szabó Károly február 7, 2017 - 9:11 de. - Válasz

  Tiszteletem!
  Ön rontás felismeréssel / levétellel is tetszik foglalkozni?
  Válaszát előre is köszönöm!
  Tisztelettel: “Karesz”

  • Susi február 7, 2017 - 9:52 de. - Válasz

   Kedves Karesz!

   A rontás nem egy kabát, amit valaki rád adott, így nem is lehet levenni.
   Az, amit rontásnak szoktak nevezni, bennünk van, és nélkülünk senki nem tudja eltávolítani. Ahhoz szükség van a problémák felderítésre, majd némi közös munkára, hogy segíteni lehessen a problémákon, amiket az az állítólagos “rontás” okozott. Ilyesmit csinálok, csak nem hívom “rontáslevételnek”.

   Minden jót!
   Susi

Hagyj üzenetet

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com