Ma kaptam ezt a három kérdést, és mivel úgy gondolom másokat is érdekelhet, közzéteszem a válaszaimmal együtt:

Azt szeretném kérdezni hogy létezik olyan bübáj amivel szerencsém lenne a szerencsejátékba?
Mert mindig csak bukok és nem nyerek.

Vannak szerencse bűbájok, de nem ígérhetem, hogy bármelyikkel is biztosan megnyered a lottófőnyereményt. Azt túl sokan szeretnék ahhoz, hogy egyetlen varázslattal felül lehetne írni. Inkább arra valók, hogy ha kitűzöl magad elé egy célt, amit szeretnél elérni, akkor ebben segít neked azzal, hogy szerencse kíséri a hozzá vezető utadat.
A szerencsejátékok csak arra valók, hogy a cél nélküli emberek reménykedjenek abban, hogy munka és alkotás nélkül egyszercsak gazdaggá válnak. Aztán ha néhányan elérik, pillanatok alatt elverik a rájuk szakadt vagyont, és ugyanoda kerülnek vissza, ahol voltak.
Az élet arról szól, hogy alkossunk, ez jelenti a legtöbb örömet. Érdemes tehát inkább azt megtalálni, hogy miben teljesíthetnéd ki azt a tehetséget, amivel születtél.

A másik kérdés hogy szerelmi bübáj esetén az illető hajtincse az erősebb kötelék mint a fényképe?

A válaszom igen.

illetve ha nekem nincs hosszú hajam akkor nekem jó lenne a köröm darabka is amivel összekötném vele a sorsom?

A varázslathoz bármilyen „anyag” a másikból sokkal hatásosabb megszemélyesítő, mint egy fénykép.

ha voodo babát szerzek és az illető hajtincsét ráteszem vagy rátekerem,elrejtem akkor őt fogja megtestesiteni?

Voodoo babát nem szerezni kell, hanem csinálni. Megteheted ezt bármilyen természetes anyagból. Például kiszabhatod vászonból, vagy pamutból, megvarrhatod, feltöltheted apró magvakkal, gyógynövénnyel (a célhoz megfelelő a legjobb) , és beleteheted a haj vagy a körömdarabot. De lehet kukoricacsuhéból, szalmából, vékony faágakból is, amibe spárgával belekötözöd azt a hajat.
Persze a készítést megfelelő körülmények között, és a megfelelő gondolatokkal a fejedben kell végrehajtanod, hogy a babád működőképes legyen.

Sok sikert!

alairas_jobbkeppel