• Vezetett varázslat csomag tartalma:

    - a rituálé előkészületeinek pontos leírása PDF formátumban, - mp3 hanganyag, melyben egy tárgyat tisztítasz meg és szentelsz fel, és - mp3 hanganyag, melyben egyszerre 3 tárgyat tisztíthatsz és szentelhetsz fel. E vezetett varázslat segítségével bármilyen tárgyat megtisztíthatsz és felszentelhetsz úgy, ahogyan azt egy gyakorlott boszorkány vagy mágus tenné! Rendeld meg most!
  • Vezetett varázslat csomag tartalma:

    - a rituálé előkészületeinek pontos leírása PDF formátumban, - mp3 hanganyag, melynek segítségével ablakkal rendelkező helyiséget tisztíthatsz meg, és - mp3 hanganyag, melynek irányításával apróbb, ablakkal nem rendelkező helyiséget tisztíthatsz meg. E vezetett varázslat segítségével úgy hajthatsz végre egy tértisztító rituálét, ahogyan azt egy gyakorlott boszorkány vagy mágus tenné!  Rendeld meg most!
  • Vezetett varázslat csomag tartalma:

    - a rituálé előkészületeinek pontos leírása PDF formátumban, - mp3 hanganyag. E vezetett varázslat segítségével úgy hajthatsz végre egy önbizalmadat erősítő rituálét, ahogyan azt egy gyakorlott boszorkány vagy mágus tenné!  Rendeld meg most!

Go to Top