Az oldalon közkinccsé tett számtalan ingyenes varázslat leírás elegendő ahhoz, hogy egymagad is véghez vidd a rituálét, ha mellette figyelembe veszed az IDŐZÍTÉS, ELŐKÉSZÜLETEK és MEGFELELÉSEK menüpontokban leírt fontos tudnivalókat is.

Ha elakadsz, vagy csak  jobban szeretnéd, ha valaki támogatna, szívesen segítek Neked tanácsadással, energiaküldéssel, erősítő varázslattal.

De ez nem ingyenes!

Korábban a varazslatfaktor.hu oldalon meghatároztuk mennyit kell fizetni. Az összeg  5.000-15.000.-Ft között volt, és általában 2-3 héten belül, a megbeszélt legjobb időben végeztük el a megrendelővel közösen a varázslatot (ki-ki a maga otthonában).

Most azonban  úgy döntöttem – bár ingyen nem dolgozom -, RÁD BÍZOM MENNYIT ÉR számodra az energetikai segítség.

A befizetésed azonnal megjelenik nálam, tehát máris írhatsz nekem egy mail-t, vagy felhívhatsz telefonon, hogy egyeztessük, mikorra ütemezzük a szertartást.

Miért nem díjmentes a segítség?

Sokan kérdezték már felháborodva tőlem, hogy miért kérek pénzt a varázslatért. Azt mondják: “egy igazi mágus, boszorkány, nem kérne pénzt a segítségért, hiszen maga is ingyen kapta az erőt.

Nos, ez egyáltalában nem így van, a tanulási folyamatot ebben a „szakmában” sem lehet kihagyni. És persze ezen kívül még számtalan jó okot tudnék felsorolni e felvetés megcáfolására, de nem teszem.

Ha Te is magadénak érzed azt a felfogást, hogy ingyen kéne téged segíteni, akkor keresgélj másutt, vagy egyszerűen csak használd mindazt, amit ezen a weboldalon ingyen a rendelkezésedre bocsátottam. Itt ugyanis minden szükséges infót megtalálsz, csak időt és energiát kell rászánnod arra, hogy a rituálék leírásai mellett elolvasod és figyelembe veszed a többi menüpont tudásanyagát is. 

Jó varázslást!