Cél: elengedés
Helyszín: szabadban, egy szent körben vagy az oltárodnál
Időzítés: fogyó holdnál
Kellékek:
  • neked tetsző kristály
  • fehér sószélű gyertya

Sokszor adódik úgy az életünkben, hogy valamit ugyan szívesen változtatnánk, de mégsem tesszük, mert túl nehéznek találjuk a le- vagy rászokást. Ilyenkor segítségül hívhatunk egy megfelelő kristályt, amit beprogramozunk például arra, hogy segítsen a fogyásban, vagy a dohányzásról való leszokásban, vagy abban, hogy leszokjunk a negatív hozzáállásainkról.

  • Ha például azt szeretnéd, hogy ne egyél annyi édességet, mert szerinted már egy kicsit túlzásba vitted, mégsem megy az önmegtartóztatás…
  • Vagy ha tudod, hogy abba kell hagynod egészségügyi okok miatt is, de nincs elég akaraterőd…

Akkor válassz egy neked tetsző kristályt, például egy mágikus erőt adó hegyikristályt, vagy malachitot, vagy opált, vagy rubint és programozd be a következőképpen:

Tisztítsd meg a kristályt folyó víz alatt. Gyújts meg egy fehér sószélű gyertyát, fogd a jobb kezedbe a kristályt és a saját szavaiddal mondd el neki, hogy mit kívánsz. Például:

„Én már teljesen elvesztem ebben a szenvedélyben. Minden vágyam a … (pl:csokoládé / sütemény), és folyton csak arra gondolok, hogy … (pl: édességet egyek), és sajnos meg is teszem, amikor csak módomban áll. Kérlek téged drága kristály, segíts nekem elengedni ezt a vágyamat azzal, hogy ha kísértésbe esnék, akkor figyelmeztetsz engem.”

Ezután viseld a kristályt a nyakadban, vagy ha ez nem megy, akkor tartsd a zsebedben. Amikor rád tör a vágy, hogy édességet egyél, akkor csak érintsd meg a kristályt, és érezni fogod a rezgéséből az üzenetet, hogy engedd el a „csoki-evési-késztetésedet”.

Hasonlóképpen bármilyen rossz szokás elengedésében segíthet neked egy jól kiválasztott kristály, amit megfelelően beprogramozol.

Ahhoz, hogy a legtöbbet hozz ki egy kristályból, először is jól kell azt kiválasztanod. Próbálj ki több félét is úgy, hogy tartsd lazán a bal kezedben, s figyeld, milyen benyomásaid vannak róla. Figyelj az érzésre, amit közvetít!

Nincs két egyforma kristály!

Minden kristálynak saját, egyedi rezgése van, és mindegyik másképpen fog hatni rád. Meg kell érezned, hogy a kő él a kezedben, ettől rezeg vagy sugároz feléd különböző színeket, hangokat, képeket, érzéseket. Más szóval, el kell hinned, hogy a választott kristályod a segítőtársad lesz.

Mielőtt programoznád a kristályodat, mindig tisztítsd meg. Lehet, hogy elegendő lesz a fent említett víz alá tartás, vagy egy kis napoztatás, de előfordulhat az is, hogy komolyabb tisztítást igényel, mert előzőleg olyan helyen volt, ahol negatív energiák tapadtak hozzá. Ilyenkor szükséges lehet komolyabb tisztító és szentelő varázslatot is végrehajtani rajta.

A megfelelő kristály remek támogató lehet életed számtalan területén.

Használd!

Nem megy egyedül?

Ha úgy érzed, szükséges némi segítség ahhoz, hogy biztosan jól sikerüljön a varázslatod, akkor erre is van mód. Szívesen segítek.

Hogy hogyan?

INFÓK ITT...